0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Συνάδελφοι καλημέρα.Μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρω την ανακοίνωση που είχε κάνει το υπουργείο μας (μέσα Ιουλίου) με τις μεταβολές στοιχείων τριτέκνων και πολυτέκνων εκπαιδευτικών; Είναι επείγον!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Για την ακρίβεια όχι μόνο να προσπερνούν αλλά να διορίζονται κιόλας με 1,5 μήνες προϋπηρεσίας και ασπαιτε.Για να μην πούμε κιόλας για τον ΑΣΕΠ,να γράφεις 70-72 και να διορίζεται άλλος συνάδελφος που είχε γράψει 60 ή 58 μόνο και μόνο επειδή είχε παιδαγωγική κατάρτιση και προηγούνταν σε σχέση με εσένα.
Παράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Παράθεση από: an_satan στις Αυγούστου 10, 2011, 10:50:43 amΣυνάδελφοι καλημέρα.Μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρω την ανακοίνωση που είχε κάνει το υπουργείο μας (μέσα Ιουλίου) με τις μεταβολές στοιχείων τριτέκνων και πολυτέκνων εκπαιδευτικών; Είναι επείγον!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Είχε δημοσιευθεί έγγραφο του υπουργείου στο alfavita.Aρα ή στο alfavita μπορείς να το αναζητήσεις ή στα έγγραφα του υπουργείου (στην ιστοσελίδα).
Παράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 10:54:56 amΠαράθεση από: an_satan στις Αυγούστου 10, 2011, 10:50:43 amΣυνάδελφοι καλημέρα.Μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρω την ανακοίνωση που είχε κάνει το υπουργείο μας (μέσα Ιουλίου) με τις μεταβολές στοιχείων τριτέκνων και πολυτέκνων εκπαιδευτικών; Είναι επείγον!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Είχε δημοσιευθεί έγγραφο του υπουργείου στο alfavita.Aρα ή στο alfavita μπορείς να το αναζητήσεις ή στα έγγραφα του υπουργείου (στην ιστοσελίδα).Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το βρω και στο υπουργείο που το είπα δεν έχουν ιδέα. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις γιατί είναι επείγον;Υ.Γ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ!!!