*

Αποστολέας Θέμα: Δουλεια σε δημοτικο παιδικο σταθμο  (Αναγνώστηκε 24474 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ngl2005

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: δουλεια σε δημοτικο παιδικο σταθμο
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 07:22:07 pm »
Dontforgettosmile όταν με το καλό δουλέψεις στο δημόσιο,που σου εύχομαι ολόψυχα να γίνει το ταχύτερο, τότε θα δώσεις τα χαρτιά που έχεις στο γραφείο κι εκείνοι θα σου απαντήσουν αν αναγνωρίζονται ή όχι...απλά με βάση αυτά που μου ζητούσαν πρέπει να γράφει νηπιαγωγός ή έστω ΠΕ...
katrinaki ναι μπορείς όποτε θες να παραιτηθείς...κι εγώ μόλις μου ήρθε η τοποθέτηση δήλωσα παραίτηση την επόμενη μέρα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:11:01 »

Αποσυνδεδεμένος katrinaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 07:35:03 pm »
ευχαριστω πολυ.με προσπέρασε κ εμενα το συστημα για δευτερη φορα, 3 χρόνια αναπληρώτρια,και σκέφτομαι για δημτικο παιδικό.για αυτό ρωταω

Αποσυνδεδεμένος ngl2005

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 07:50:47 pm »
katrinaki δυστυχώς έμειναν πολλές κοπέλες από έξω...δεν το περίμενε κανείς αυτό...καλά κάνεις και κοιτάς σε παιδικούς,είναι πολύ καλύτερα από τους ιδιωτικούς!Εγώ βρέθηκα από τον Έβρο στην Αττική γιατί κυρίως εκεί έβγαζαν προκηρύξεις σε δήμους αλλά δεν μπορούσα να κάθομαι και να περιμένω πότε θα με καλέσουν...
Εύχομαι τα καλύτερα!!!...

Αποσυνδεδεμένος katrinaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 08:01:24 pm »
σ' ευχαριστω πολύ!επίσης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:11:01 »

Αποσυνδεδεμένος loumbago

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 08:02:18 pm »
Καλημέρα! Γνωρίζει κάποια-ος βάση νόμου οι νηπιαγωγοί απο τι ηλικίες μπορούν να αναλάβουν τάξη; Συγκεκριμένα δουλεύω σε δημοτικό παιδικό σταθμό και μου έχουν δώσει την τάξη των 2,5 εώς 3 χρονών ενώ τις μεγαλύτερες ηλικίες τις ανέλαβε βρεφονηπιοκόμος. Είμαι με σύμβαση έργου ενώ οι υπόλοιπες συναδέλφισσες είναι μόνιμες, οπότε μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο μου έδωσαν την συγκεκριμένη τάξη, για την οποία μου είπαν θα είμαστε 2 υπεύθυνες στην τάξη 22 παιδιών, αλλά είμαι και θα παραμείνω μόνη γιατί δεν θα εγκρίνουν άλλες προσλήψεις. Παρακαλώ άν γνωρίζει κανείς ακριβώς τι προβλέπεται από τον νόμο ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ.

Γίνεται αυτό, δηλαδή τα νήπια να τα έχει βρεφονηπιοκόμος και όχι νηπιαγωγος; :o

Αποσυνδεδεμένος Dontforgettosmile

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 08:24:54 pm »
Dontforgettosmile όταν με το καλό δουλέψεις στο δημόσιο,που σου εύχομαι ολόψυχα να γίνει το ταχύτερο, τότε θα δώσεις τα χαρτιά που έχεις στο γραφείο κι εκείνοι θα σου απαντήσουν αν αναγνωρίζονται ή όχι...απλά με βάση αυτά που μου ζητούσαν πρέπει να γράφει νηπιαγωγός ή έστω ΠΕ...
katrinaki ναι μπορείς όποτε θες να παραιτηθείς...κι εγώ μόλις μου ήρθε η τοποθέτηση δήλωσα παραίτηση την επόμενη μέρα...
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, μακάρι κι εγώ το θέλω πολύ!Η σύμβαση που έχω με το παιδικό σταθμό είναι μόνο 5μηνη οπότε θα ήταν ό,τι καλύτερο να με πάρουν κ' αν αναγνωριστεί κι η προυπηρεσία μου ακόμη καλύτερα!Η βεβαίωση που σου ζητάνε γνωρίζεις αν είναι από τον οργανισμό ασφάλισής σου(οαεε, ικα) ή από το φορέα που εργάζεσαι?

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 08:28:27 pm »
Καλημέρα! Γνωρίζει κάποια-ος βάση νόμου οι νηπιαγωγοί απο τι ηλικίες μπορούν να αναλάβουν τάξη; Συγκεκριμένα δουλεύω σε δημοτικό παιδικό σταθμό και μου έχουν δώσει την τάξη των 2,5 εώς 3 χρονών ενώ τις μεγαλύτερες ηλικίες τις ανέλαβε βρεφονηπιοκόμος. Είμαι με σύμβαση έργου ενώ οι υπόλοιπες συναδέλφισσες είναι μόνιμες, οπότε μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο μου έδωσαν την συγκεκριμένη τάξη, για την οποία μου είπαν θα είμαστε 2 υπεύθυνες στην τάξη 22 παιδιών, αλλά είμαι και θα παραμείνω μόνη γιατί δεν θα εγκρίνουν άλλες προσλήψεις. Παρακαλώ άν γνωρίζει κανείς ακριβώς τι προβλέπεται από τον νόμο ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ.

Γίνεται αυτό, δηλαδή τα νήπια να τα έχει βρεφονηπιοκόμος και όχι νηπιαγωγος; :o

Στους παιδικούς σταθμούς των δήμων υπάρχουν μέχρι κ' προνήπια.Οι βρεφονηπιοκόμοι(τει) μπορούν να έχουν όλες τις ηλικίες, οι βοηθοί βρεφονηπιαγωγοί(ιεκ) "κανονικά" δεν επιτρέπεται να έχουν μόνες τους τμήμα αλλά στη πράξη αυτό δεν εφαρμόζεται σχεδόν ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος loumbago

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 08:41:34 pm »
Α, ΟΚ, σε ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος ngl2005

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 02:19:02 pm »
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, μακάρι κι εγώ το θέλω πολύ!Η σύμβαση που έχω με το παιδικό σταθμό είναι μόνο 5μηνη οπότε θα ήταν ό,τι καλύτερο να με πάρουν κ' αν αναγνωριστεί κι η προυπηρεσία μου ακόμη καλύτερα!Η βεβαίωση που σου ζητάνε γνωρίζεις αν είναι από τον οργανισμό ασφάλισής σου(οαεε, ικα) ή από το φορέα που εργάζεσαι?
τη βεβαίωση σου τη δίνουν από το φορέα που εργάζεσαι και συγκεκριμένα από τον δήμο στον οποίο ανήκει ο παιδικός!Λογικά θα σου δώσουν μόλις λήξει η σύμβαση αλλά εσύ έτσι κι αλλιώς θα το ζητήσεις και μόνη σου γιατί θα σου χρειαστεί!Εγώ πρόσφατα που ζήτησα καινούριες(το φετινό μου γραφείο ήθελε να γράφει και κάποια ακόμα στοιχεία...)επικοινώνησα με τα γραφεία προσωπικού των δήμων.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 05:10:35 pm »
τη βεβαίωση σου τη δίνουν από το φορέα που εργάζεσαι και συγκεκριμένα από τον δήμο στον οποίο ανήκει ο παιδικός!Λογικά θα σου δώσουν μόλις λήξει η σύμβαση αλλά εσύ έτσι κι αλλιώς θα το ζητήσεις και μόνη σου γιατί θα σου χρειαστεί!Εγώ πρόσφατα που ζήτησα καινούριες(το φετινό μου γραφείο ήθελε να γράφει και κάποια ακόμα στοιχεία...)επικοινώνησα με τα γραφεία προσωπικού των δήμων.
Α ωραία, θα το κοιτάξω από τώρα να τα έχω έτοιμα σε περίπτωση που με πάρουν.

Αποσυνδεδεμένος Kindergarten teacher

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 12:48:19 pm »
καλημερα! μια ερωτηση για να καταλαβω και εγω. τους πε νηπιαγωγους τους παιρνουν στα νηπιαγωγεια ή και σε δημοτικους σταθμους που ζητανε πε? τους τε βρεφονηπιοκομους στους δημοτικους σταθμους κυριως οπως και τους δε βοηθους απο ιεκ ε?

στον πινακα αναπληρωτων εχει πε νηπιαγωγων για την πρωτοβαθμια, μετα πε βρεφονηπιοκομων για την δευτεροβαθμια εκπαιδευση( αρα αυτους απο το τει τους παιρνουν και στα τεχνικα λυκεια για καθηγητες) και μετα εχει τε βοηθοι παιδοκομοι που ειναι πολλοι λιγοι αυτοι, αυτους στη δευτεροβαθμια που τους παιρνουν?? εχω μπερδευτει!

εγω κανω 2τερο πτυχιο στους νηπιαγωγους αει αθηνας. αλλα αναρωτιεμαι μπας και εκανα βλακεια κ επρεπε να παω στο τει ή και σε ιεκ? μηπως ευνοουνται αυτοι επαγγελματικα? ευχαριστω κοριτσια και συγγνωμη αν σας μπερδευω!

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 09:38:02 pm »
Αυτοί ευννούνται σίγουρα στους παιδικούς σταθμούς. Αλλά αυτό εξαρτάται και από τον κάθε δήμο. Στην Αττική απ' ότι βλέπω ζητούνται και αρκετοί νηπιαγωγοί σε κάθε προκήρυξη. Υπάρχουν και δήμοι που δεν παίρνουν ούτε έναν νηπιαγωγό το χρόνο. ή παίρνουν με τις δίμηνες συμβάσεις τις ημέτερες. Αλλά νομίζω ότι σου έχω απαντήσει και αλλού. Με το πτυχίο ΑΕΙ παίρνεις και παιδαγωγική επάρκεια για το πρώτο σου πτυχίο. Οι βρεφονηπιοκόμοι ΤΕ στα λύκεια και ΤΕΕ είναι ελάχιστες.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος so good

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Ακούω+ξεχνώ,βλέπω+θυμάμαι, Κάνω+καταλαβαίνω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 03:18:00 pm »
Στους παιδικούς σταθμούς ευνοούνται τα "βύσματα"... Όταν έχουν γνωστό βρεφονηπιοκόμο προκηρύσσουν θέση για βρεφονηπιοκόμο, όταν έχουν γνωστό νηπιαγωγό προκηρύσσουν θέση για  νηπιαγωγό ...Ελπίζω να μην σε απογοήτευσα.. Οι περισσότερες που γνωρίζω και δουλεύουν ή δούλεψαν σε παιδ. σταθμό είχαν κάποιο "γνωστό"....
Yesterday is history, Tomorrow is a mystery, Today is a gift, that' s why it is called present!!!

Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί
Γυναίκα...

Αποσυνδεδεμένος steha

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Δουλεια σε δημοτικο παιδικο σταθμο
« Απάντηση #55 στις: Ιανουαρίου 04, 2013, 12:16:51 pm »
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ
Είμαι νηπιαγωγός, τελείωσα τη σχολή μου το 2007 αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να εξασκήσω το επάγγελμα με οποιοδήποτε τρόπο. Πρόσφατα βγήκε προκήρυξη στο δήμο μου για νηπιαγωγούς σε παιδικό σταθμούς του δήμου, έκανα αίτηση και με πήρανε, λόγω μορίων από ανεργία κτλ.
Θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί είμαι πολύ αγχωμένη...Ξεκινάω δουλειά τη Δευτέρα και ενώ είμαστε στη μέση της χρονιάς. Πήγα σήμερα στην αντιδήμαρχο για να μου πει σε ποια σταθμό θα πάω και μόλις έμαθε ότι δεν έχω προϋπηρεσία μου είπε ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα και ότι δεν θα τα καταφέρω γιατί δεν είμαστε στην αρχή της χρονιάς, αλλά στο μέσο της. Μου είπε ότι θα πρέπει να ψάξει πού θα με βάλει..και έτσι έφυγα απογοητευμένη...
Το θέμα είναι ότι ήμουν που ήμουν αγχωμένη γιατί θα ασκήσω το επάγγελμα για πρώτη φορά, αυτή με άγχωσε ακόμα περισσότερο και βρίσκομαι σε απόγνωση..
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει προτείνοντάς μου δραστηριότητες γνωριμίας ή δίνοντάς μου γενικότερα κάποιες συμβουλές; Σκέφτομαι ότι τα παιδιά τόσους μήνες είχαν συνηθίσει σε μία "δασκάλα" και τώρα ξαφνικά στο μέσο της χρονιάς θα αντικρίσουν μία καινούρια, η οποία θα πάει εκεί και θα τρέμει σαν το ψάρι...πώς θα τα πλησιάσω; πώς θα "επιβληθώ";
Θα εκτιμήσω οποιαδήποτε συμβουλή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182624
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144