0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Γνωρίζει κάποια-ος βάση νόμου οι νηπιαγωγοί απο τι ηλικίες μπορούν να αναλάβουν τάξη; Συγκεκριμένα δουλεύω σε δημοτικό παιδικό σταθμό και μου έχουν δώσει την τάξη των 2,5 εώς 3 χρονών ενώ τις μεγαλύτερες ηλικίες τις ανέλαβε βρεφονηπιοκόμος. Είμαι με σύμβαση έργου ενώ οι υπόλοιπες συναδέλφισσες είναι μόνιμες, οπότε μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο μου έδωσαν την συγκεκριμένη τάξη, για την οποία μου είπαν θα είμαστε 2 υπεύθυνες στην τάξη 22 παιδιών, αλλά είμαι και θα παραμείνω μόνη γιατί δεν θα εγκρίνουν άλλες προσλήψεις. Παρακαλώ άν γνωρίζει κανείς ακριβώς τι προβλέπεται από τον νόμο ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ.
Dontforgettosmile όταν με το καλό δουλέψεις στο δημόσιο,που σου εύχομαι ολόψυχα να γίνει το ταχύτερο, τότε θα δώσεις τα χαρτιά που έχεις στο γραφείο κι εκείνοι θα σου απαντήσουν αν αναγνωρίζονται ή όχι...απλά με βάση αυτά που μου ζητούσαν πρέπει να γράφει νηπιαγωγός ή έστω ΠΕ...katrinaki ναι μπορείς όποτε θες να παραιτηθείς...κι εγώ μόλις μου ήρθε η τοποθέτηση δήλωσα παραίτηση την επόμενη μέρα...
Παράθεση από: alkmini_kids στις Οκτωβρίου 06, 2012, 12:17:16 pmΚαλημέρα! Γνωρίζει κάποια-ος βάση νόμου οι νηπιαγωγοί απο τι ηλικίες μπορούν να αναλάβουν τάξη; Συγκεκριμένα δουλεύω σε δημοτικό παιδικό σταθμό και μου έχουν δώσει την τάξη των 2,5 εώς 3 χρονών ενώ τις μεγαλύτερες ηλικίες τις ανέλαβε βρεφονηπιοκόμος. Είμαι με σύμβαση έργου ενώ οι υπόλοιπες συναδέλφισσες είναι μόνιμες, οπότε μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο μου έδωσαν την συγκεκριμένη τάξη, για την οποία μου είπαν θα είμαστε 2 υπεύθυνες στην τάξη 22 παιδιών, αλλά είμαι και θα παραμείνω μόνη γιατί δεν θα εγκρίνουν άλλες προσλήψεις. Παρακαλώ άν γνωρίζει κανείς ακριβώς τι προβλέπεται από τον νόμο ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ.Γίνεται αυτό, δηλαδή τα νήπια να τα έχει βρεφονηπιοκόμος και όχι νηπιαγωγος;
Παράθεση από: ngl2005 στις Οκτωβρίου 07, 2012, 07:22:07 pmDontforgettosmile όταν με το καλό δουλέψεις στο δημόσιο,που σου εύχομαι ολόψυχα να γίνει το ταχύτερο, τότε θα δώσεις τα χαρτιά που έχεις στο γραφείο κι εκείνοι θα σου απαντήσουν αν αναγνωρίζονται ή όχι...απλά με βάση αυτά που μου ζητούσαν πρέπει να γράφει νηπιαγωγός ή έστω ΠΕ...katrinaki ναι μπορείς όποτε θες να παραιτηθείς...κι εγώ μόλις μου ήρθε η τοποθέτηση δήλωσα παραίτηση την επόμενη μέρα...Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, μακάρι κι εγώ το θέλω πολύ!Η σύμβαση που έχω με το παιδικό σταθμό είναι μόνο 5μηνη οπότε θα ήταν ό,τι καλύτερο να με πάρουν κ' αν αναγνωριστεί κι η προυπηρεσία μου ακόμη καλύτερα!Η βεβαίωση που σου ζητάνε γνωρίζεις αν είναι από τον οργανισμό ασφάλισής σου(οαεε, ικα) ή από το φορέα που εργάζεσαι?
Παράθεση από: Dontforgettosmile στις Οκτωβρίου 07, 2012, 08:24:54 pmΠαράθεση από: ngl2005 στις Οκτωβρίου 07, 2012, 07:22:07 pmDontforgettosmile όταν με το καλό δουλέψεις στο δημόσιο,που σου εύχομαι ολόψυχα να γίνει το ταχύτερο, τότε θα δώσεις τα χαρτιά που έχεις στο γραφείο κι εκείνοι θα σου απαντήσουν αν αναγνωρίζονται ή όχι...απλά με βάση αυτά που μου ζητούσαν πρέπει να γράφει νηπιαγωγός ή έστω ΠΕ...katrinaki ναι μπορείς όποτε θες να παραιτηθείς...κι εγώ μόλις μου ήρθε η τοποθέτηση δήλωσα παραίτηση την επόμενη μέρα...Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, μακάρι κι εγώ το θέλω πολύ!Η σύμβαση που έχω με το παιδικό σταθμό είναι μόνο 5μηνη οπότε θα ήταν ό,τι καλύτερο να με πάρουν κ' αν αναγνωριστεί κι η προυπηρεσία μου ακόμη καλύτερα!Η βεβαίωση που σου ζητάνε γνωρίζεις αν είναι από τον οργανισμό ασφάλισής σου(οαεε, ικα) ή από το φορέα που εργάζεσαι?τη βεβαίωση σου τη δίνουν από το φορέα που εργάζεσαι και συγκεκριμένα από τον δήμο στον οποίο ανήκει ο παιδικός!Λογικά θα σου δώσουν μόλις λήξει η σύμβαση αλλά εσύ έτσι κι αλλιώς θα το ζητήσεις και μόνη σου γιατί θα σου χρειαστεί!Εγώ πρόσφατα που ζήτησα καινούριες(το φετινό μου γραφείο ήθελε να γράφει και κάποια ακόμα στοιχεία...)επικοινώνησα με τα γραφεία προσωπικού των δήμων.