0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκτός από το γνωστικό και παιδαγωγικό κομμάτι του Διαγωνισμού, οι υποψήφιοι θα έπρεπε να εξετάζονται και σε ερωτήσεις ήθους. Εκεί πολλοί από όσους υπερφίαλα, και διασπαστικά στον κλάδο μας, μιλούν τώρα θα είχαν σίγουρα κοπεί.
salingaros, asepito, tama, pe1201, peteruoi, oinolatris, tzio, Maroylaki, xleo, babis, kamakis, filiopets, josua, farmas, debed, nickitol, KERY12, frofro, tamy, kirea, k.d.pe03, adioristos_pe19, Physicalit, baboulino, elena maria,
Αντί των εκπαιδευτικών παίρνουν ειδικούς φρουρούς!http://www.proinoslogos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6653&catid=35
Δε λέω, μακάρι να ενδιαφέροταν η ΟΛΜΕ όπως ο Μπράτης, αλλά και που ενδιαφέρεται, έπαθαν πανωλεθρία οι δάσκαλοι. Ίσως τελικά είναι ανούσια αυτά τα όργανα, τουλάχιστο με την παρούσα διακυβέρνηση.