0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντιγονη μη γραφεις τετοια , θα σπευσουν ολες οι ειδικοτητες στα τηλ και δε θα τα σηκωνουν μετα ( εχει τυπωθει δεν νομιζω να αλλαξουν παλι τα νουμερα , απλως φοβουνται το ξυλο για αυτο δεν τα λενε)
ρε guys λετε να ξαναπαρει τοσους πολλους αγγλικους?
Σε μένα πάντως που πήρα τηλ.το τμήμα διορισμών δευτερ., είπαν ότι έχουν πολλή δουλειά στους πίνακες αναπληρωτών ακόμη και δεν ξέρουν πότε θα βγουν. Για την εγκύκλιο μου είπε σήμερα ή αύριο.Τώρα πώς ξέρουν για την εγκύκλιο, ενώ έχουν ακόμη πολλή δουλειά με τους πίνακες, αυτό είναι :oάξιον απορίας!!!
Παράθεση από: Aritina στις Αυγούστου 16, 2011, 03:44:57 pmΣε μένα πάντως που πήρα τηλ.το τμήμα διορισμών δευτερ., είπαν ότι έχουν πολλή δουλειά στους πίνακες αναπληρωτών ακόμη και δεν ξέρουν πότε θα βγουν. Για την εγκύκλιο μου είπε σήμερα ή αύριο.Τώρα πώς ξέρουν για την εγκύκλιο, ενώ έχουν ακόμη πολλή δουλειά με τους πίνακες, αυτό είναι :oάξιον απορίας!!!Για να βγει η εγκύκλιος αρκεί να είναι έτοιμος ο πίνακας διορισμών, όχι απαραίτητα, νομίζω, και των αναπληρωτών.
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 16, 2011, 03:31:07 pmΑντιγονη μη γραφεις τετοια , θα σπευσουν ολες οι ειδικοτητες στα τηλ και δε θα τα σηκωνουν μετα ( εχει τυπωθει δεν νομιζω να αλλαξουν παλι τα νουμερα , απλως φοβουνται το ξυλο για αυτο δεν τα λενε)Ναι σωστααααα εσυ billimember εχεις χωρισει εδω μεσα τον κοσμο σε βασικες ειδικοτητες και σε μη βασικες.Εμεις οι υπολοιποι για σενα δεν ειμαστε καθηγητες.Ευχομαι να διοριστεις σε Επαλ, σε ταξη με 30 μαθητες , να δεις πως δουλευουν στα εργαστηρια, για να μαθεις να εκτιμας καποια πραγματα περα απο τα βασικα σου μαθηματα.Τα παιδια εχουν να σου μαθουν πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!