0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 17, 2011, 05:16:25 pmΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ 5ο ΑΣΕΠ mojito, ρετσίνα, martini....όλα μαζί σε ένα ποτήρι απόψε.....5ο ΑΣΕΠ; Μα πόσο χρονών είσαι;
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ 5ο ΑΣΕΠ mojito, ρετσίνα, martini....όλα μαζί σε ένα ποτήρι απόψε.....
Παράθεση από: mariak_222 στις Αυγούστου 17, 2011, 05:17:04 pmmackis, πού βρήκες τις περιοχές για αγγλικά? Ειναι εύκολο να μου στείλεις το link?Είναι συνημμένο στο έγγραφο προς Διευθύνσεις, νομίζω θα το βγάλει αργότερα το Υπουργείο.
mackis, πού βρήκες τις περιοχές για αγγλικά? Ειναι εύκολο να μου στείλεις το link?
Συγχαρητήρια σε όλους και απο εμένα. Εύχομαι οτι καλύτερο σε όσους διορίζονται!!!ΥΓ: Απαράδεκτο που δεν διορίζει ΚΑΝΕΝΑΝ Πληροφορικό!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα συγχαρητήριά μου στην Αννούλα που άφησε έξω από την εγκύκλιο τους Πληροφορικούς! Ούτε έναν για δείγμα δεν πήρε...τα σχόλια περιττεύουν! Το μόνο που θέλω να σχολιάσω είναι η ανυπαρξία μαζικού συντονισμού μέσα από συλλόγους ή οργανώσεις του κλάδου μας για την άσκηση της πίεσης εκείνης που ασκούν οι ενώσεις άλλων κλάδων, ειδικά των "βασικών" ειδικοτήτων. Όσοι διορίζεστε φέτος πραγματικά σας δίνω τα θερμά συγχαρητήριά μου και εύχομαι να υπηρετήσετε άξια το χώρο της εκπαίδευσης!
Συνάδελφοι όπως καταλαβαίνετε αν η διαμάντω συνεχίσει μ' αυτούς τους ρυθμούς,θα διοριστούμε το 2050
Γνωρίζετε εάν κάποιες ειδικότητες που είναι τυπικά της