0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alexel στις Ιουνίου 03, 2011, 04:07:12 pmΔε συνηθίζω να κάνω πλάκα σε σοβαρά ζητήματα.Δεν είπα ότι συμφωνώ με τη στάση της.Είπα ότι δεν την κρίνω.Για να κρίνω κάποιον θέλω και την άποψή του για το θέμα.Ελπίζω να έγινα κατανοητή. οκ, τωρα ομως κανεις πλακα ετσι;; παραδεξου το!
Δε συνηθίζω να κάνω πλάκα σε σοβαρά ζητήματα.Δεν είπα ότι συμφωνώ με τη στάση της.Είπα ότι δεν την κρίνω.Για να κρίνω κάποιον θέλω και την άποψή του για το θέμα.Ελπίζω να έγινα κατανοητή.
Παράθεση από: alexel στις Ιουνίου 03, 2011, 03:55:21 pmΓιατί να της επιβληθεί παραπάνω ποινή?Δεν περενέβη κάποιο νόμο.Ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται η σωματική κακοποίηση. Η κακοποίηση έχει πολλές μορφές, και ο νόμος απαγορεύει και την ψυχολογική βία, μην το ξεχνάμε!Σου εύχομαι απλά, αν έχεις ή αν θα αποκτήσεις παιδιά, στο σχολέιο που θα πηγαίνουν να μην τους φιμώνει ο εκπαιδευτικός τους!
Γιατί να της επιβληθεί παραπάνω ποινή?Δεν περενέβη κάποιο νόμο.Ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται η σωματική κακοποίηση.
Παράθεση από: emmaki στις Ιουνίου 03, 2011, 04:27:28 pmΠαράθεση από: alexel στις Ιουνίου 03, 2011, 03:55:21 pmΓιατί να της επιβληθεί παραπάνω ποινή?Δεν περενέβη κάποιο νόμο.Ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται η σωματική κακοποίηση. Η κακοποίηση έχει πολλές μορφές, και ο νόμος απαγορεύει και την ψυχολογική βία, μην το ξεχνάμε!Σου εύχομαι απλά, αν έχεις ή αν θα αποκτήσεις παιδιά, στο σχολέιο που θα πηγαίνουν να μην τους φιμώνει ο εκπαιδευτικός τους!Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου γράψεις το νόμο!Αν κάποιος εκπαιδευτικός μου φίμωνε το παιδί, θα ζητούσα συνάντηση μαζί του και θα προσπαθούσα να διερευνήσω τα αίτια, ακούγοντας πραγματικά τί έχει να μου πει.Δε θα θεωρούσα ότι το παιδί μου είναι αγγελούδι και ο άλλος κέρβερος.Σοβαρά μιλάω.
Παράθεση από: alexel στις Ιουνίου 03, 2011, 04:07:12 pmΔε συνηθίζω να κάνω πλάκα σε σοβαρά ζητήματα.Δεν είπα ότι συμφωνώ με τη στάση της.Είπα ότι δεν την κρίνω.Για να κρίνω κάποιον θέλω και την άποψή του για το θέμα.Ελπίζω να έγινα κατανοητή. σαφώς χρειάζεται και η άλλη άποψη, όχι για να δικαιολογήσεις την πράξη αλλά για την ορθότητα της πληροφορίας. Η πράξη της φίμωσης των νηπίων είναι σωματική και ψυχική κακοποίηση.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουνίου 03, 2011, 04:19:05 pmΠαράθεση από: alexel στις Ιουνίου 03, 2011, 04:07:12 pmΔε συνηθίζω να κάνω πλάκα σε σοβαρά ζητήματα.Δεν είπα ότι συμφωνώ με τη στάση της.Είπα ότι δεν την κρίνω.Για να κρίνω κάποιον θέλω και την άποψή του για το θέμα.Ελπίζω να έγινα κατανοητή. σαφώς χρειάζεται και η άλλη άποψη, όχι για να δικαιολογήσεις την πράξη αλλά για την ορθότητα της πληροφορίας. Η πράξη της φίμωσης των νηπίων είναι σωματική και ψυχική κακοποίηση.συμφωνω με rozy4. Μηπως η ποινη των 15 ημερων ηταν η αρχη, μεχρι να εξεταστει το θεμα ?
αν ομως εγινε καταγγελια, δεν μπορει το θεμα να μεινει εκει. Ετσι δεν ειναι?