0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενδιαφέρον βιογραφικό έδωσες ;DΠώς λέμε το "Καφενείο των Φιλάθλων" ένα πράγμα.... Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω σε συμπληρωματικούς διορισμούς....Από αύριο θα τηλεφωνήσω για αναπληρωτές γιατί σήμερα θα είναι άκυρο(....και είμαι εντός θέματος πάλι )
Εδώ, εδώ....όλοι σ' εμένα τις παρακλήσεις και τα παράπονά σας....να πάω στην Υπουργό να μας διορίσει όλους..... Κατά λόγο δικαιοσύνης όμως πρέπει να διοριστούν όσοι έχουνε ΦΕΚ.Μάλλον όμως δεν αρκούν τα χρήματα για τη διεξαγωγή ΑΣΕΠ για άλλες ειδικότητες και καθυστερεί εσκεμμένα την πρόσληψή σας.....Η πληροφορία ότι φίλοι και γνωστοί βουλευτών θα παρακολουθήσουν από το Σεπτέμβρη ΑΣΠΑΙΤΕ για παιδαγωγική επάρκεια και ένταξή τους στους διοριστέους κατά προτεραιότητα τον Ιούνιο του '12 ελέγχεται επισφαλώς ως ανακριβής
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 23, 2011, 03:04:00 pm
εγω θα μπορω να γραψω εκει στο θέμα: "Πόση τρέλα κουβαλάνε οι καθηγητές όταν χαλαρώνουν από όσα τους αγχώνουν;"? αν και δεν κουβαλαω τρελα!!! ειμαι παντα σοβαρη και μετρημενη βρε adigoni δε λες καμια καλη κουβεντα και για μας τα ξενογλωσσα που μεχρι να διοριστουμε απο το αλτσχαιμερ θα την εχουμε ξεχασει τη γλωσσα!