0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος: στην αίτηση για τους ωρομίσθιους που θέλω να δηλώσω Αθήνα θα βάλω Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής; Και στις 52 επιλογές τί ακριβώς βάζω;
Κάνω την ερώτηση εδώ σχετικά με τις αιτήσεις αναπληρωτών για τη δική μας ειδικότητα,συνάδελφοι κ θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πιστοποίηση για γραφή Braille που απέκτησα φέτος θα μπορούσα να την καταθέσω φέτος μαζί με την αίτηση; Αν ναι, τι επιπλέον δυνατότητες έχω με αυτό;
Παράθεση από: AndyG στις Ιουλίου 06, 2011, 05:26:01 pmΜπορεί να με βοηθήσει κάποιος: στην αίτηση για τους ωρομίσθιους που θέλω να δηλώσω Αθήνα θα βάλω Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής; Και στις 52 επιλογές τί ακριβώς βάζω;Ναι, θα βάλεις "ΑΤΤΙΚΗΣ" πάνω πάνω. Μετά, στις προτιμήσεις, μπορείς να δηλώσεις κάποιες ή όλες τις περιοχές που ανήκουν στην Αττική. Παράδειγμα:1. Α-Α' Αθήνας2.
Ποιο 52 ρε παιδιά? από 1 έως 30 περιοχές προτίμησης......
Μήπως πρέπει να βάλουμε ακριβώς ποια σχολεία θέλουμε π.χ απ' την
Είδα στην εγκύκλιο ότι εάν κάποιος αρνηθεί πρόσληψη αναπληρωτή ή μειωμένου διαγράφεται για το τρέχον σχολικό έτος και δεν έχει δικαίωμα αίτησης για το επόμενο. Αυτό θα ισχύσει από φέτος, έτσι? Γιατί εγώ αρνήθηκα πέρσι ξέροντας ότι θα έχω δικαίωμα αίτησης φέτος. Ασ μου απαντήσει κάποιος γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι!!!