0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οσοι διαφωνείτε με την πρόταση του panos,έχετε να προτείνετε τίποτα?
εγώ λέω να κλείσει το παρών τόπικ γιατί έφαγε τα ψωμιά του και οι συζητήσεις που ανοίξατε να μεταφερθούν σε νέο με προτάσεις για διορισμό. μην εκμεταλεύεστε την επισκεψιμότητα του τόπικ για άσχετα θέματα.
Παράθεση από: vagus venato στις Αυγούστου 20, 2011, 07:51:27 pmΑπλά δεν ευθύνεται μόνο το υπουργείο για 20000 κενά. Μήπως ευθυνόμαστε και ΕΜΕΙΣ (ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί?).Παράθεση από: vagus venato στις Αυγούστου 20, 2011, 08:05:52 pmΔε κάνω προπαγάνδα εγώ. Ανέφερα αυτό που είπε το υπουργείο και με τη κοίνη λογική τα κενά έχουν καλυφθεί.Ούτε η ίδια η Διαμαντοπούλου δεν τα λέει αυτά.
Απλά δεν ευθύνεται μόνο το υπουργείο για 20000 κενά. Μήπως ευθυνόμαστε και ΕΜΕΙΣ (ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί?).
Δε κάνω προπαγάνδα εγώ. Ανέφερα αυτό που είπε το υπουργείο και με τη κοίνη λογική τα κενά έχουν καλυφθεί.
Τι λες, βρε Lasid;;; Οφείλουν να σε εξυπηρετήσουν είναι δεν είναι οι περισσότεροι σε άδεια! Πώς να το κάνουμε δηλαδή;Αν ήθελαν να μην δουλέψουν, ας έκαναν μάθημα στα σχολεία κ ας κάθονταν το καλοκαίρι! Επιλογή τους δεν είναι η Διεύθυνση;
Σίγουρα αδικούνται πολλοί. Αλλά δεν μαγειρεύονται τα αποτελέσματα. Ενας υπολογιστής δεν τα βγάζει?
Παράθεση από: Tery στις Αυγούστου 22, 2011, 02:59:48 pmΣίγουρα αδικούνται πολλοί. Αλλά δεν μαγειρεύονται τα αποτελέσματα. Ενας υπολογιστής δεν τα βγάζει?μα ο υπολογιστής εκτελεί τις εντολές που του δίνεις, του λες πχ, δώσε μου αποτελέσματα με 3 θέσεις φιλολόγων στην Α" Κοζάνης (λέμε τώρα), και ο υπολογιστής σου βγάζει τη λίστα. Μετά του λες δώσε αποτελέσματα με 4 θέσεις φιλόλόγων στην Α" κοζάνης, κοκ. Μόλις βγεί μια λίστα που σε ικανοποιεί τότε βάζεις υπογραφή (είσαι η υπουργός, λέμε τώρα) και την δημοσιεύσεις. Τα ίδια γίνονται και με τους αναπληρωτές, κατάλαβες γιατί κάποιοι δουλεύουν μέχρι αργά στο υπουργείο, σε κάλυψα τώρα;Με τους αναπληρωτές, που είναι χιλιάδες, μπορεί να πέσει μαγείρεμα. Με τους μόνιμους διορισμούς, που είναι μόνο 600, είναι λίγο δύσκολο. Αλλά καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Για όλα τους έχω ικανούς.
Σίγουρα θα κάνει συμπληρωματικούς διορισμούς;