0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως εννοούν τα πιλοτικά με πρόγραμμα ως τις 2.00. Εγώ δε δήλωσα ούτε ωρομίσθια ούτε μειωμένου, έστω και δίπλα στο σπίτι μου επειδή δε θέλω να με πάρουν σε ολοήμερο. Πάλι πειράματα θα έχουμε φέτος?
Παράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 12, 2011, 11:05:57 amΜήπως εννοούν τα πιλοτικά με πρόγραμμα ως τις 2.00. Εγώ δε δήλωσα ούτε ωρομίσθια ούτε μειωμένου, έστω και δίπλα στο σπίτι μου επειδή δε θέλω να με πάρουν σε ολοήμερο. Πάλι πειράματα θα έχουμε φέτος?ετσι, ουτε εγω εφη μου, ακομα και στην γειτονια μου. λεω ασε, αν ειναι να με παρουν, ας δουλευω σαν ανθρωπος! δηλαδη εμας τωρα, μολονοτι πρωτοβαθμια βαλαμε, δεν θα μας καλεσουν και ολοημερο πληρους αν ειμαστε στη θεση που πρεπει;
μερικες αποριες :1.αν σε καλεσουν ακω δουλευεις μονο πρωι η μενεις και ολοημερο?2.στα ολοημερα παιρνουν μονο ωρομισθιους ή οποιον ναναι απο αμω/ακω?3.οταν σε καλουν απο την πρωτοβαθμια για αναληψη υπηρεσιας σου λενε αν θα αναλαβεις ολοημερο η πρωινο ωραριο ή εξαρταται απο το σχολειο?
Παράθεση από: bettina στις Ιουλίου 12, 2011, 05:59:06 pmμερικες αποριες :1.αν σε καλεσουν ακω δουλευεις μονο πρωι η μενεις και ολοημερο?2.στα ολοημερα παιρνουν μονο ωρομισθιους ή οποιον ναναι απο αμω/ακω?3.οταν σε καλουν απο την πρωτοβαθμια για αναληψη υπηρεσιας σου λενε αν θα αναλαβεις ολοημερο η πρωινο ωραριο ή εξαρταται απο το σχολειο?Στο μυαλό μου είσαι?
Παράθεση από: bettina στις Ιουλίου 12, 2011, 05:59:06 pmμερικες αποριες :1.αν σε καλεσουν ακω δουλευεις μονο πρωι η μενεις και ολοημερο?2.στα ολοημερα παιρνουν μονο ωρομισθιους ή οποιον ναναι απο αμω/ακω?3.οταν σε καλουν απο την πρωτοβαθμια για αναληψη υπηρεσιας σου λενε αν θα αναλαβεις ολοημερο η πρωινο ωραριο ή εξαρταται απο το σχολειο?1. αναλογως που υπαρχουν κενα. μπορει να εχεις μονο πρωινο η να συμπληρωνεις ωρες και στο ολοημερο. τη χρονια που περασε ειχα 9 ωρες πρωινο και τις υπολοιπες ολοημερο, για την ακριβεια 3 ολοημερα!2. οποιον να'ναι3. εξαρταται απο το που χρειαζονται ατομα για να καλυψουν ωρες. σου δινουν ενα γκρουπακι απο σχολεια, σου λενε αν ειναι πρωινο η ολοημερο η και τα δυο και τρεχεις μετα να προλαβεις.
Δηλαδή, η Α'βάθμια:1) 'Εχει παραπάνω ώρες2) 'Εχει χάλια ωράριο3) Πληρώνει μέσω ΕΣΠΑ (πέρισι)4) Οι δάσκαλοι σε κοιτάζουν αφ'υψηλού5) Σε γεμίζει κενά (συνήθως)... Σίγουρα κάτι ξεχνάω Γιατί έκανα το λάθος και δήλωσα και Α'βάθμια?