0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε ολους.Ψάχνω εδώ και 3 μέρες τους πίνακες αναπληρωτών και τον αντίστοιχο του διορισμού, αλλά στο e-aitisi βρίσκω μόνο τους περυσινούς (2010-11). Τους κατεβάσαν;Ευχαριστώ...
Γεια σας. Παρακολουθω πολυ καιρο το Forum και διαβάζω τις προβλέψεις σας, οι οποίες οφείλω να ομολογήσω απ' όσα έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα είναι εγκυρότατες. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος που έχει περισσότερη εμπειρία από μένα αν με 397 σειρά στον ενιαίο πίνακα διορισμών έχω καμιά πιθανότητα να διοριστώ ως φιλόλογος φέτος ή έστω του χρόνου, αν φυσικά δε γίνει νέος ΑΣΕΠ
Παράθεση από: tamvakmare στις Αυγούστου 14, 2011, 12:53:40 pmΓεια σας. Παρακολουθω πολυ καιρο το Forum και διαβάζω τις προβλέψεις σας, οι οποίες οφείλω να ομολογήσω απ' όσα έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα είναι εγκυρότατες. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος που έχει περισσότερη εμπειρία από μένα αν με 397 σειρά στον ενιαίο πίνακα διορισμών έχω καμιά πιθανότητα να διοριστώ ως φιλόλογος φέτος ή έστω του χρόνου, αν φυσικά δε γίνει νέος ΑΣΕΠΑν εισαι μονο στο 40 % δεν εχεις ελπιδα διοτι φετος θα παρει 20 ( Αντε να πεσει ο πινακας μεχρι το 40 νουμερο αν οι πρωτοι 20 επιλεξουν να διοριστουν με το 24 μγνο).Του χρονου μαλλον δε θα παρει απο το 40% διοτι τελειωνουν φετος οι 36 ασεπιτες και ο νομος λεει να πηγαινουν πακετο, εκτος και αν παρει επιλαχοντες ασεπιτες οποτε αλλαζει το πραγμα.Αν εισαι στον πινακα του 24 μηνου αγνοειται η τυχη του.Δηλαδη αν φετος παρει 40 ατομα αν εισαι μεσα σε αυτα καλως , για του χρονου αν γινει ασεπ θα μας κλαινε και οι ρεγγες εμας τους 24 μηνιτες αν οχι το πιο πιθανο να διοριστουμε.Αυτα ειναι εν ολιγοις τα πιθανα σεναρια.Αν κατεχεις το συστημα θα καταλαβεις οσα εγραψα αν οχι δυσκολο.Παντως εκανα οτι μπορουσα για να βοηθησω.
μ αυτήν που μπλέξαμε,και που δε δίνουμε,αξιοπερίεργο είναι... είχαν πει πως στη γ λυκείου θα υπάρχουν μαθήματα επιλογής,σ αυτό αναφέρομαι..δε θα ισχύσει αυτό?
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Τους είδα τους πίνακες...Μια τελευταία ερώτηση. Έχω 125 περίπου σειρά στον ενιαίο πίνακα διορισμών στους φιλολόγους..υπάρχει περίπτωση να διοριστώ φέτος??Ευχαριστώ πολύ!
Καλημέρα! Σήμερα τι να περιμένουμε; Πίνακες μετά τις ενστάσεις και εγκύκλιο; Μόνο πίνακες; Ξέρει κανείς;;;