0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό για τις περιοχές είναι μια άλλη πικρή ιστορία, εγώ πάντως αν βάλει ο Θεός το χέρι του κ διοριστώ φέτος με βλέπω για τον Έβρο άντε στην καλύτερη στην Ξάνθη.
Παράθεση από: tamy στις Αυγούστου 17, 2011, 11:19:52 amΑυτό για τις περιοχές είναι μια άλλη πικρή ιστορία, εγώ πάντως αν βάλει ο Θεός το χέρι του κ διοριστώ φέτος με βλέπω για τον Έβρο άντε στην καλύτερη στην Ξάνθη.
Απ'το τμήμα διορισμών της Αγγλικής μου είπαν για σήμερα το απόγευμα η εγκύκλιος...Επίσης ρώτησα για το νούμερο στους Αγγλικούς και μου είπε θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι..
Παράθεση από: mariak_222 στις Αυγούστου 17, 2011, 11:35:01 amΑπ'το τμήμα διορισμών της Αγγλικής μου είπαν για σήμερα το απόγευμα η εγκύκλιος...Επίσης ρώτησα για το νούμερο στους Αγγλικούς και μου είπε θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.. Ποσους πηρε περσι; Ας μου λυσει καποιος την απορια γιατι σε καποιες ειδικοτητες λενε πανω κατω τον αριθμο διορισμου απο το τηλ , και σε αλλες οχι;
βλέπω και μερικούς προσφατα διορισμενους και παρακολουθούν τις συζητήσεις μας, αυτό είναι πολύ καλό, ίσως σιγά σιγά αναβιώσει η συναδελφικότητα, η οποία μετά από δυο χρόνια αναπλήρωσης νόμιζα ότι έχει εκλείψει από τα σχολεία..
Παράθεση από: mariak_222 στις Αυγούστου 17, 2011, 11:35:01 amΑπ'το τμήμα διορισμών της Αγγλικής μου είπαν για σήμερα το απόγευμα η εγκύκλιος...Επίσης ρώτησα για το νούμερο στους Αγγλικούς και μου είπε θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.. Ποσους πηρε περσι; Ας μου λυσει καποιος την απορια γιατι σε καποιες ειδικοτητες λενε πανω κατω τον αριθμο διορισμου απο το τηλ , και σε αλλες οχι;Και ενταξει δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα τουλαχιστον σας προιδεαζουν , εμας τους φιλολογους πολυ φοβαμαι οτι θα δουμε κανα 50 και θα μας ερθει ο ουρανος με τα αστρα ,γιατι δεν λενε εστω κατα προσεγγιση να το παρουμε αποφαση να τελειωνουμε; ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 17, 2011, 11:39:41 amΠαράθεση από: mariak_222 στις Αυγούστου 17, 2011, 11:35:01 amΑπ'το τμήμα διορισμών της Αγγλικής μου είπαν για σήμερα το απόγευμα η εγκύκλιος...Επίσης ρώτησα για το νούμερο στους Αγγλικούς και μου είπε θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.. Ποσους πηρε περσι; Ας μου λυσει καποιος την απορια γιατι σε καποιες ειδικοτητες λενε πανω κατω τον αριθμο διορισμου απο το τηλ , και σε αλλες οχι;Και ενταξει δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα τουλαχιστον σας προιδεαζουν , εμας τους φιλολογους πολυ φοβαμαι οτι θα δουμε κανα 50 και θα μας ερθει ο ουρανος με τα αστρα ,γιατι δεν λενε εστω κατα προσεγγιση να το παρουμε αποφαση να τελειωνουμε; ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ50 στους 24μηνίτες εννοείς; Για πες μου τι θέση είσαι στο 24μηνο για να μην περιμένεις άδικα;