0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Flux ελπίζω την απάντηση να στη δώσει ο νέος ΑΣΕΠ που θα έχει στην κορυφή τους εναπομήναντες 24μηνίτες, χωρίς καν να δώσουν σε αυτόν.
Κοιτα με 55αρι η 60αρι αποκλειεται να πηγε καποος αναπληρωτης.Δεν ξερω για τον κλαδο σου αλλα στις βασικες ειδικοτητες γινεται σφαγη.Θες τολαχιστον 70αρι
Η συνεντευξη της Διαμαντω τι ωρα ειναι και την αναμεταδιδει κανενας;Το ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ ειπε οτι ειναι σε λιγη ωρα και θα μιλησει για τις συνταξιοδοτησεις και διορισμους.
Πάντως δικαιούνται διορισμό πιο πολύ από τους επιτυχόντες- μη διοριστέους του τελευταίου ΜΟΝΟ ΑΣΕΠ.Το μόνο που χάνουν είναι η σιγουριά (Με εξαίρεση την περίπτωση που η επιτυχία τους είναι πριν 2 ΑΣΕΠ, τους οποίους και τους καταδικάζει αλλά και τους διαβάλλει ως ανάξιους και βύσματα, με βοηθό εσένα). Την οποία (σιγουρια) δεν την έχει κανένας πια.
Παράθεση από: giouvis77 στις Αυγούστου 18, 2011, 10:22:21 amΚοιτα με 55αρι η 60αρι αποκλειεται να πηγε καποος αναπληρωτης.Δεν ξερω για τον κλαδο σου αλλα στις βασικες ειδικοτητες γινεται σφαγη.Θες τολαχιστον 70αριΣτην ειδικότητά μου υπήρξαν πολλοί βαθμοί ΑΣΕΠ πάνω από 70 και κάποιοι από αυτούς κλήθηκαν για πρώτη φορά αναπληρωτές μόνο από αυτό τον βαθμό. Παρόλα αυτά δόθηκε και σε αυτούς μία ευκαρία να μπουν τελικά στον πίνακα αναπληρωτών.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 18, 2011, 10:30:16 amΠαράθεση από: giouvis77 στις Αυγούστου 18, 2011, 10:22:21 amΚοιτα με 55αρι η 60αρι αποκλειεται να πηγε καποος αναπληρωτης.Δεν ξερω για τον κλαδο σου αλλα στις βασικες ειδικοτητες γινεται σφαγη.Θες τολαχιστον 70αριΣτην ειδικότητά μου υπήρξαν πολλοί βαθμοί ΑΣΕΠ πάνω από 70 και κάποιοι από αυτούς κλήθηκαν για πρώτη φορά αναπληρωτές μόνο από αυτό τον βαθμό. Παρόλα αυτά δόθηκε και σε αυτούς μία ευκαρία να μπουν τελικά στον πίνακα αναπληρωτών.Υπάρχουν ειδικότητες που υπήρχαν διαφορές στην κατανομή των βαθμολογιών π.χ. τη μια χρονιά διοριζόσουν με 71 και την άλλη με 78. Αν κάποιος ήταν ο πρώτος επιτυχών πέρσι μπορεί να προσπεραστεί από άλλους επιτυχώντες στον επόμενο διαγωνισμό (αν δεν μπορέσει να γράψει ο ίδιος). Η μόνη ελπίδα είναι να δίνει συνεχώς. και κάποιοι θα τον θεωρούν και ανάξιο.Δεν ειμαι 24μηνίτης.
Παράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 18, 2011, 10:22:30 amΠάντως δικαιούνται διορισμό πιο πολύ από τους επιτυχόντες- μη διοριστέους του τελευταίου ΜΟΝΟ ΑΣΕΠ.Το μόνο που χάνουν είναι η σιγουριά (Με εξαίρεση την περίπτωση που η επιτυχία τους είναι πριν 2 ΑΣΕΠ, τους οποίους και τους καταδικάζει αλλά και τους διαβάλλει ως ανάξιους και βύσματα, με βοηθό εσένα). Την οποία (σιγουρια) δεν την έχει κανένας πια.Αν επισημοποιηθεί η παράταση της μεταβατικής, χωρίς να διευκρινιστεί ο τρόπος που θα γίνουν οι διορισμοί του χρόνου (ειδικά σε μερικές ειδικότητες) θα γίνουμε "μαλιά - κουβάρια" μέχρι του χρόνου... Χμμ... Εμένα με συμφέρει να διορίσει από ένα διευρυμένο 60 - 40.Ετοιμάζω επιχειρηματολογία υπέρ των συμφερόντων μου και πολεμική κατά των άλλων...Τι το' θελα τελευταία και επιχειρηματολογούσα υπερ των 24μηνιτών; Σιγα τους 24μηνίτες δηλαδή...