Σύνολο ψηφοφόρων: 109
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όταν οι θέσεις ήταν πολλές δεν μας έκανε και ιδιαίτερο κλικ, τώρα όμως θα αρχίσουμε να μαλώνουμε για τις λίγες θεσούλες!
Παράθεση από: sixtir στις Ιουλίου 13, 2011, 07:10:05 pmόταν οι θέσεις ήταν πολλές δεν μας έκανε και ιδιαίτερο κλικ, τώρα όμως θα αρχίσουμε να μαλώνουμε για τις λίγες θεσούλες!Ετσι ειναι
Συνάδελφοι επιβεβαιώστε με σε κάτι... Φέτος δεν καταχωρήσαμε την προυπηρεσία (διδασκαλία 2010 -2011) ούτε θα έπρεπε να προσκομίσουμε κάποια βεβαίωση... Σωστά?
οταν ερχεται η σειρα σου να σε καλεσουν βλεπουν πρωτα τις επιλογες που εχεις κανει.αν υπαρχουν κενα σε αυτες θα πας στην πρωτη που εχει κενο.αν για παραδειγμα εχεις θεσσαλονικη, καστορια, φλωρινα θα δουν αν εχει στη θεσσαλονικη,αν δεν εχει θα δουν στη καστορια, αν δεν εχει θα δουν στη φλωρινα.αν εκει εχει θα πας.αν τωρα δεν εχει κενα στις 30 επιλογες σου θα δουν αν τσεκαρες το κουτακι για ολη την ελλαδα και θα πας στην πρωτη περιοχη αλφαβητικα που εχει κενο.μην αγχωνεσαι οτι καποιος θα σε κοροιδεψει γιατι ολοι περασαμε απο το σταδιο της πρωτης φορας και πιστεψε με ολοι ειχαμε τις ιδιες αποριες.
Πάλι εδώ, λοιπόν!!! Στα γνωστά λιμέρια!!! Καλησπέρα κι από εμένα... Πιστεύω πως ο φετινός αριθμός προσλήψεων θα είναι ελαφρά μειωμένος λόγω των συγχωνεύσεων. Πέρισι με 711 θέση στον πίνακα αναπληρωτών και φόβους για μείωση των προσλήψεων έως και 70%, τσέκαρα το "κουτάκι". Η τύχη μού χαμογέλασε και με πήραν στη β' φάση στη 2η επιλογή μου!!! Φέτος αποφάσισα να μην το ρισκάρω και το κουτάκι έμεινε κενό. Για να δούμε... Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι συνάδελφοι!!! Και υπομονή με τη ζέστη... Ας ελπίσουμε ότι η σχολική χρονιά που πλησιάζει θα βρει εμάς σε κάποιο σχολείο κοντά στο σπίτι μας ή όπου τέλος πάντων ποθεί ο καθένας και τον πρωταθλητή μας στο ποδόσφαιρο (κι όχι μόνο) να πιάνει κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα και φυσικά στις καρδιές μας!!!
alexis2, σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,το κατάλαβα! Αν βρεις χρόνο μιας κ ξέρεις μπορείς να μου λύσεις κ αυτή την απορία;;;Αν με καλέσουν ΑΜΩ Α'Λαρισας (εντελώς τυχαία η περιοχή ) κ δεχτώ, μπορώ μετά να διεκδικήσω ΑΚΩ Α'Λάρισας αν βγει κενό στη επόμενη φουρνιά; Το έκανε αυτό κάποιος πέρισυ; Αν ΝΑΙ, που το εύχομαι.......Πώς ; α) Θα με ειδοποιήσουν από πριν; β)Θα πρέπει να κάνω κάποια αίτηση ή ένσταση αφού δω οτι στην επόμενη φουρνιά πήραν ΑΚΩ Α'Λάρισας ; γ)Θα με ξανακαλέσουν από μόνοι τους έτσι κ βγει κενό Α'΄Λάρισας; Όποιος δε γέλασε με τη προηγούμενη απορία μου ....του δίνω μια ακόμη ευκαιρία!Πλακίτσα κάνω, ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: arsinoh2 στις Ιουλίου 16, 2011, 07:57:57 pmalexis2, σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,το κατάλαβα! Αν βρεις χρόνο μιας κ ξέρεις μπορείς να μου λύσεις κ αυτή την απορία;;;Αν με καλέσουν ΑΜΩ Α'Λαρισας (εντελώς τυχαία η περιοχή ) κ δεχτώ, μπορώ μετά να διεκδικήσω ΑΚΩ Α'Λάρισας αν βγει κενό στη επόμενη φουρνιά; Το έκανε αυτό κάποιος πέρισυ; Αν ΝΑΙ, που το εύχομαι.......Πώς ; α) Θα με ειδοποιήσουν από πριν; β)Θα πρέπει να κάνω κάποια αίτηση ή ένσταση αφού δω οτι στην επόμενη φουρνιά πήραν ΑΚΩ Α'Λάρισας ; γ)Θα με ξανακαλέσουν από μόνοι τους έτσι κ βγει κενό Α'΄Λάρισας; Όποιος δε γέλασε με τη προηγούμενη απορία μου ....του δίνω μια ακόμη ευκαιρία!Πλακίτσα κάνω, ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!!!!!!!!!!!!Προβλέπεται ότι θα σου προστεθούν οι ώρες και θα αναβαθμιστείς σε ΑΚΩ.Δεν ξέρω αν έγινε πέρυσι.Όποιος ξέρει παράδειγμα ή αντιπαράδειγμα ας το καταθέσει.