0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η εγκύκλιος ίσως βγεί και σήμερα και σίγουρα διορίζονται 24μηνίτες φυσικοί...
Μόλις επικοινώνησα κι εγώ με το Υπουργείο και μου είπαν ότι η εγκύκλιος θα βγει αύριο, με μία επιφύλαξη. Σε ό,τι αφορά την ειδικότητα ΠΕ05 μου είπαν ότι θα διορίσει λίγους και ότι θα τηρηθεί η αναλογία 60-40.. Επομένως το σενάριο που κυκλοφόρησε περί διορισμού μόνο των ασεπιτών δυστυχώς το βλέπουμε να ναυαγεί... Και η αδικία συνεχίζεται..
Σιωπηρή παράταση μεταβατικής.....και, εάνμεσολαβήσουν εκλογές, του χρόνου θα γίνει μπάχαλο....αλλά εσείς οι ασεπίτες το αργότερο του χρόνου θα διοριστείτε....
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 16, 2011, 10:37:56 amΣιωπηρή παράταση μεταβατικής.....και, εάνμεσολαβήσουν εκλογές, του χρόνου θα γίνει μπάχαλο....αλλά εσείς οι ασεπίτες το αργότερο του χρόνου θα διοριστείτε.... δεν καταλαβαινω ομως πως προκυπττει η "σιωπηρη" παραταση εφοσον υπαρχει νομος που λεει οτι τελειωνει φετος.....δε θα επρεπε να βγει Υ.Α. ? τι νομικες πατεντες ειναι αυτες?οσο για το "του χρονου"..... ελα πες το σε διοριστεους ΑΣΕΠ που αντιμετωπιζονται σαν τους λεπρους σε οποιαδηποτε αποπειρα ευρεσης εργασιας.... με το αιτιολογικο οτι καποια στιγμη θα φυγουν....