0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 18, 2011, 04:37:17 pm"Εξαντλούμε τους πίνακες"[/b]. Υποθέτω πως χρησιμοποιεί ενεστώτα, μιας και η φετινή διαδικασία διορισμών βρίσκεται, από χθες, σ' εξέλιξη. Η εξάντληση αφορά, προφανώς, το 60-40. Όταν λέει εξαντλούμε, εννοεί ότι όταν με το καλό τελειώσουν οι διορισμοί, θα καλέσει και τους επιλαχόντες, για να κλείσει στις βασικές ιδιότητες τους πίνακες;Αν εννοεί αυτό, τότε θα πρέπει λογικά να περιμένουμε συμπληρωματική εγκύκλιο.
"Εξαντλούμε τους πίνακες"[/b]. Υποθέτω πως χρησιμοποιεί ενεστώτα, μιας και η φετινή διαδικασία διορισμών βρίσκεται, από χθες, σ' εξέλιξη. Η εξάντληση αφορά, προφανώς, το 60-40.
ΕΧΩ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Παράθεση από: kani στις Αυγούστου 18, 2011, 05:05:07 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 18, 2011, 04:37:17 pm"Εξαντλούμε τους πίνακες"[/b]. Υποθέτω πως χρησιμοποιεί ενεστώτα, μιας και η φετινή διαδικασία διορισμών βρίσκεται, από χθες, σ' εξέλιξη. Η εξάντληση αφορά, προφανώς, το 60-40. Όταν λέει εξαντλούμε, εννοεί ότι όταν με το καλό τελειώσουν οι διορισμοί, θα καλέσει και τους επιλαχόντες, για να κλείσει στις βασικές ιδιότητες τους πίνακες;Αν εννοεί αυτό, τότε θα πρέπει λογικά να περιμένουμε συμπληρωματική εγκύκλιο.Μη δινεις σημασια , εκει κολλησα και εγω αλλα μετα ειδα τη φραση της < θα κανουμε 600 διορισμους το 1/10 με 6000 συνταξιοδοτησεις > και καταλαβα οτι μαλλον δεν ξερει καλα ελληνικα και εχει προβλημα με τους χρονους δεν εξηγειται αλλιως.
Ο ενιαίος αναπληρωτών της Δευτεροβάθμιας δεν έχει ανανεωθεί, επειδή ακόμα ελέγχουν τις ενστάσεις και τα στοιχεία!Μου απάντησε η κυρία(άφαντος ο κυριούλης ), Μετά τη ρώτησα εάν θα ανανεωθεί ο ενιαίος διορισμών και μου απάντησε: του χρόνου!!!