0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι ούτως ή άλλως λίγο νωρίς να ρωτάμε για πρώτη φάση αναπληρωτών, από αρχές Σεπτεμβρίου το βλέπω πιο λογικό.
Ο ένας συνάδελφος μου είπε ότι πρέπει να παρει επιλαχόντες απο ασεπ και ο άλλος μου είπε ότι συμφωνα με την εγκύκλιο διορισμών πρέπει να πάρει απο τον πίνακα.Τι απο τα δύο ισχύει?
Παράθεση από: irenead στις Αυγούστου 23, 2011, 10:08:39 pmΟ ένας συνάδελφος μου είπε ότι πρέπει να παρει επιλαχόντες απο ασεπ και ο άλλος μου είπε ότι συμφωνα με την εγκύκλιο διορισμών πρέπει να πάρει απο τον πίνακα.Τι απο τα δύο ισχύει?Εννοείται ότι θα πάρει επιλαχόντες από ΑΣΕΠ. Πρέπει να φτάσει τον αριθμό της προκήρυξης του 2008. Αφού οι 2 κενές θέσεις είναι από ΑΣΕΠ από εκεί θα πάρει. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό! Κάθε έτος που εξαντλούνται οι πίνακες του ΑΣΕΠ έχουμε το φαινόμενο γιατί ΑΣΕΠίτες επιλέγουν να διοριστούν με προϋπηρεσία ή δεν κάνουν καθόλου αίτηση.
ΟΚ,αλλα στην εγκύκλιο διορισμών,γιατί λέει ότι αν δεν τπάρχουν υποψηφιοι διοριστέοι ασεπ,τότε θα πάρει απο τον πίνακα αναπληρωτών?
Παράθεση από: AntreaEirini στις Αυγούστου 23, 2011, 10:34:05 pmΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 23, 2011, 10:08:39 pmΟ ένας συνάδελφος μου είπε ότι πρέπει να παρει επιλαχόντες απο ασεπ και ο άλλος μου είπε ότι συμφωνα με την εγκύκλιο διορισμών πρέπει να πάρει απο τον πίνακα.Τι απο τα δύο ισχύει?Εννοείται ότι θα πάρει επιλαχόντες από ΑΣΕΠ. Πρέπει να φτάσει τον αριθμό της προκήρυξης του 2008. Αφού οι 2 κενές θέσεις είναι από ΑΣΕΠ από εκεί θα πάρει. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό! Κάθε έτος που εξαντλούνται οι πίνακες του ΑΣΕΠ έχουμε το φαινόμενο γιατί ΑΣΕΠίτες επιλέγουν να διοριστούν με προϋπηρεσία ή δεν κάνουν καθόλου αίτηση.Μου είπαν ότι μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα πάρει επιλαχόντες,αν δηλ αποφασισουν καποιοι να διοριστουν ή απο το 40% ή απο το 24,διαφορετικά (δηλ αν οι συναδελφοι αποφασίσουν να μην διοριστουν) τότε θα πάρει απο τους πίνακες.