0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
vantonis βρεθηκαμε ολοι στη θεση σου καποτε και καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις.Θα σου πω ο,τι λεω και στις παλιεςμαθητριες μου τωρινες συναδελφισσες.Στραφειτε στα ιδιαιτερα και φροντιστηρια,αν ειστε καλοι,υπευθυνοι και αγαπατε αυτο που κανετε παντα θα εχετε δουλεια.Εμεις τωρα μπλεξαμε και δεν μπορουμε να ξεμπλεξουμε γιατι θυσιασαμε πολλα και κλαιμε τον κοπο μας,εσεις ομως ειστε νεοτεροι,αλλαξτε πιο γρηγορα γραμμη πλευσης.Φιλικα σου τα λεω,θα μπορουσες να ησουν μαθητης μου.
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 18, 2011, 01:37:14 pmΕμεις οι φιλολογοι δεν ειχαμε 30 μηνο.Οι αλλοι 30 μηνιτες ατυχησαν δεν ειχαν προεδρο σαν την ΟΙΛΕ να παει στο υπουργειο να καθαρισει.Οταν ειδα 22 διοριστεους φιλολογους απο ιδιωτικα εφριξα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ .Πού τους είδες τους 22 διοριστέους φιλολόγους από ιδιωτικά;Θα με ενδιέφερε να τους μάθω.Μπορείς να μου στείλεις κ πμ, αν θέλεις...
Εμεις οι φιλολογοι δεν ειχαμε 30 μηνο.Οι αλλοι 30 μηνιτες ατυχησαν δεν ειχαν προεδρο σαν την ΟΙΛΕ να παει στο υπουργειο να καθαρισει.Οταν ειδα 22 διοριστεους φιλολογους απο ιδιωτικα εφριξα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ .
Παράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 18, 2011, 01:55:41 pmΠαρόλα αυτα ο συνάδελφος vantonis έχει δίκιο. Στερούνται οι νέοι συνάδελφοι μιας ευκαιρίας έστω ελπίδας. Μη κάνουμε το μαύρο άσπρο εδώ μέσα γιατί απλά είμαστε παλιοί.Δεν είπα ότι έχει άδικο.Αλίμονο.Αν δεν ήταν ο ΑΣΕΠ ούτε κι εγώ θα μουν σε αυτή τη θέση τώρα αν και έχω 12 χρόνια που πήρα πτυχίο.Τον καταλαβαίνω απόλυτα.Μια διευκρίνηση έκανα για τους αναπληρωτές. Και να εξηγήσω γιατί τώρα εμείς δεν επιθυμούμε τον διαγωνισμό.
Παρόλα αυτα ο συνάδελφος vantonis έχει δίκιο. Στερούνται οι νέοι συνάδελφοι μιας ευκαιρίας έστω ελπίδας. Μη κάνουμε το μαύρο άσπρο εδώ μέσα γιατί απλά είμαστε παλιοί.
Συγνωμη μονο εμενα εξοργιζει το γεγονος οτι οι 11.οοο συνταξιοδοτησεις γιναν ξαφνικα 6.000 και εγιναν σετακι με τους 600 διορισμους; Δεν υπαρχει αυτη η γυναικα , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Παράθεση από: mohitto στις Αυγούστου 18, 2011, 02:03:26 pmΠαράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 18, 2011, 01:55:41 pmΠαρόλα αυτα ο συνάδελφος vantonis έχει δίκιο. Στερούνται οι νέοι συνάδελφοι μιας ευκαιρίας έστω ελπίδας. Μη κάνουμε το μαύρο άσπρο εδώ μέσα γιατί απλά είμαστε παλιοί.Δεν είπα ότι έχει άδικο.Αλίμονο.Αν δεν ήταν ο ΑΣΕΠ ούτε κι εγώ θα μουν σε αυτή τη θέση τώρα αν και έχω 12 χρόνια που πήρα πτυχίο.Τον καταλαβαίνω απόλυτα.Μια διευκρίνηση έκανα για τους αναπληρωτές. Και να εξηγήσω γιατί τώρα εμείς δεν επιθυμούμε τον διαγωνισμό.Εγώ έχω 20 χρόνια πτυχίο 3 φορές επιτυχούσα στον ασεπ (για 2 θέσεις εκτός στον τελευταίο) πάω για 4η φορά αναπλήρωσης. Και; Και οι νέοι δικαιούνται μια θέση στο δημόσιο σχολείο αν το θέλουν.
Παράθεση από: buble10 στις Αυγούστου 18, 2011, 01:45:22 pmΠαράθεση από: billimember στις Αυγούστου 18, 2011, 01:37:14 pmΕμεις οι φιλολογοι δεν ειχαμε 30 μηνο.Οι αλλοι 30 μηνιτες ατυχησαν δεν ειχαν προεδρο σαν την ΟΙΛΕ να παει στο υπουργειο να καθαρισει.Οταν ειδα 22 διοριστεους φιλολογους απο ιδιωτικα εφριξα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ .Πού τους είδες τους 22 διοριστέους φιλολόγους από ιδιωτικά;Θα με ενδιέφερε να τους μάθω.Μπορείς να μου στείλεις κ πμ, αν θέλεις...Ειναι 22 απο ΙΔΑΧ και 12 ή κατι παραπανω δε θυμαμαι απο αναπηρους.
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 18, 2011, 02:08:37 pmΣυγνωμη μονο εμενα εξοργιζει το γεγονος οτι οι 11.οοο συνταξιοδοτησεις γιναν ξαφνικα 6.000 και εγιναν σετακι με τους 600 διορισμους; Δεν υπαρχει αυτη η γυναικα , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ. Η αναλογία είναι 1 διορισμός για 10 συνταξιοδοτήσεις του προηγούμενου έτους!!!! και φυσικά για όλο το Δημόσιο τομέα και όχι απαραίτητα για κάθε υπουργείο αναλογικά.
Τοτε αν οι αναπηροι ειναι 12 , πως βγαινει οαριθμος 34 αν θυμαμαι καλα στις ειδικες κατηγοριες; Τι ειναι οι υπολοιποι; Εγω αυτο διαβασα στο ιντερνετ , αλλα για να μη λεω ψεματα δε με ενδιεφερε και δε διαβασα την εγκυκλιο τους.