0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα οι πίνακες.....
Γι` αυτό πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά μην έρθουν ακόμη χειρότερα. Πάντως ομολογώ ότι πάω για βουτιά. Διακοπές με τον υπολογιστή, όπως κι εσείς φαντάζομαι. Καλή σας μέρα
Ο κυριούλης ήταν, αλλά έβαλα άλλον να μιλήσει γιατί ντράπηκα να ενοχλήσω....Δεν ανέφερε ώρα.Μήπως μπορεί κανείς να πάρει τηλέφωνο σε άλλο γραφείο, άλλης ειδικότητας ή στο ίδιο να διασταυρώσουμε την πληροφορία; 2103442311
Πέρυσι η διαμάντω έλεγε πως θα πάρει 70 % λιγότερους αναπληρωτές,αλλά ευτυχώς δεν της βγήκαν τα κουκιά.Ούτε φέτος θα της βγουν με τόσο λίγους διορισμούς, οπότε θα πάρει αναπληρωτές θέλει δε θέλει.
Καλημέρα! Καταλαβαίνω και μοιράζομαι την αγωνία σας, καθώς είμαστε ομοιοπαθείς. Όμως αυτή η ανανέωση πινάκων νομίζω -διορθώστε με, αν κάνω λάθος- ότι δεν έχει και τόση σημασία, αφού είναι προσωρινή και η πραγματική μας θέση θα φανεί μετά τους (ελάχιστους )διορισμούς. Γιατί, λοιπόν, μου αγχώνεστε;
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 09, 2011, 11:49:18 amΚαλημέρα! Καταλαβαίνω και μοιράζομαι την αγωνία σας, καθώς είμαστε ομοιοπαθείς. Όμως αυτή η ανανέωση πινάκων νομίζω -διορθώστε με, αν κάνω λάθος- ότι δεν έχει και τόση σημασία, αφού είναι προσωρινή και η πραγματική μας θέση θα φανεί μετά τους (ελάχιστους )διορισμούς. Γιατί, λοιπόν, μου αγχώνεστε; Μήπως επειδή κάποιοι είναι στο τσακ να διοριστούν;;;;;;;;;