0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΠΕ01 στις Αυγούστου 22, 2011, 11:44:36 amΣυμφωνώ panos2... Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως το να περάσεις απλά στον ασέπ είναι απτό... ίσως για εσάς τους φυσικοχημικοβιολόγους... να μπερδεύονται τα πολλά αντικείμενα, αλλά και μόνο που το λέει ένας φυσικός (σωστά?) η πρόταση σου είναι ακόμη πιο ικανοποιητική...Φυσικός είμαι... η πρόταση που διατύπωσα βασίζεται στην παραδοχή πως η κάθε κατηγορία πρέπει κάπως "να βάλει νερό στο κρασί της"...
Συμφωνώ panos2... Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως το να περάσεις απλά στον ασέπ είναι απτό... ίσως για εσάς τους φυσικοχημικοβιολόγους... να μπερδεύονται τα πολλά αντικείμενα, αλλά και μόνο που το λέει ένας φυσικός (σωστά?) η πρόταση σου είναι ακόμη πιο ικανοποιητική...
panos 2 παρόμοια πρόταση έκανε και το μέλος xristis στην ενότητα "Διάφορα θέματα για την Εκπαίδευση-Νέο Σύστημα Διορισμών,Ψηφοφορία" http://www.pde.gr/index.php?topic=19873.msg471050;topicseen#new και ζητά συγκεκριμένες προτάσεις μέσω ΠΜ. Συμφωνώ επί της ουσίας.
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 22, 2011, 11:55:03 amΠαράθεση από: ΠΕ01 στις Αυγούστου 22, 2011, 11:44:36 amΣυμφωνώ panos2... Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως το να περάσεις απλά στον ασέπ είναι απτό... ίσως για εσάς τους φυσικοχημικοβιολόγους... να μπερδεύονται τα πολλά αντικείμενα, αλλά και μόνο που το λέει ένας φυσικός (σωστά?) η πρόταση σου είναι ακόμη πιο ικανοποιητική...Φυσικός είμαι... η πρόταση που διατύπωσα βασίζεται στην παραδοχή πως η κάθε κατηγορία πρέπει κάπως "να βάλει νερό στο κρασί της"...Πόσο πιθανό είναι να δεχθεί το Υπουργείο ένα σύστημα διορισμού που θα το υποχρεώνει να παίρνει όλους όσους δουλεύουν 3 χρόνια, όταν και το 24μηνο τα κατήργησε αν και είχε και την υποσημείωση "σύμφωνα με τις ανάγκες".
Παράδειγμα: 1.Στη δεδομένη περίπτωση και αν του χρόνου υπάρξει παράταση της μεταβατικής και αν προχωρήσει σε συμπληρωματικούς διορισμούς με το 60- 40, εγώ διορίζομαι. Εμπόδιο σ' αυτό είναι οι εναπομείναντες 24μηνίτες και ταυτόχρονα έχω κοινό συμφέρον με αυτούς του 40%... Ας θιχτούν οι 24μηνίτες... Μέχρι τώρα όμως έχω υποστηρίξει τους 24μηνίτες και έχω αμφιβάλλει για τις προυπηρεσίες του 40%...2. Αν περάσει σε ΑΣΕΠ θίγονται περισσότερο αυτοί του 40%. Εγώ με καλή επιτυχία στον προηγούμενο διαγωνισμό έχω διασφαλίσει στην χειρότερη εκδοχή θέση αναπληρωτή... Ας θιχτούν αυτοί του 40%... Ανάλογα σκέφτονται και πολλές άλλες κατηγορίες με τα διαφορετικά δεδομένα που έχουν, γι' αυτό και δεν υπάρχουν έντονες και ενιαίες αντιδράσεις στα πεπραγμένα του Υπουργείου...Είναι αναγκαίο να υπάρξει ανωτικό αίτημα εκ' μέρους μας. Διαφορετικά θα τρώμε συνεχεια τις σάρκες μας...
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 22, 2011, 12:15:24 pmΠαράδειγμα: 1.Στη δεδομένη περίπτωση και αν του χρόνου υπάρξει παράταση της μεταβατικής και αν προχωρήσει σε συμπληρωματικούς διορισμούς με το 60- 40, εγώ διορίζομαι. Εμπόδιο σ' αυτό είναι οι εναπομείναντες 24μηνίτες και ταυτόχρονα έχω κοινό συμφέρον με αυτούς του 40%... Ας θιχτούν οι 24μηνίτες... Μέχρι τώρα όμως έχω υποστηρίξει τους 24μηνίτες και έχω αμφιβάλλει για τις προυπηρεσίες του 40%...2. Αν περάσει σε ΑΣΕΠ θίγονται περισσότερο αυτοί του 40%. Εγώ με καλή επιτυχία στον προηγούμενο διαγωνισμό έχω διασφαλίσει στην χειρότερη εκδοχή θέση αναπληρωτή... Ας θιχτούν αυτοί του 40%... Ανάλογα σκέφτονται και πολλές άλλες κατηγορίες με τα διαφορετικά δεδομένα που έχουν, γι' αυτό και δεν υπάρχουν έντονες και ενιαίες αντιδράσεις στα πεπραγμένα του Υπουργείου...Είναι αναγκαίο να υπάρξει ανωτικό αίτημα εκ' μέρους μας. Διαφορετικά θα τρώμε συνεχεια τις σάρκες μας... Για να γίνει αυτό πρέπει να περάσουμε σε ένα σύστημα που θα τους θίγει όλους, όσο οι διάφορες κατηγορίες έχουν ακόμα ελπίδες διορισμού, πχ από παράταση της μεταβατικής, δεν πρόκειται να διεκδικήσουν και να πιέσουν για τίποτα άλλο από τον δικό τους διορισμό. Παράταση της μεταβατικής επιπλέον διάσπαση στην ενωτική σου πρόταση θα φέρει μόνο. Μόνο ότα βρεθούμε όλοι στην ίδια μοίρα θα υπάρξει και κοινή διεκδικηση.
ΑΘΗΝΑ 22/08/2011 "Κλειδί" για την αξιολόγηση των υπαλλήλων φορέων του ευρύτερου δημοσίου τομέα που θα συγχωνευθούν ή θα καταργηθούν αναμένεται να είναι ο τρόπος που έχουν προσληφθεί, σύμφωνα με δημοσίευμα των ΝΕΩΝ.Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μεταξύ των σκέψεων στο κυβερνητικό επιτελείο είναι να προηγούνται ως προς την παραμονή στην υπηρεσία, όσοι έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ και να έπονται όσοι προσλήφθηκαν με προκηρύξεις που δεν υπάγονται σε αυτό ή όσοι μονιμοποιήθηκαν μέσω διαδοχικών συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Το διαίρει και βασίλευε καλά κρατεί
έχω μία απορία κι ας μου τη λύσει κάποιος:όταν το φθινόπωρο του 2008 η σεπτή μας υπουργός διατεινότανε ότι με το νέο σύστημα δεν θα θιγούν όσοι πληρούν προ'υ'ποθέσεις διορισμού παλαιού συστήματος,τι ακριβώς εννοούσε το κορίτσι;