0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχεις πτυχίο ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ και δουλεύεις σαν βοηθητικό προσωπικό σε ΣΜΕΑΕ;;;;;
Παράθεση από: vasp στις Ιουνίου 06, 2011, 10:41:47 pmΈχεις πτυχίο ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ και δουλεύεις σαν βοηθητικό προσωπικό σε ΣΜΕΑΕ;;;;;"
Δυστυχως σε κανονικο νηπιαγωγειο,λογω της κωφωσης μου, μονο σαν βοηθος μπορω να δουλεψω κι οχι να εχω ολοκληρο τμημα δικο μου, παρα μονο αν υπαρχει παραλληλη στηριξη ή τμημα ενταξης κι ετσι....
Συγνώμη, αλλά πού βασίζεται αυτό; Υπάρχει κάποιος νόμος ή λόγω "αντικειμενικών" δυσκολιών;Ξέρεις εκτός από τα "κανονικά" νηπιαγωγεία υπάρχουν και τα νηπιαγωγεία κωφών, όπου θα μπορούσες σίγουρα να δουλέψεις....
Παράθεση από: alexandra77 στις Ιουνίου 07, 2011, 10:58:46 pmΔυστυχως σε κανονικο νηπιαγωγειο,λογω της κωφωσης μου, μονο σαν βοηθος μπορω να δουλεψω κι οχι να εχω ολοκληρο τμημα δικο μου, παρα μονο αν υπαρχει παραλληλη στηριξη ή τμημα ενταξης κι ετσι.... Συγνώμη, αλλά πού βασίζεται αυτό; Υπάρχει κάποιος νόμος ή λόγω "αντικειμενικών" δυσκολιών;Ξέρεις εκτός από τα "κανονικά" νηπιαγωγεία υπάρχουν και τα νηπιαγωγεία κωφών, όπου θα μπορούσες σίγουρα να δουλέψεις....
alexandra77 Δεν γίνεται να σε έχουν προσλάβει σαν βοηθό! Σε προσέλαβαν σαν νηπιαγωγό ειδικής αγωγής και επειδή για κάποιο λόγο δεν σε πήγαν σε σχολείο κωφών , σε πήγαν σε γενικό. Πάνω στη σύμβαση σου πρέπει να λεει ως τι σε πήραν εκεί (παράλληλη ή Τ.Ε).
Παράθεση από: vasp στις Ιουνίου 08, 2011, 08:31:49 pmalexandra77 Δεν γίνεται να σε έχουν προσλάβει σαν βοηθό! Σε προσέλαβαν σαν νηπιαγωγό ειδικής αγωγής και επειδή για κάποιο λόγο δεν σε πήγαν σε σχολείο κωφών , σε πήγαν σε γενικό. Πάνω στη σύμβαση σου πρέπει να λεει ως τι σε πήραν εκεί (παράλληλη ή Τ.Ε).Κι όμως δεν γράφει πουθενά στην σύμβαση ως παράλληλη ή Τ.Ε., μόνο ως νηπιαγωγός ΠΕ60 κι ας γράφει ως παρουσιαστικό στοιχείο στον πίνακα νηπιαγωγείου ως ΠΕ61 (!) που έχω νήπιο με ιδιαιτερότητες! Όταν ζήτησα για το επίδομα ειδικής αγωγής, έκαναν τον κινέζο και μου απάντησαν ότι δεν έχω κωφό (μόνο κωφό!) νήπιο! Γίνονται κι αυτές οι βρωμιές δυστυχώς....Εγω όμως φταίω που το κατάλαβα αργότερα πια διότι δεν μπορούσα να ήμουν στην διάθεση συνεχώς.Από φέτος όμως επιφυλάσσομαι...!