0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ειμαι ψυχολογος αλλα να θυμησω τον τελευταιο χρησμο της με τον αριθμο διορισμων οταν αλλοι ελεγαν 3.000 και αλλοι 600 οι διορισμοι.Αποφευγει παντοτε να πει τη λεξη τζζζζζζζζζζζζζζζζ.Ετσι και εδω αποφευγει να πει τη λεξη ΝΕΟΣ ΑΣΕΠ.Χρησιμοποιει ενεστωτα στο εξαντλουμε ουτε θα εξαντλησουμε ουτε εξαντλησαμε , διχωριζει τις ειδικοτητες και λεει ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΡΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 18, 2011, 03:02:16 pmΔεν ειμαι ψυχολογος αλλα να θυμησω τον τελευταιο χρησμο της με τον αριθμο διορισμων οταν αλλοι ελεγαν 3.000 και αλλοι 600 οι διορισμοι.Αποφευγει παντοτε να πει τη λεξη τζζζζζζζζζζζζζζζζ.Ετσι και εδω αποφευγει να πει τη λεξη ΝΕΟΣ ΑΣΕΠ.Χρησιμοποιει ενεστωτα στο εξαντλουμε ουτε θα εξαντλησουμε ουτε εξαντλησαμε , διχωριζει τις ειδικοτητες και λεει ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΡΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 18, 2011, 04:03:00 pmΠαράθεση από: billimember στις Αυγούστου 18, 2011, 03:02:16 pmΔεν ειμαι ψυχολογος αλλα να θυμησω τον τελευταιο χρησμο της με τον αριθμο διορισμων οταν αλλοι ελεγαν 3.000 και αλλοι 600 οι διορισμοι.Αποφευγει παντοτε να πει τη λεξη τζζζζζζζζζζζζζζζζ.Ετσι και εδω αποφευγει να πει τη λεξη ΝΕΟΣ ΑΣΕΠ.Χρησιμοποιει ενεστωτα στο εξαντλουμε ουτε θα εξαντλησουμε ουτε εξαντλησαμε , διχωριζει τις ειδικοτητες και λεει ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΡΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ
Προσπαθούμε να μαντέψουμε χρησμούς, γινόμαστε "νομικοί" και προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε νόμους και γνωρίζουμε ταυτόχρονα πως η ηγεσία του υπουργείου με τροποποίησεις μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.Να απαιτήσουμε το αυτονόητο: να ξεκαθαρίσει το υπουργείο επιτέλους τις προθέσεις του. Να μας πει τι πρόκειται ακριβώς να κάνει.Πότε θα κάνει ΑΣΕΠ και για ποιες ειδικότητες.Ανεξάρτητα από τα συμφέροντα που έχει ο καθένας μας το μεγαλύτερο και κοινό βάσανο που τραβάμε όλοι μαζί είναι η ανασφάλεια του τι θα συμβεί. Να απαιτήσουμε να ξεκαθαριστεί από τώρα το τοπίο, για να σχεδιάσουμε κάπως τις ζωές μας...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ! ΥΓ. Τώρα τι θύμωσα; Έχασα και το πιεσόμετρο...
panos2 μη μου θυμώνεις....έλα, έχω καλό πιεσόμετρο....θα σου δώσω και καραμελίτσα να συνέλθεις