0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MPORELI στις Αυγούστου 18, 2011, 03:13:22 pmαρα μπορουν να ελπιζουν μονο οι πολλοι 24μηνιτες οπου δεν μπορει να κανει ασεπ δηλ. οι πε06 και πε011ΕΙΑΝΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.Δε γινεται του χρονου να διορισει 24 μηνιτες απο αυτες τις ειδικοτητες και εμας εμας τους 24 μηνιτες απο τις βασικες ειδικοτητες να μας εξαφανισει με νεο ασεπ.θα γινει χαμος , πρεπει τοτε ή να εξαφανισει ολους τους πινακες 24 μηνου ή να τους κρατησει ολους.ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚ.........ΤΑ
αρα μπορουν να ελπιζουν μονο οι πολλοι 24μηνιτες οπου δεν μπορει να κανει ασεπ δηλ. οι πε06 και πε011
Παράθεση από: syrrahm στις Αυγούστου 18, 2011, 03:17:47 pmΠαράθεση από: aeee στις Αυγούστου 18, 2011, 02:59:45 pmΠαράθεση από: billimember στις Αυγούστου 18, 2011, 02:52:21 pmΠαιδια το ερμηνευει κανεις αλλος με τον ιδιο τροπο.ΕΞΑΝΤΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟ
Παράθεση από: aeee στις Αυγούστου 18, 2011, 02:59:45 pmΠαράθεση από: billimember στις Αυγούστου 18, 2011, 02:52:21 pmΠαιδια το ερμηνευει κανεις αλλος με τον ιδιο τροπο.ΕΞΑΝΤΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟ
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 18, 2011, 02:52:21 pmΠαιδια το ερμηνευει κανεις αλλος με τον ιδιο τροπο.ΕΞΑΝΤΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟ
Παιδια το ερμηνευει κανεις αλλος με τον ιδιο τροπο.ΕΞΑΝΤΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟ
Ειναι παρανομο να διορισει του χρονου απο 24 μηνο αλλων ειδικοτητων και να εχει εξαφανισει το 24 μηνο των βασικων ειδικοτητων.Δινει ισχυρο νομικο αντβανταζ στο δικαστηριο των 24 μηνιτων.
Αυτη τη στιγμη λες για παραδειγμα οτι εχει δικαιωμα να σπασει τους πινακες των ασεπιτων και να εξαφανισει οποιους θελει.Δε γινεται αυτο οι πινακες των 24 μηνιτων λαμβανονται σαν ολοτητα , οπως οι πινακες διορισμων, αναπληρωτων κλπ.Αρα ή θα τους εξαφανισει ή θα τους κρατησει ΟΛΟΥΣ. ( το μηνυμα ειναι για τον EVANTS)
Παράθεση από: vantonis στις Αυγούστου 18, 2011, 01:37:48 pmΡε παιδιά έχω διαβάσει 282 σελίδες και όλοι λέτε δεν συμφέρει κανέναν να γίνει ΑΣΕΠ για αυτό και αυτό και αυτό.Όλοι οι νέοι που πήραμε σχετικά πρόσφατα το πτυχίο μας, και δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε αναπλήρωση, ούτε ωρομίσθιοι, ούτε τίποτα τι θα κάνουμε; Είμαστε δηλαδή καταδικασμένοι να μείνουμε στον μηδενικής προϋπηρεσίας μια ζωή; Για να διοριστούν οι 1600 φυσικοί που είναι σε αυτόν με προϋπηρεσία θέλει τουλάχιστον 12-15 χρόνια. Για πείτε; Εσείς κάνατε και καμία αναπλήρωση. Εγώ να μην έχω μια ευκαιρία να δώσω εξετάσεις για τις γνώσεις μου και εφόσον το κατέχω παραπάνω το άθλημα να πάρω μεγάλο βαθμό και να πάρω σειρά; Είναι πιο δίκαιο δηλαδή να διοριστούν πρώτα όσοι ήταν τυχεροί και κατάφεραν να τους πάρουν έστω μια φορά αναπληρωτές (επειδή τότε έπαιρναν πιο πολλούς) και τώρα τους παίρνουν συνέχεια σχεδόν; Η είναι πιο δίκαιο να διοριστούν αυτοί που μπήκαν με βύσμα σε ιδιωτικά, αυτοί που είχαν γνωστό διευθυντή και τους πήρε στην ενισχυτική, αυτούς που πληρώνουν για προϋπηρεσία στα ΣΔΕ, κτλ κτλ...; Εμείς να μην έχουμε μια ευκαιρία μέσω ΑΣΕΠ;Έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Αυτό που λέμε οι "παλιοί" για το νέο σύστημα είναι οτι μηδενίζει τους διορισμούς, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα χθές. Εδω χρωστάει άτομα απο το 2008. Πως λοιπόν μπορείς να ελπίζεις εσύ, εγώ και οποιοσδήποτε άλλος για διορισμό μέσω ΑΣΕΠ. Αυτό προσπαθούμε να εξηγήσουμε στους "νέους" συναδέρφους. Με το νέο σύστημα θα δίνεις ΑΣΕΠ χωρίς να ξέρεις πόσες θέσεις διεκδικείς. Μπορεί λοιπόν να σκιστείς στο διάβασμα, να γράψεις 90 και να μην σε πάρουν ποτέ! Τώρα θα μου πεις....γιατί να μην πάω αναπληρωτής;; Ναι αναπληρωτής ίσως να μπορείς να πας με αυτό το βαθμό που μπορεί να γράψεις. Αλλά θα σου αρκεί να είσαι αναπληρωτής μέσω του κάθε ΕΣΠΑ και να πληρώνεσαι όποτε να 'ναι αιωνίως;; Μην νομίζεις οτι θα σε καλύψει κάτι τέτοιο. Όλοι που βλέπεις εδώ που χτυπιόμαστε για αναπλήρωση είναι γιατί έχουμε ήδη φάει χρόνια σε αυτή την προσπάθεια.Και πάλι επαναλαμβάνω πως έχεις κάθε δικαίωμα να προσπαθήσεις. Απλά το νέο σύστημα δεν εξασφαλίζει την αξιοκρατία που φαίνεται αλλά την αδιοριστία και την αιώνια αναπλήρωση και αβεβαιότητα.
Ρε παιδιά έχω διαβάσει 282 σελίδες και όλοι λέτε δεν συμφέρει κανέναν να γίνει ΑΣΕΠ για αυτό και αυτό και αυτό.Όλοι οι νέοι που πήραμε σχετικά πρόσφατα το πτυχίο μας, και δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε αναπλήρωση, ούτε ωρομίσθιοι, ούτε τίποτα τι θα κάνουμε; Είμαστε δηλαδή καταδικασμένοι να μείνουμε στον μηδενικής προϋπηρεσίας μια ζωή; Για να διοριστούν οι 1600 φυσικοί που είναι σε αυτόν με προϋπηρεσία θέλει τουλάχιστον 12-15 χρόνια. Για πείτε; Εσείς κάνατε και καμία αναπλήρωση. Εγώ να μην έχω μια ευκαιρία να δώσω εξετάσεις για τις γνώσεις μου και εφόσον το κατέχω παραπάνω το άθλημα να πάρω μεγάλο βαθμό και να πάρω σειρά; Είναι πιο δίκαιο δηλαδή να διοριστούν πρώτα όσοι ήταν τυχεροί και κατάφεραν να τους πάρουν έστω μια φορά αναπληρωτές (επειδή τότε έπαιρναν πιο πολλούς) και τώρα τους παίρνουν συνέχεια σχεδόν; Η είναι πιο δίκαιο να διοριστούν αυτοί που μπήκαν με βύσμα σε ιδιωτικά, αυτοί που είχαν γνωστό διευθυντή και τους πήρε στην ενισχυτική, αυτούς που πληρώνουν για προϋπηρεσία στα ΣΔΕ, κτλ κτλ...; Εμείς να μην έχουμε μια ευκαιρία μέσω ΑΣΕΠ;
Υπαρχουν και οι επιλαχοντες και το 40 % .Μπορει να διορισει οτι θελει με ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
υπαρχει καποιος νομος να την εμποδιζει να κανει ασεπ μονο για τις ειδικοτητες που εξαντλησε το 60-40? και οχι για ολες?
Παράθεση από: evi06 στις Αυγούστου 18, 2011, 03:39:09 pmυπαρχει καποιος νομος να την εμποδιζει να κανει ασεπ μονο για τις ειδικοτητες που εξαντλησε το 60-40? και οχι για ολες?υπαρχει νόμος που το επιτρέπει!
Παράθεση από: evants στις Αυγούστου 18, 2011, 03:40:47 pmΠαράθεση από: evi06 στις Αυγούστου 18, 2011, 03:39:09 pmυπαρχει καποιος νομος να την εμποδιζει να κανει ασεπ μονο για τις ειδικοτητες που εξαντλησε το 60-40? και οχι για ολες?υπαρχει νόμος που το επιτρέπει!Μην ξεχνάτε, όταν βγήκε εκείνος ο νόμος έτρωμα, δεν δεσμεύτηκε ουτε για την πλήρη απορόφηση του 60/40 μέχρι τη διενέργεια του πρώτου ασεπ.Μπορεί να κάνει ΑΣΕΠ όποτε θέλει, αλλά σίγουρα θα δώσει προτεραιότητα σε ασεπίτες, 24μηνο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.