0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι ωρα ανανεωθηκαν γιατι δεν βλεπω κατι
Καλέεεεεεεεεεεεεεε.............σας έπιασαν οι ζήλιες;;;;;Μέχρι και στις 3 παρά, δε σήκωναν το τηλέφωνο.....είναι πολύ καπάτσες εκεί οι υπαλληλίνες, μπορεί να ζήλεψαν και να του έταξαν τριήμερο σε καμιά Νάξο, για να μη σηκώνει τα τηλέφωνα.....κακίστρες.....ζηλιάρες.....
ερωτηση:::: 24μηνο σημαινει 24 μηνες προυπηρεσια ...πως γινεται να σε βαζουν 24μηνιτη με 23...κατι μηνες???
Lasid.....έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα προφιτερόλ, το τιραμισού και στην τούρτα Black Forest..... Μακάρι να διοριστούν οι άνθρωποι.... Άρα θα αναρτήσουν και το νέο ενιαίο αναπληρωτών;;;;;Αμάν δουλειά που μας περιμένει......Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα την αποτρίχωση.....γιορτή έρχεται
αααα το μισο υπερ του μαθητη.....
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 12, 2011, 04:08:26 pmLasid.....έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα προφιτερόλ, το τιραμισού και στην τούρτα Black Forest..... Μακάρι να διοριστούν οι άνθρωποι.... Άρα θα αναρτήσουν και το νέο ενιαίο αναπληρωτών;;;;;Αμάν δουλειά που μας περιμένει......Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα την αποτρίχωση.....γιορτή έρχεται Λες να διοριστώ κι εγώ...αυτό συμπεραίνω αφού απευθύνεσαι σε μένα!!!Στη θεσσαλονίκη έχουμε και τρίγωνα Πανοράματος και γεμιστά τσουρέκια Τερκενλή!