*

Ψηφοφορία

Πόσοι αναπληρωτές φιλόλογοι πιστεύετε ότι θα προσληφθούν το 2011-12?

500-700
28 (22.4%)
800-900
18 (14.4%)
1000-1100
30 (24%)
1200-1300
22 (17.6%)
1300-1400
9 (7.2%)
1400+
18 (14.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 109

Αποστολέας Θέμα: Αριθμός Αναπληρωτών 2011-2012  (Αναγνώστηκε 74323 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αριθμός Αναπληρωτών 2011-2012
« Απάντηση #154 στις: Ιουλίου 13, 2011, 07:14:31 pm »
όταν οι θέσεις ήταν πολλές δεν μας έκανε και ιδιαίτερο κλικ, τώρα όμως θα αρχίσουμε να μαλώνουμε για τις λίγες θεσούλες!

Ετσι ειναι  :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:13:17 »

Αποσυνδεδεμένος marilou26

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Ιουλίου 13, 2011, 07:29:43 pm »
όταν οι θέσεις ήταν πολλές δεν μας έκανε και ιδιαίτερο κλικ, τώρα όμως θα αρχίσουμε να μαλώνουμε για τις λίγες θεσούλες!

Ετσι ειναι  :-\

Ασεπ δεν προβλεπεται,θεσεις δεν υπαρχουν και θελουν να παταξουν και την παραπαιδεια....ετσι,γιατι θελουν να δινουν το επιδομα ανεργιας σε ακομη περισσοτερους......

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Ιουλίου 15, 2011, 11:00:39 am »
 Συνάδελφοι επιβεβαιώστε με σε κάτι... Φέτος δεν καταχωρήσαμε την προυπηρεσία (διδασκαλία 2010 -2011) ούτε θα έπρεπε να προσκομίσουμε κάποια βεβαίωση... Σωστά?

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Ιουλίου 15, 2011, 11:20:07 am »
Συνάδελφοι επιβεβαιώστε με σε κάτι... Φέτος δεν καταχωρήσαμε την προυπηρεσία (διδασκαλία 2010 -2011) ούτε θα έπρεπε να προσκομίσουμε κάποια βεβαίωση... Σωστά?

Σωστά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:13:17 »

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Ιουλίου 15, 2011, 11:21:33 am »
Ευχαριστώ Pano

Αποσυνδεδεμένος margarita111

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Ιουλίου 16, 2011, 05:25:48 pm »
Καλό μεσημέρι,συνάδελφοι! Δεν ξέρω αν πρέπει να το ρωτήσω εδώ αυτό. Ξέρεις κάποιος πώς καλούν αναπληρωτές;

Για παράδειγμα, εχουν 10θέσεις κενές  κ είναι η σειρά μου να με καλέσουν.
α) Αυτές οι 10θέσεις που έχει το υπουργείο είναι με προτεραιότητα αναλόγως ποιες βγήκαν ως κενά πρώτες-δεύτερες  ή
β)όταν έρχεται η σειρά μου να με καλέσουν κοιτάζουν τί κενά έχουν  από ένα κατάλογο κ με καλούν είτε στις προτιμήσεις μου είτε μετά στο κουτάκι που έβαλα για όλη την Ελλάδα;;;;

Οι πιο έμπειροι παρακαλώ να μη γελάσουν....τουλάχιστον όχι δυνατά!!!!!!!κικικι!ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος alexis2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Ιουλίου 16, 2011, 07:03:56 pm »
οταν ερχεται η σειρα σου να σε καλεσουν βλεπουν πρωτα τις επιλογες που εχεις κανει.αν υπαρχουν κενα σε αυτες θα πας στην πρωτη που εχει κενο.αν για παραδειγμα εχεις θεσσαλονικη, καστορια, φλωρινα θα δουν αν εχει στη θεσσαλονικη,αν δεν εχει θα δουν στη καστορια, αν δεν εχει θα δουν στη φλωρινα.αν εκει εχει θα πας.αν τωρα δεν εχει κενα στις 30 επιλογες σου θα δουν αν τσεκαρες το κουτακι για ολη την ελλαδα και θα πας στην  πρωτη περιοχη αλφαβητικα που εχει κενο.
μην αγχωνεσαι οτι καποιος θα σε κοροιδεψει γιατι ολοι περασαμε απο το σταδιο της πρωτης φορας και πιστεψε με ολοι ειχαμε τις ιδιες αποριες.

Αποσυνδεδεμένος mpa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Ιουλίου 16, 2011, 07:29:38 pm »
οταν ερχεται η σειρα σου να σε καλεσουν βλεπουν πρωτα τις επιλογες που εχεις κανει.αν υπαρχουν κενα σε αυτες θα πας στην πρωτη που εχει κενο.αν για παραδειγμα εχεις θεσσαλονικη, καστορια, φλωρινα θα δουν αν εχει στη θεσσαλονικη,αν δεν εχει θα δουν στη καστορια, αν δεν εχει θα δουν στη φλωρινα.αν εκει εχει θα πας.αν τωρα δεν εχει κενα στις 30 επιλογες σου θα δουν αν τσεκαρες το κουτακι για ολη την ελλαδα και θα πας στην  πρωτη περιοχη αλφαβητικα που εχει κενο.
μην αγχωνεσαι οτι καποιος θα σε κοροιδεψει γιατι ολοι περασαμε απο το σταδιο της πρωτης φορας και πιστεψε με ολοι ειχαμε τις ιδιες αποριες.

αν ισχυει αυτο τοτε πως εμενα με κουτακι με καλεσαν σε συγκεκριμενη περιοχη κ ατομα πιο κατω στον πινακα τα καλεσαν σε περιοχη που προηγειται αλφαβητικα ( στην ιδια φαση προσληψεων)? Εφοσον δηλαδη υπηρχαν αυτα τα κενα και τα παιρνουν αλφαβητικα δε θα πρεπε να στειλουν εμενα που ημουν πιο ψηλα?

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Ιουλίου 16, 2011, 07:42:18 pm »
Πάλι εδώ, λοιπόν!!! Στα γνωστά λιμέρια!!! Καλησπέρα κι από εμένα... Πιστεύω πως ο φετινός αριθμός  προσλήψεων θα είναι ελαφρά μειωμένος λόγω των συγχωνεύσεων. Πέρισι με 711 θέση στον πίνακα αναπληρωτών και φόβους για μείωση των προσλήψεων έως και 70%, τσέκαρα το "κουτάκι". Η τύχη μού χαμογέλασε και με πήραν στη β' φάση στη 2η επιλογή μου!!! Φέτος αποφάσισα να μην το ρισκάρω και το κουτάκι έμεινε κενό. Για να δούμε... Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι συνάδελφοι!!! Και υπομονή με τη ζέστη... Ας ελπίσουμε ότι η σχολική χρονιά που πλησιάζει θα βρει εμάς σε κάποιο σχολείο κοντά στο σπίτι μας ή όπου τέλος πάντων ποθεί ο καθένας και τον πρωταθλητή μας στο ποδόσφαιρο (κι όχι μόνο) να πιάνει κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα και φυσικά στις καρδιές μας!!! :P    ;D
Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Ιουλίου 16, 2011, 07:53:12 pm »
Πάλι εδώ, λοιπόν!!! Στα γνωστά λιμέρια!!! Καλησπέρα κι από εμένα... Πιστεύω πως ο φετινός αριθμός  προσλήψεων θα είναι ελαφρά μειωμένος λόγω των συγχωνεύσεων. Πέρισι με 711 θέση στον πίνακα αναπληρωτών και φόβους για μείωση των προσλήψεων έως και 70%, τσέκαρα το "κουτάκι". Η τύχη μού χαμογέλασε και με πήραν στη β' φάση στη 2η επιλογή μου!!! Φέτος αποφάσισα να μην το ρισκάρω και το κουτάκι έμεινε κενό. Για να δούμε... Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι συνάδελφοι!!! Και υπομονή με τη ζέστη... Ας ελπίσουμε ότι η σχολική χρονιά που πλησιάζει θα βρει εμάς σε κάποιο σχολείο κοντά στο σπίτι μας ή όπου τέλος πάντων ποθεί ο καθένας και τον πρωταθλητή μας στο ποδόσφαιρο (κι όχι μόνο) να πιάνει κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα και φυσικά στις καρδιές μας!!! :P    ;D

... της Ευρώπης, εννοείς ...
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος margarita111

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Ιουλίου 16, 2011, 07:57:57 pm »
alexis2, σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,το κατάλαβα! Αν βρεις χρόνο μιας κ ξέρεις μπορείς να μου λύσεις κ αυτή την απορία;;;
Αν με καλέσουν ΑΜΩ Α'Λαρισας (εντελώς τυχαία η περιοχή ) κ δεχτώ, μπορώ μετά να διεκδικήσω ΑΚΩ Α'Λάρισας αν βγει κενό στη επόμενη φουρνιά; Το έκανε αυτό κάποιος πέρισυ;
Αν ΝΑΙ, που το εύχομαι.......Πώς ;
α) Θα με ειδοποιήσουν από πριν; β)Θα πρέπει να κάνω κάποια αίτηση ή ένσταση αφού δω οτι στην επόμενη φουρνιά πήραν ΑΚΩ Α'Λάρισας ; γ)Θα με ξανακαλέσουν από μόνοι τους έτσι κ βγει κενό Α'΄Λάρισας;

Όποιος δε γέλασε με τη προηγούμενη απορία μου ....του δίνω μια ακόμη ευκαιρία!Πλακίτσα κάνω, ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Ιουλίου 16, 2011, 08:08:06 pm »
alexis2, σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,το κατάλαβα! Αν βρεις χρόνο μιας κ ξέρεις μπορείς να μου λύσεις κ αυτή την απορία;;;
Αν με καλέσουν ΑΜΩ Α'Λαρισας (εντελώς τυχαία η περιοχή ) κ δεχτώ, μπορώ μετά να διεκδικήσω ΑΚΩ Α'Λάρισας αν βγει κενό στη επόμενη φουρνιά; Το έκανε αυτό κάποιος πέρισυ;
α) Θα με ειδοποιήσουν από πριν; β)Θα πρέπει να κάνω κάποια αίτηση ή ένσταση αφού δω οτι στην επόμενη φουρνιά πήραν ΑΚΩ Α'Λάρισας ; γ)Θα με ξανακαλέσουν από μόνοι τους έτσι κ βγει κενό Α'΄Λάρισας;
Όποιος δε γέλασε με τη προηγούμενη απορία μου ....του δίνω μια ακόμη ευκαιρία!Πλακίτσα κάνω, ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!!!!!!!!!!!!
Προβλέπεται ότι θα σου προστεθούν οι ώρες και θα αναβαθμιστείς σε ΑΚΩ.
Δεν ξέρω αν έγινε πέρυσι.
Όποιος ξέρει παράδειγμα ή αντιπαράδειγμα ας το καταθέσει.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Ιουλίου 16, 2011, 09:46:42 pm »
Προβλέπεται ότι θα σου προστεθούν οι ώρες και θα αναβαθμιστείς σε ΑΚΩ.
Δεν ξέρω αν έγινε πέρυσι.
Όποιος ξέρει παράδειγμα ή αντιπαράδειγμα ας το καταθέσει.

μόνο σε περίπτωση που δεν υπάρχει άλλος στον πίνακα πιο πάνω από τον αμω ο οποίος να έχει δηλώσει τη συγκεκριμένη περιοχή.
Προσωπικά γνωρίζω ορισμένες περιπτώσεις όπου υπήρξαν ώρες αλλά δόθηκαν τελικά σε ωρομίσθιους. Και θα έλεγα ότι είναι αναμενόμενο γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να απολυθεί ο αμω και να προσληφθεί ένας ακω. Μόνο σε περίπτωση που προκύψει εξ ολοκλήρου νεο κενό ακω μπορεί τελικά ο αμω (με τις πιο πάνω προϋποθέσεις) να το διεκδικήσει οπότε σε αυτήν την περίπτωση προσλαμβάνεται ως ακω ο αμω και ένας αμω ακόμη. Ακούγεται μπερδεμένο; :-\

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Ιουλίου 17, 2011, 12:05:57 am »
Eιναι μπερδεμένο απο μονο του!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς