0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδη ομως ξερω τι σκατα κουβαλαει, μπορει καποιος να μου εξηγησει εγω γιατι ειμαι εδω και περιμενωωωωωωωωωωωωωωω! αφου παλι δε θα διοριστω!!!
Παράθεση από: Ναστια στις Αυγούστου 17, 2011, 10:37:29 am....το ότι θα βρισκόμουν διακοπές, σε νησί, με τον υπολογιστή υπό μάλης....ούτε στο χειρότερό μου εφιάλτη δεν το είχα δει 3 χρονιες εχω βγαλει ετσι...μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα. μετα απο λιγο καιρο το συνηθιζεις! geochem δε θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα. επειδη ομως ξερω τι σκατα κουβαλαει, μπορει καποιος να μου εξηγησει εγω γιατι ειμαι εδω και περιμενωωωωωωωωωωωωωωω! αφου παλι δε θα διοριστω!!!
....το ότι θα βρισκόμουν διακοπές, σε νησί, με τον υπολογιστή υπό μάλης....ούτε στο χειρότερό μου εφιάλτη δεν το είχα δει
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 17, 2011, 10:53:20 amΠαράθεση από: Ναστια στις Αυγούστου 17, 2011, 10:37:29 am....το ότι θα βρισκόμουν διακοπές, σε νησί, με τον υπολογιστή υπό μάλης....ούτε στο χειρότερό μου εφιάλτη δεν το είχα δει 3 χρονιες εχω βγαλει ετσι...μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα. μετα απο λιγο καιρο το συνηθιζεις! geochem δε θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα. επειδη ομως ξερω τι σκατα κουβαλαει, μπορει καποιος να μου εξηγησει εγω γιατι ειμαι εδω και περιμενωωωωωωωωωωωωωωω! αφου παλι δε θα διοριστω!!!Τι να συνηθίσω ? Την ιδέα ότι όπως ήρθαν τα πράγματα πάω και 5η χρονιά για αναπλήρωση?Ε όχι!! Αυτά δεν καταπίνονται.....
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 17, 2011, 10:53:20 amεπειδη ομως ξερω τι σκατα κουβαλαει, μπορει καποιος να μου εξηγησει εγω γιατι ειμαι εδω και περιμενωωωωωωωωωωωωωωω! αφου παλι δε θα διοριστω!!!αυτό ισχύει για του περισσοτέρους απο εμάς....αλλα τέλος πάντων ενα δυο τρια χρονια περιμέναμε τι είναι μια μέρα ακόμα...πρέπει να κηδευσουμε τα όνειρα μας με κάθε επισημότητα......!
Παράθεση από: Ναστια στις Αυγούστου 17, 2011, 10:59:39 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 17, 2011, 10:53:20 amΠαράθεση από: Ναστια στις Αυγούστου 17, 2011, 10:37:29 am....το ότι θα βρισκόμουν διακοπές, σε νησί, με τον υπολογιστή υπό μάλης....ούτε στο χειρότερό μου εφιάλτη δεν το είχα δει 3 χρονιες εχω βγαλει ετσι...μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα. μετα απο λιγο καιρο το συνηθιζεις! geochem δε θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα. επειδη ομως ξερω τι σκατα κουβαλαει, μπορει καποιος να μου εξηγησει εγω γιατι ειμαι εδω και περιμενωωωωωωωωωωωωωωω! αφου παλι δε θα διοριστω!!!Τι να συνηθίσω ? Την ιδέα ότι όπως ήρθαν τα πράγματα πάω και 5η χρονιά για αναπλήρωση?Ε όχι!! Αυτά δεν καταπίνονται.....βρε συνηθιζεται σου λεω! τριτη χρονια ειμαι σε ολους τους πινακες και δε διοριζομαι! τουλαχιστον φετος το πηρα νωρις αποφαση και με το που θα βγει η εγκυκλιος δε θα κινδυνευσει η σωματικη ακεραιοτητα κανενος εδω μεσα!!!
Παράθεση από: Ναστια στις Αυγούστου 17, 2011, 10:59:39 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 17, 2011, 10:53:20 amΠαράθεση από: Ναστια στις Αυγούστου 17, 2011, 10:37:29 am....το ότι θα βρισκόμουν διακοπές, σε νησί, με τον υπολογιστή υπό μάλης....ούτε στο χειρότερό μου εφιάλτη δεν το είχα δει 3 χρονιες εχω βγαλει ετσι...μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα. μετα απο λιγο καιρο το συνηθιζεις! geochem δε θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα. επειδη ομως ξερω τι σκατα κουβαλαει, μπορει καποιος να μου εξηγησει εγω γιατι ειμαι εδω και περιμενωωωωωωωωωωωωωωω! αφου παλι δε θα διοριστω!!!Τι να συνηθίσω ? Την ιδέα ότι όπως ήρθαν τα πράγματα πάω και 5η χρονιά για αναπλήρωση?Ε όχι!! Αυτά δεν καταπίνονται.....5η χρονιά αναπλήρωση?? Μια χαρά σε βρίσκω έχω 12 χρόνια που δουλεύω υποτίθεται ωρομίσθια γιατί μου σπανε τις ώρες σε Α΄βάθμια κ
ειναι υπεροχη πολη.εχω δουλεψει εκει και περασα τελεια!!!!!!!!!!!!!αν παμε εκει καλα ειναι.να μη βρεθουμε σε καμια κουκιδα στο χαρτι που την εχει ξεχασει κι ο Θεος.