0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η τελευταία ελπίδα μας η Μεγαλόχαρη!!! http://eikositetramino.blogspot.com/2011/08/blog-post_13.htmlΈλεος με αυτό το σωματείο... Από τις ανακοινώσεις του ποδιού, το γύρισαν στις ψηφιακές γονυκλισίεςΔεν υπάρχει κάποιος να τους μαζέψει;
Εγώ πάλι νομίζω ότι ούτε αυτοί δεν ξέρουν πόσους θα διορίσουν και που! Με την εγκύκλιο ανακοινώνουν και ποσους θα διορίσουν; Εγώ θυμάμαι μόνο τις περιοχές, τις οποίες όταν θα δούμε θα κλαίμε!
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=42178Χωρίς λόγια....
Παράθεση από: Maroylaki στις Αυγούστου 12, 2011, 05:57:19 pmΕγώ πάλι νομίζω ότι ούτε αυτοί δεν ξέρουν πόσους θα διορίσουν και που! Με την εγκύκλιο ανακοινώνουν και ποσους θα διορίσουν; Εγώ θυμάμαι μόνο τις περιοχές, τις οποίες όταν θα δούμε θα κλαίμε!βγάζει και το πόσοι θα διοριστούν και τις περιοχές.Πάντα οι νεοδιοριστοι και ειδικά οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ κάλυπταν απομακρισμενα κενά ειδικά νησιά Αιγαίου. Μην ξεχνάτε φέτος δεν είχαμε πολλές μεταθέσεις οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι περιοχές θα δώσει για διορισμούς.
Παράθεση από: miltos74 στις Αυγούστου 14, 2011, 10:53:10 amΠαράθεση από: Maroylaki στις Αυγούστου 12, 2011, 05:57:19 pmΕγώ πάλι νομίζω ότι ούτε αυτοί δεν ξέρουν πόσους θα διορίσουν και που! Με την εγκύκλιο ανακοινώνουν και ποσους θα διορίσουν; Εγώ θυμάμαι μόνο τις περιοχές, τις οποίες όταν θα δούμε θα κλαίμε!βγάζει και το πόσοι θα διοριστούν και τις περιοχές.Πάντα οι νεοδιοριστοι και ειδικά οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ κάλυπταν απομακρισμενα κενά ειδικά νησιά Αιγαίου. Μην ξεχνάτε φέτος δεν είχαμε πολλές μεταθέσεις οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι περιοχές θα δώσει για διορισμούς.Καλά είπα λοιπόν ότι θα κλάιμε, εγώ προσωπικά σαν Ασεπίτισσα (γιατί με των διορισμών) δεν πρόκειται με αυτές τις μειώμένες προελήψεις). Τις περιοχές για Πρωτοβάθμια τις είχε ανακοινώσει ο Μπράτης και ήταν πραγματικά για κλάματα!!! Οπότε μια ιδέα έχουμε πάρει...
Γεια σας. Παρακολουθω πολυ καιρο το Forum και διαβάζω τις προβλέψεις σας, οι οποίες οφείλω να ομολογήσω απ' όσα έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα είναι εγκυρότατες. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος που έχει περισσότερη εμπειρία από μένα αν με 397 σειρά στον ενιαίο πίνακα διορισμών έχω καμιά πιθανότητα να διοριστώ ως φιλόλογος φέτος ή έστω του χρόνου, αν φυσικά δε γίνει νέος ΑΣΕΠ