0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 18, 2011, 05:14:56 pmΟ ενιαίος αναπληρωτών της Δευτεροβάθμιας δεν έχει ανανεωθεί, επειδή ακόμα ελέγχουν τις ενστάσεις και τα στοιχεία!Μου απάντησε η κυρία(άφαντος ο κυριούλης ), Μετά τη ρώτησα εάν θα ανανεωθεί ο ενιαίος διορισμών και μου απάντησε: του χρόνου!!!Ετούτα γίνονται ανέκαθεν ..., προς τι το ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;
Ο ενιαίος αναπληρωτών της Δευτεροβάθμιας δεν έχει ανανεωθεί, επειδή ακόμα ελέγχουν τις ενστάσεις και τα στοιχεία!Μου απάντησε η κυρία(άφαντος ο κυριούλης ), Μετά τη ρώτησα εάν θα ανανεωθεί ο ενιαίος διορισμών και μου απάντησε: του χρόνου!!!
σου εκανε προταση?
Θεωρω ειναι γελοιο, ηλιθιο και επικινδυνο στα πλαισια της ισοτητας ο καθε ενας που ασκει εξουσια ν αθεωρει οτι οι δυνατοτητες αποστηθισης, μνημης, συγκεντρωσης και προσοχης ειναι ιδιες.ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ , ειναι ΕΞΑΜ
ΥΓ. Μετά τον νέο ΑΣΕΠ οι καμπύλες των φυσικών θα έχουν μετατοπιστεί προς τα δεξιά. Πιστεύω να βοηθήσω και εγώ λίγο σ' αυτό...
«Θα υπάρξει Υπουργική Απόφαση για παράταση του χρόνου διορισμού όσων έχουν πετύχει στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Εξαντλούμε τους πίνακες των βασικών ειδικοτήτων (φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, δάσκαλοι). Οι υπόλοιπες ειδικότητες, με κανονιστική πράξη, έχουν δικαίωμα διορισμού την επόμενη σχολική χρονιά», υπογράμμισε η Υπουργός Παιδείας. "Εξαντλούμε τους πίνακες". Υποθέτω πως χρησιμοποιεί ενεστώτα, μιας και η φετινή διαδικασία διορισμών βρίσκεται, από χθες, σ' εξέλιξη. Η εξάντληση αφορά, προφανώς, το 60-40."Υπουργική Απόφαση για παράταση του χρόνου διορισμού όσων έχουν πετύχει στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ" (δηλ. διοριστέων, που και φέτος δε διορίστηκαν) και "Οι υπόλοιπες ειδικότητες, με κανονιστική πράξη, έχουν δικαίωμα διορισμού την επόμενη σχολική χρονιά". Πρόκειται για φράσεις που, κατά τη γνώμη μου, παραπέμπουν στο ίδιο: του χρόνου θα διοριστούν όσοι διοριστέοι εκκρεμούν.Για τις βασικές ειδικότητες, που το 60-40 εξαντλείται ή κατ' ουσία εξαντλήθηκε, με τη χθεσινή εγκύκλιο, θα διενεργηθεί ο νέος ΑΣΕΠ, που θα σηματοδοτήσει και το νέο σύστημα. Τώρα, αν πραγματοποιήσει για όλους νέος ΑΣΕΠ, και στις λοιπές ειδικότητες προτάξει τους παλιούς ΑΣΕΠίτες, αυτό δεν ξεκαθαρίζεται ...Η πολύμηνη, κι εδώ στο φόρουμ, συζήτηση στηρίχτηκε στ' ότι δεν έχει δημοσιευτεί προκήρυξη για νέο ΑΣΕΠ και στη φημολογία-βεβαιότητα για μη εξάντληση του 60-40 φέτος.Θεωρώ πως η παραπάνω ανακοίνωση καθιστά, πια, σαφές πως ο νέος ΑΣΕΠ θα γίνει είτε για όλους, είτε για τις βασικές ειδικότητες, και - με βάση αυτόν - θα υλοποιηθούν οι διορισμοί την προσεχή χρονιά ...