Σύνολο ψηφοφόρων: 91
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρχίζουν από τον πρώτο των πινάκων .Πάει στην πρώτη του επιλογή.Ακολουθεί ο δεύτερος κ.λ.π.Όταν τελειώσουν όλοι οι διοριστέοι,κάποιοι (αρκετοί)δεν θα πάνε σε καμία από τις 30 επιλογές τους γιατί θα έχουν "πιαστεί" από τους προηγούμενους.Ξεκινούν λοιπόν αλφαβητικά τις περιοχές που δεν θέλει κανείς,πρώτη περιοχή με ελάχιστες προτιμήσεις είναι η Δ Δωδεκανήσου.Εκεί πάνε όσοι έβαλαν ναι σε όλα.Μόλις καλύψουν εκεί,ακολουθεί ο Έβρος(όχι η Α όμως).Συμπέρασμα,όσοι είναι προς το τέλος ΑΣΕΠ,πάνε Δ Δωδεκανήσου,ή
Θα παρακαλούσα όμως να μην ξεφεύγουμε πολύ απο το αρχικό θέμα.
Παράθεση από: magda στις Ιουλίου 28, 2007, 06:58:29 pmΑρχίζουν από τον πρώτο των πινάκων .Πάει στην πρώτη του επιλογή.Ακολουθεί ο δεύτερος κ.λ.π.Όταν τελειώσουν όλοι οι διοριστέοι,κάποιοι (αρκετοί)δεν θα πάνε σε καμία από τις 30 επιλογές τους γιατί θα έχουν "πιαστεί" από τους προηγούμενους.Ξεκινούν λοιπόν αλφαβητικά τις περιοχές που δεν θέλει κανείς,πρώτη περιοχή με ελάχιστες προτιμήσεις είναι η Δ Δωδεκανήσου.Εκεί πάνε όσοι έβαλαν ναι σε όλα.Μόλις καλύψουν εκεί,ακολουθεί ο Έβρος(όχι η Α όμως).Συμπέρασμα,όσοι είναι προς το τέλος ΑΣΕΠ,πάνε Δ Δωδεκανήσου,ή
Καλησπέρα.Περιηγούμενη για πρώτη φορά τώρα τελευταία σε πίνακες αναπληρωτών, διοριστέων κτλ. έχω απορίες. Σας λέω μία, κι αν έχει κάποιος διάθεση, ας μου απαντήσει.Στον ενιαίο πίνακα διοριστέων (φιλολόγων) έχω Α/Α 2438. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη δηλ. όσον αφορά το διορισμό μου;(σημειωτέον ότι στους διοριστέους του τελευταίου ΑΣΕΠ έχω Α/Α 770).Οι 841 διοριστέοι θα διοριστούν υποχρεωτικά μέσα στα 2 επόμενα σχολικά έτη, ανεξάρτητα από τη θέση τους στον ενιαίο πίνακα διοριστέων;Ευχαριστώ πολύ