0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κάποιοι θα μπορούσαν ίσως με β αναθέσεις να συμπληρώνουν ωράριο, δεν είμαι όμως και σίγουρη ποιοι.Δες εδώ και τις β αναθέσεις για τα γενικά λύκεια.http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item331
Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:Ή έχουν τρελό βίσμα ...ή θα είναι μεταλλαγμένοι καθηγητές πληροφορικής, δηλαδή μη έχοντες βασικό πτυχίο πληροφορικής που διαφημίζουν την επιστήμη μας τόσα χρόνια στα λύκεια!
Δεν είναι και τόσο περίεργα όλα αυτά! Σε ΓΕΛ που έκανα ΠΔΣ διαιτολόγος ΤΕΙ δίδασκε φυσική-χημεία-βιολογία από Α' ως Γ' λυκείου... σουρεαλιστικά φαινόμενα μέσα στην τάξη ήταν στην ημερήσια διάταξη... κι όμως δεν την κουνά κανείς από το σχολείο! Νομίζω ότι οι διάφορες ειδικότητες των ΤΕΕ κάποια χρονική περίοδο μετατάχθηκαν στα ΓΕΛ ("επειδή τους χρειάζονταν", τρέχα γύρευε τι σήμαινε αυτό, μάλλον περίσσευαν στα ΤΕΕ και τους διοχέτευσαν εκεί). Επί ΠΑΣΟΚ όλα αυτά (για να μην ξεχνιόμαστε).
χωρίς να ξέρω πως έγινε η επιλογή ξέρω ειδικότητα πε17.02 ο οποίος ήταν υπεύθυνος γρασέπ και έκανε και ΣΕΠ στο Λύκειο (ως υπεύθυνος ΓΡΑΣΕΠ). Ίσως κάποιος από αυτούς να είναι τέτοιος και στο κουτάκι που έλεγε καινοτόμες δράσεις να έβαλε ένα σωρό δράσεις που έκανε επί χρόνια στο ΓΡΑΣΕΠ. Φυσικά αυτό καλύπτει μέρος των επιλογών τεχνικών ειδικοτήτων
Kαμμιά ειδικότητα των ΤΕΕ δεν μετατάχθηκε στα ΓΕΛ!
(τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ αν π.χ. πριν δυό χρόνια κάποιος εγκάθετος Δ/ντής της ΝΔ έδωσε (παράνομα!) οργανική θέση σε ΓΕΛ σε κάποιο ..Νοσηλευτή (!) ή τι σχέση έχει ΝΔ αν πέρυσι κάποιος εγκάθετος Δ/ντής του ΠΑΣΟΚ έδωσε οργανική σε ΓΕΛ σε κάποιο Ιχθυοκόμο;
Διευθυντές Εκπαίδευσης εννοεί και έχει δίκιο!