0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επανέρχομαι με ένα ερώτημα που είχα διατυπώσει νωρίτερα μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι: Οι διορισμοί γίνονται σε κενά που προκύπτουν από θέση διευθυντή? Και αν στην περιοχή δεν έχει ικανοποιηθεί αίτηση μετάθεσης μπορεί να διορίσει? Από ότι μου είπαν οι θέσεις των διοριστέων θα εξαρτηθεί και από τα κενά που θα προκύψουν απο τις τοποθετήσεις διευθυντών. Είναι έτσι?
Αυτοί που ανέφερα εγώ είχαν 10 χρόνια στο ιδιωτικό ,το οποίο έκλεισε.
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 08, 2011, 06:44:57 pmΑυτοί που ανέφερα εγώ είχαν 10 χρόνια στο ιδιωτικό ,το οποίο έκλεισε.η κοπελα που λεω παντως ειχε καποιο θεμα και πηγε δικαστικα, οποτε ειναι μπερδεμενη υποθεση
Παράθεση από: Physicalit στις Αυγούστου 08, 2011, 06:41:28 pmΕπανέρχομαι με ένα ερώτημα που είχα διατυπώσει νωρίτερα μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι: Οι διορισμοί γίνονται σε κενά που προκύπτουν από θέση διευθυντή? Και αν στην περιοχή δεν έχει ικανοποιηθεί αίτηση μετάθεσης μπορεί να διορίσει? Από ότι μου είπαν οι θέσεις των διοριστέων θα εξαρτηθεί και από τα κενά που θα προκύψουν απο τις τοποθετήσεις διευθυντών. Είναι έτσι?Μόνο το δεύτερο ξέρω να σου απαντήσω. Δε μπορεί να διορίσει σε περιοχή που δεν έχει ικανοποιηθεί αίτηση μετάθεσης. Και η εγκύκλιος διορισμού καθυστερεί γιατί πρέπει πρώτα να τοποθετηθούν οι διευθυντές των σχολείων. Τώρα τι σχέση έχει το ένα με τ' άλλο, δε ξέρω να σου απαντήσω.
μαλλον οπως και χιλιαδες αλλες θεσεις,απο αναπληρωτες
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 09, 2011, 09:38:53 amμαλλον οπως και χιλιαδες αλλες θεσεις,απο αναπληρωτεςΚαλημέρα prysike! Αν δε μπορεί να διορίσει γιατί περιμένουν τις τοποθετήσεις των νέων διευθυντών για να βγάλουν τα κενά διορισμού? Αυτό τουλάχιστον μου είπαν χθες σε κάποια επικοινωνία που είχα.