0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι ειναι αυτα γμτ? εγω ξερω οτι τα γεμιστα γινονται με ρυζι! λαθος τα εκανα τοσο καιρο?
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 16, 2011, 01:59:13 pmτι ειναι αυτα γμτ? εγω ξερω οτι τα γεμιστα γινονται με ρυζι! λαθος τα εκανα τοσο καιρο?με ρυζι μονο οταν ειναι ορφανα, αλλιως και με κυμα...
λοιπον τα γεμιστα γινονται με πρασινες πιπεριες και ντοματες και ρυζι...αντε που θα μου αλλαξετε την παραδοση τοσων χρονων!!!Παράθεση από: eri02 στις Αυγούστου 16, 2011, 02:02:48 pmΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 16, 2011, 01:59:13 pmτι ειναι αυτα γμτ? εγω ξερω οτι τα γεμιστα γινονται με ρυζι! λαθος τα εκανα τοσο καιρο?με ρυζι μονο οταν ειναι ορφανα, αλλιως και με κυμα...με κιμα ειναι fake γεμιστα!εξαρταται σε ποια ελληνικη περιφερεια τα τρως...( ξεχασες και τις σταφιδες) ...λαθος φαι μαγειρεψα σημερα...τα λαχταρισα τωρα...
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 16, 2011, 01:59:13 pmτι ειναι αυτα γμτ? εγω ξερω οτι τα γεμιστα γινονται με ρυζι! λαθος τα εκανα τοσο καιρο?ουτε γεμιστα δεν ξερεις να κανεις.....και μετα ζητας διορισμο.....αμ δε.αλλη φορα να βαζεις κολοκυθοκορφαδες...(το λεει και η αννα) Landau.....στον μαρκο αρεσει η μαγειρικη.....ετσι θα γλυτωσουμε και μεις την διαγραφη θα πω στην " θεια" μου να του δωσει την συνταγη
περιφερεια Κ.Μακεδονιας. μα αμα θελω να φαω κιμα θα κανω μπιφτεκια, οχι γεμιστα!Παράθεση από: paraxenos στις Αυγούστου 16, 2011, 02:08:18 pmΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 16, 2011, 01:59:13 pmτι ειναι αυτα γμτ? εγω ξερω οτι τα γεμιστα γινονται με ρυζι! λαθος τα εκανα τοσο καιρο?ουτε γεμιστα δεν ξερεις να κανεις.....και μετα ζητας διορισμο.....αμ δε.αλλη φορα να βαζεις κολοκυθοκορφαδες...(το λεει και η αννα) Landau.....στον μαρκο αρεσει η μαγειρικη.....ετσι θα γλυτωσουμε και μεις την διαγραφη θα πω στην " θεια" μου να του δωσει την συνταγη αφου το λεει η Αννα τοτε σιγουρα θα συνεχισω να τα φτιαχνω οπως ξερω!!! βρε αν επαιρνες μορια για το μαγειρεμα θα ειχα διοριστει τωρα...
Μόλις πήρα τηλ. στο Υπουργείο (τμήμα διορισμών -3442387) και ρώτησα πότε αναμένεται η εγκύκλιος διορισμών