*

Ψηφοφορία

Πως ήταν η πρώτη σας χρονιά ως μόνιμοι ;

Πολύ καλή
38 (41.8%)
Καλή
24 (26.4%)
Μέτρια
15 (16.5%)
Κακή
7 (7.7%)
Πολύ κακή
7 (7.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 91

Αποστολέας Θέμα: Εντυπώσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 100033 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kublai Han

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Let's do it like they do on the discovery channel
    • Προφίλ
Απ: Εντυπώσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2007, 05:57:17 pm »
Ανήκω στη δεύτερη φουρνιά διοριστέων,κατα συνέπεια δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για κάτι που δεν έχω ζήσει ακόμα.Πάντως την παρομοίωση με το στρατιωτικό δεν τη δέχομαι.Οι άνδρες συνάδελφοι ξέρουν τι θα πει στρατός.Τουλάχιστον όταν διοριστείς θα πληρώνεσαι,όσο για το αν θα περάσεις καλά,πιστεύω ότι είναι στο χέρι σου.Τι διάολο,δεν μπορεί όλοι οι άνθρωποι που θα γνωρίσεις να είναι σκάρτοι.Για τους παντρεμένους θα συμφωνήσω ότι είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.αλλά πιστεύω ότι όταν δουλέυεις ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα.Οπότε παιδιά ας μην παραπονιόμαστε εμείς που διοριστήκαμε.Ένα-δυο χρόνια δεν είναι τίποτα,μια εμπειρία θα είναι κι αυτή,γι'αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται για να μην το μετανιώσουμε αργότερα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:03:48 »

Αποσυνδεδεμένος tera2

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2007, 11:28:39 am »
Παιδια στον στρατο κανεισ το χαμαλι και τσαμπα οποτε ΔΕΝ συγκρινεται. Συμφωνω οτι πολλα εκει που διοριστηκαμε δεν ειναι οπως τα θελαμε αλλα καλη η γκρινια αλλα να μην ξεπερναει ενα σημειο γιατι κουράζει. Για τουσ ανδρες συναδελφους που εκαναν ενα χρονο τσαμπα στρατοκαι εχαναν τουσ ΑΣΕΠ την προυπηρεσια τις προθεσμιες για τα μεταπτυχιακα κ.τ.λ ο διορισμος στην Ιω μπορει να μην ειναι και οτι το καλυτερο αλλα στρατος ΔΕΝ ειναι.

Miss Elenious

• Επισκέπτης
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2007, 02:28:01 pm »
Παιδια στον στρατο κανεισ το χαμαλι και τσαμπα οποτε ΔΕΝ συγκρινεται. Συμφωνω οτι πολλα εκει που διοριστηκαμε δεν ειναι οπως τα θελαμε αλλα καλη η γκρινια αλλα να μην ξεπερναει ενα σημειο γιατι κουράζει. Για τουσ ανδρες συναδελφους που εκαναν ενα χρονο τσαμπα στρατοκαι εχαναν τουσ ΑΣΕΠ την προυπηρεσια τις προθεσμιες για τα μεταπτυχιακα κ.τ.λ ο διορισμος στην Ιω μπορει να μην ειναι και οτι το καλυτερο αλλα στρατος ΔΕΝ ειναι.

Καλο θα ειναι να μην αρχισει αντιπαραθεση για τους αντρες με το στρατο και πω, πω και αμαν, αμαν...Το θεμα ειναι αλλο...;-)

'καλη η γκρινια αλλα να μην ξεπερναει ενα σημειο γιατι κουράζει' 
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 20, 2007, 02:39:53 pm από Miss Elenious »

Αποσυνδεδεμένος JOY

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2007, 02:54:05 pm »

Καλο θα ειναι να μην αρχισει αντιπαραθεση για τους αντρες με το στρατο και πω, πω και αμαν, αμαν...Το θεμα ειναι αλλο...;-)

:D
Τους έχει σημαδεψει !

Tera δεν εννοούσα οτι είναι ακριβώς στρατιωτικό ! Φυσικά και δεν είναι το ίδιο! Απλά χρησιμοποίησα την λέξη για να δηλώσω την υποχρεωτική θητεία στην επαρχία μακρυά απο τους δικούς σου, καθώς και την απομόνωση του μικρού μέρους....... (ήμουν σε μέρος με 600 κατοίκους)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:03:48 »

Αποσυνδεδεμένος tera2

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 05:49:03 pm »
Για αυτο το κομματι που λες ναι συμφωνω ετσι ειναι τα πραγματα

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 08:16:13 pm »
Εγώ παιδιά αποφάσισα να μη βάλω καθόλου τηλεόραση.
Έτσι κι αλλιώς στο Γεννάδι Ρόδου πιάνει μόνο τα κρατικά, ΑΝΤ1 και άμα φυσάει ΜΕΓΚΑ (δεν κάνω πλάκα, αυτό μου είπαν οι παλιοί)!!!

Ακόμα οργανώνομαι, γιατί οι άντρες συχνά αργούμε να καταλάβουμε τι απαιτεί το νοικοκυριό (π.χ. καλάθι απλύτων, λεκάνη, σιδερώστρα, κλπ), αλλά αισθάνομαι υπέροχα!!
Προχθές μάλιστα μαγείρεψα γεμιστά και τα έφαγα κιόλας (αντίθετα με τις προβλέψεις!)

Εντάξει, το σπίτι δεν είναι ακριβώς λουξ, το χειμώνα μάλλον θα έχει πολύ υγρασία και κρύο, το χωριό έχει μόνο ένα club (που λέει ο λόγος!), και, και, και...

Για πολλά θα μπορούσα να γκρινιάξω, αλλά προτιμώ να βλέπω τα ευχάριστα.
Π.χ. σε λίγες μέρες θα έχω ADSL, οπότε μια ταινία στο laptop στο μπαλκόνι με φόντο τη θάλασσα μάλλον την προτιμώ από την τηλεόραση.
Υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι σε κοντινές ή σχετικά κοντινές ηλικίες, άρα κάποια κοινά ενδιαφέροντα θα βρούμε για το χειμώνα.

Και φυσικά μην ξεχνάμε το σημαντικότερο: Τελειώνω τα μαθήματα και νιώθω ότι μόλις έχω αρχίσει να ζεσταίνομαι!
Όταν από 12ωρο πας το πολύ σε (διδακτικό) 5ωρο εργασίας, ε δε μπορώ παρά να φεύγω πετώντας από το σχολείο!
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 08:34:51 pm »
Φίλε μου Siobaras τι κάνεις?
Μάλλον περνάς καλά και δεν μας το λες για να μην ζηλεψουμε και ακόμη είναι η αρχή
Προς το παρόν μακάρι να μην φυσά, αν και έτσι δεν θα εχεις mega (που κανονικά εκει θα έπρεπε να το λένε:οσα παίρνει-φυσάει ο άνεμος )για να απολαμαβάνεις τις ταινίες με φόντο την θάλασσα.Αλλά κάτι ρομαντικό μου κάνει και μόνος? δεν λέει.Κανόνισε γιατι το χειμώνα είπες το σπίτι θα είναι κρύο
Το βασικό είναι να βρεις ανθρώπους που να είσαστε πάνω-κάτω στην ίδια συχνότητα για να περάσει γρήγορα και καλά η χρονιά
Αλήθεια για ψάρεμα πήγες?
Να περνάς καλά και τώρα που έφυγες ποσο πιο πέτρα να κάνεις την καρδιά σου? καιρός να την μαλακώσεις
( φιλική συμβουλή απο μια πιο μεγάλη -σε ηλικία- συνάδελφο  )

Αποσυνδεδεμένος tera2

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2007, 11:30:00 pm »
Ishys to parapano matahari

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
  • των εκλεκτών επιδίωξις η αρετή
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 09:42:28 am »
Α ρε Siobaras, σε ζηλεύω .Στη θέση σου θα μουν με το ψαροντούφεκο στο χέρι.Τον ελεύθερο χρόνο (εννοείται υπεύθυνα ,έτσι;)μου θα δούλευα στο σχολείο και τον υπόλοιπο θα " αλώνιζα" τη Ρόδο.Α, ρε άτιμο ΑΣΕΠ τι μου κάνεις ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος chriskas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 01:16:15 pm »
Με όλα αυτά που διαβάζω βρήκα κι εγώ το κουράγιο να εκφράσω τις αγωνίες μου.
Εκτός από όλα αυτά που αναφέρετε σχετικά με το καινούριο (ακόμα άγνωστο σε εμένα-extra σπάσιμο νεύρων από τη συνεχιζόμενη αναμονή) μέρος, έχω τον εξής προβληματισμό. Αγχώνομαι τρομερά για την πρώτη φορά που θα μπω στη τάξη (και τη δεύτερη και την τρίτη..) Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Όσο περνάει ο καιρός τόσο λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις μέσα μου  :-[  Εχω σχεδόν αποφασίσει ότι εκείνο το πρωινό θα πιω κανα ουισκάκι μαζί με τον καφέ  :P μπας και χαλαρώσω. Σοβαρολογώ  :-[ :-[ :-[
Δε θέλω να φανώ αχάριστη, αλλά αυτά τα σκέφτομαι. Σας παρακαλώ βοηθείστε με! Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη! Ακόμα και τρελή να με πείτε, το δέχομαι! Με μια σχετική τεκμηρίωση βέβαια..   :D

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 01:42:35 pm »
Το άγχος προκαλεί ρυτίδες chriskas! Εδώ διδάσκουν άλλοι που έχουν πάρει ένα πτυχίο ECDL και όμως κάνουν μάθημα σε φροντιστήρια...και εσύ που έχεις σπουδάσει κι όλας ; Που από την πρώτη στιγμή που πέρασες στη σχολή σου ήξερες ότι θα διδάξεις κάποτε σε κάποιο σχολείο; Όι ίδιοι οι μαθητές θα σε κάνουν να αισθανθείς άνετα ...πίστεψε με. Και δεν είναι απαραίτητο από την πρώτη μέρα να κάνετε μάθημα κι όλας.
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος chriskas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 01:48:54 pm »
χαχαχα! Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή Αννέτα! Χθες πάντως έκανα τον δεύτερο στη ζωή μου καθαρισμό προσώπου!! Τουλάχιστον να πάω εξωτερικά ευπρεπής. Εσωτερικά.. η καρδούλα μου ξέρει!

Αποσυνδεδεμένος tera2

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 08:31:46 pm »
Σχετικα με το αγχος ειναι δικαιολογημενο αλλα αν ειναι καποιος ο εαυτος του και ξερει που παταει ολα θα πανε καλα. Η ταξη ειναι καθρεπτης οποτε αν εισαι ανετος και ξεκαθαρισεις στους μαθητες απο την αρχη τα πραγματα ολα θα πανε καλα. Εγω δευτερη χρονια μπαινω σε ταξη οποτε ενα συστημα που λειτουργει με παιδια λυκειου κυριως ειναι Τους λεω μου τη σπανε τα εξης πραγματα ενα,δυο, τρια και μετα τους ρωταω τι σας τη σπαει εσας μου λενε και αυτοι . Μετα το πραγμα παει μονο του..... Καλη αρχη

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 09:42:19 pm »
Αυτό το άγχος το είχαμε όλοι μας λίγο-πολύ στην αρχή υποθέτω.
Προσωπικά και φέτος είχα λίγο άγχος, γιατί με την Τράπεζα ήμουν εκτός φροντιστηρίου για 2 χρόνια.
Τελικά η πρώτη μέρα (3 ώρες είχα σε
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686