0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=42920 Οργανικά Κενά Ηλεκτρολόγων
Θα βγώ έξω, θα γυρίσω σε καμία ώρα και πλέον.....Καλά αποτελέσματα.Πήγε η φίλη μου να κάνει τα χαρτιά της στη Δευτεροβάθμια στην Πάτρα.Της είπανε ότι τα πράγματα όλο και πιο δύσκολα θα γίνονται, αλλά ότι το Υπουργείο προσανατολίζεται σε συμπληρωματικούς διορισμούς ΜΟΝΟ με 24μηνίτες για φέτος......
Παράθεση από: jak_13 στις Αυγούστου 21, 2011, 03:37:34 amΠαράθεση από: vagus venato στις Αυγούστου 20, 2011, 07:51:27 pmΑπλά δεν ευθύνεται μόνο το υπουργείο για 20000 κενά. Μήπως ευθυνόμαστε και ΕΜΕΙΣ (ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί?).Παράθεση από: vagus venato στις Αυγούστου 20, 2011, 08:05:52 pmΔε κάνω προπαγάνδα εγώ. Ανέφερα αυτό που είπε το υπουργείο και με τη κοίνη λογική τα κενά έχουν καλυφθεί.Ούτε η ίδια η Διαμαντοπούλου δεν τα λέει αυτά.Και όμως τα έχει πει ή τα εννοεί. Δε τα βγάζω από το μυαλό μου. Αλλά έτσι είναι...για τα λάθη μας πάντα θα φταίνε για όλα οι άλλοι.ΕΛΛΗΝΕΣ!!
Παράθεση από: vagus venato στις Αυγούστου 20, 2011, 07:51:27 pmΑπλά δεν ευθύνεται μόνο το υπουργείο για 20000 κενά. Μήπως ευθυνόμαστε και ΕΜΕΙΣ (ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί?).Παράθεση από: vagus venato στις Αυγούστου 20, 2011, 08:05:52 pmΔε κάνω προπαγάνδα εγώ. Ανέφερα αυτό που είπε το υπουργείο και με τη κοίνη λογική τα κενά έχουν καλυφθεί.Ούτε η ίδια η Διαμαντοπούλου δεν τα λέει αυτά.
Απλά δεν ευθύνεται μόνο το υπουργείο για 20000 κενά. Μήπως ευθυνόμαστε και ΕΜΕΙΣ (ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί?).
Δε κάνω προπαγάνδα εγώ. Ανέφερα αυτό που είπε το υπουργείο και με τη κοίνη λογική τα κενά έχουν καλυφθεί.
παιδια βγηκαν οι κανονικοι διορισμοι? που μπορω να δω ονοματα?
Όχι δηλαδή, να μην παραπονιέσαι ότι δε σας υπολογίζουμε εσάς τις τεχνικές ειδικότητες!!!!
Έτσι..... ;Dγιατί όπως βλέπω....με βλέπω να είμαι σε θέση αναμονής στα 60 μου αναπληρώτρια πρεσβύωψ...και να συνομιλώ εδώ με τα μικρά 30χρονα......οπότε ....οφείλω τιμή στην....ηλικία σας.....για να έχω την ίδια....όταν θα έρθει η ώρα