0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: legor στις Αυγούστου 08, 2011, 03:14:35 pmΡε παιδια αυτο το είχε ανεβάσει και ένας φίλος πριν κα΄ποιες μερες και είναι της ΟΙΕΛΕ απο την συναντηση που είχαν στο υπουργείο.Τωρα το πεταξε αλφαβιτα και εσσος.Ραδιοαρβύλα νομίζω.Δεν μπορει να αφησει εκτος το 40%.Αυτο και ο ΑΣΕΠ ειναι αυτά που ρυθμίζουν το όλο συστημα.Οπως και να έχει τα αυγα τα έχω μαζεψει για τη Αννουλα και θα τα φάει μελάτα!!! Έχεις δίκιο legor.
Ρε παιδια αυτο το είχε ανεβάσει και ένας φίλος πριν κα΄ποιες μερες και είναι της ΟΙΕΛΕ απο την συναντηση που είχαν στο υπουργείο.Τωρα το πεταξε αλφαβιτα και εσσος.Ραδιοαρβύλα νομίζω.Δεν μπορει να αφησει εκτος το 40%.Αυτο και ο ΑΣΕΠ ειναι αυτά που ρυθμίζουν το όλο συστημα.Οπως και να έχει τα αυγα τα έχω μαζεψει για τη Αννουλα και θα τα φάει μελάτα!!!
Παράθεση από: Physicalit στις Αυγούστου 08, 2011, 12:11:30 pmΤελευταία πληροφορία μέσω φίλου δημοσιογράφου, η εγκύκλιος διορισμών θα βγεί μετά τις 15 Αυγούστου, αφού γίνουν και οι τοποθετήσεις των διευθυντών και υπολογίσουν όλα τα κενά! Η Παναγιά μαζί μας...Λογικό το βρίσκω, κ το σκεφτόμουν κ εγώ:Ακόμη κ αν οι πίνακες ανακοινωθούν σήμερα, θέλουμε 2 μέρες για ενστάσεις.Μάνι-μάνι, λοιπόν, έχει σήμερα 8, κ 2 οι ενστάσεις = 10, δηλαδή Τετάρτη.Ακόμη κ αν αποφασίσουν η εγκύκλιος να βγει την Πέμπτη 11 Αυγούστου, θα αρχίσουν οι αιτήσεις από Παρασκευή 12, θα περιλαμβάνει κ το 3ήμερο του 15Αυγούστου κ, αν υπολογίσουμς ότι δοθούν 3 μέρες για τις αιτήσεις, θα τελειώσουν Τετάρτη 17;Πολύ χλωμό να "έχουμε" στην εγκύκλιο κ το 15Αύγουστο. Συνήθως δεν μεσολαβούν αργίες.
Τελευταία πληροφορία μέσω φίλου δημοσιογράφου, η εγκύκλιος διορισμών θα βγεί μετά τις 15 Αυγούστου, αφού γίνουν και οι τοποθετήσεις των διευθυντών και υπολογίσουν όλα τα κενά! Η Παναγιά μαζί μας...
το σχεδιο για το νεο τεχνολογικο λυκειο δεν εχει ωρεσ ια φυσικη . αυτο που αβγαλε το μαιο εννοω.
δεν τα καταργουνε ολα να ησυχασουμε μια και καλη?!
Εβγαλαν ανακοίνωση για πρόσληψη 1200 ειδικών φρουρων στην αστυνομία, εκτός αυτών μέσω πανελληνίων!!!Είναι δυνατόν? Ελεος! www.enet.gr
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 08, 2011, 03:39:43 pmδεν τα καταργουνε ολα να ησυχασουμε μια και καλη?!προσεξε γιατι αυτο που ευχεσαι θα πραγματοποιηθει
Διάβασα την προκύρηξη για τους ειδικούς φρουρούς. Δεν μπορώ να καταλάβω ότι αυτό το πράγμα πέρασε από ΑΣΕΠ. Καλά κάνουν και μας κοροιδεύουν που σπουδάζαμε.Το μοναδικό πτυχίο που μετράει είναι συγκεκριμένο δημοσίων ΙΕΚ όμως και εκείνο λιγότερο από την πολυτεκνία ή το στρατό. Για αυτό σου λέω adigoni ασε το γλυκούλη κύριοστο Υπουργείο και έλα να ξεφουρνήσουμε 5-6 κουτσούβελα.....σε βλέπω Προισταμένη Δευτεροβάθμιας.