0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 24, 2011, 03:02:36 pmπεριμενω απαντηση εγκυρη για το θεμα της παρατασης της μεταβατικης, οταν θα εχω νεα θα σας ενημερωσωτο θεμα καιει και τους εναπομειναντες 24μηνιτες βασικων κατηγοριων και οσους περιμενουν νεο ασεπΤόσο έγκυρη όσο και ο αριθμός των φετινών διορισμών;
περιμενω απαντηση εγκυρη για το θεμα της παρατασης της μεταβατικης, οταν θα εχω νεα θα σας ενημερωσωτο θεμα καιει και τους εναπομειναντες 24μηνιτες βασικων κατηγοριων και οσους περιμενουν νεο ασεπ
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 24, 2011, 03:03:28 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 24, 2011, 03:02:36 pmπεριμενω απαντηση εγκυρη για το θεμα της παρατασης της μεταβατικης, οταν θα εχω νεα θα σας ενημερωσωτο θεμα καιει και τους εναπομειναντες 24μηνιτες βασικων κατηγοριων και οσους περιμενουν νεο ασεπΤόσο έγκυρη όσο και ο αριθμός των φετινών διορισμών;δε θα το δημοσιευσω λοιπον,μη σε αναστατωσω κιολας, απλα θα στειλω p.m. σε 3-4 που ενδιαφερονται
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 24, 2011, 03:02:36 pmπεριμενω απαντηση εγκυρη για το θεμα της παρατασης της μεταβατικης, οταν θα εχω νεα θα σας ενημερωσωτο θεμα καιει και τους εναπομειναντες 24μηνιτες βασικων κατηγοριων και οσους περιμενουν νεο ασεπok physikos13 σε μένα στείλτο . Συμφωνώ και με την giota8.Κάθε πληροφορία αξιολογείται!
οχι βρε να μην αναστατωνεται αδικα ο κοσμος, ασε θα φουρτουνιασω εσενα και 2-3 ακομα με p.m.