0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι συγχωνευσεις ειναι με λιγα λογια η δικαιολογία για μη διορισμούς. μας πετανε το κοκκαλο και περιμενουν να τους πιστεψουμε...εχουν βαλθει να μας αποτελειωσουν.....
Παράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 12, 2011, 03:43:36 pmοι συγχωνευσεις ειναι με λιγα λογια η δικαιολογία για μη διορισμούς. μας πετανε το κοκκαλο και περιμενουν να τους πιστεψουμε...εχουν βαλθει να μας αποτελειωσουν.....Δεν είναι μόνο δικαιολογία για μείωση στους διορισμούς. Θα το χρησιμοποιήσουν και ανάποδα: ελλείψεις στα σχολεία --> ειναι πολλά τα σχολεία και δε φτάνουν οι εκπαιδευτικοί --> επιπλέον συγχωνεύσεις --> κ.ο.κ.
Μολις τωρα στη ΝΕΤ ειπε οτι στην α/θμια οι διορισμοι θα ειναι 120 και στη β/θμια 500.Επιβεβαιώνω και εγώ.
Παράθεση από: London06 στις Αυγούστου 12, 2011, 03:46:15 pmΜολις τωρα στη ΝΕΤ ειπε οτι στην α/θμια οι διορισμοι θα ειναι 120 και στη β/θμια 500.Επιβεβαιώνω και εγώ.Πάντως, καταλαβαίνω ότι σιγά σιγά ανεβαίνει το νούμερο για τη
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 12, 2011, 03:50:54 pmΠαράθεση από: London06 στις Αυγούστου 12, 2011, 03:46:15 pmΜολις τωρα στη ΝΕΤ ειπε οτι στην α/θμια οι διορισμοι θα ειναι 120 και στη β/θμια 500.Επιβεβαιώνω και εγώ.Πάντως, καταλαβαίνω ότι σιγά σιγά ανεβαίνει το νούμερο για τη
Καλέεεεεεεεεεεεεεε.............σας έπιασαν οι ζήλιες;;;;;Μέχρι και στις 3 παρά, δε σήκωναν το τηλέφωνο.....είναι πολύ καπάτσες εκεί οι υπαλληλίνες, μπορεί να ζήλεψαν και να του έταξαν τριήμερο σε καμιά Νάξο, για να μη σηκώνει τα τηλέφωνα.....κακίστρες.....ζηλιάρες.....