0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας παιδιά.Είμαι αναπληρώτρια και φέτος αποφάσισα να κάνω για 2η χρονιά τα χαρτιά μου για παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για τα παιδιά μου.Πέρσυ δεν κατάφερα τίποτα.Φέτος άλλαξε ο νόμος λέει και μας υπολογίζουν σαν άνεργες.Και μάλιστα σαν άνεργες χωρίς τακτικό επίδομα(έχει τα λιγότερα μόρια)αφού ναι μεν παιρνουμε επίδομα ανεργίας αλλα δεν έχουμε σαν δικαιολογιτικό την εγκριτική απόφαση του ΟΑΕΔ.Και δεν το έχουμε γιατί τα δικαιολογητικά τα στέλνουμε τώρα,αλλα η απόφαση βγαίνει τέλος Αυγούστου.Αν είναι δυνατον...Και γιατί παρακαλώ να θεωρηθώ άνεργη,αφού οταν βγήκε η προκύρηξη(20/6)ήμουν εργαζόμενη ορισμένου χρόνου?Αυτο είναι απαράδεκτο.Όταν όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν ημερομηνία,εως την ημερομηνία της προκύρηξης,γιατί σε εμάς τους αναπληρωτές να συμβαίνει αυτό και να χάνουμε 30 μόρια?Νομίζω οτι αυτό είναι παράνομο,και θα έπρεπε να αντιδράσουμε με ενστάσεις.
Παράθεση από: silken στις Ιουλίου 26, 2013, 02:26:07 amΓεια σας παιδιά.Είμαι αναπληρώτρια και φέτος αποφάσισα να κάνω για 2η χρονιά τα χαρτιά μου για παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για τα παιδιά μου.Πέρσυ δεν κατάφερα τίποτα.Φέτος άλλαξε ο νόμος λέει και μας υπολογίζουν σαν άνεργες.Και μάλιστα σαν άνεργες χωρίς τακτικό επίδομα(έχει τα λιγότερα μόρια)αφού ναι μεν παιρνουμε επίδομα ανεργίας αλλα δεν έχουμε σαν δικαιολογιτικό την εγκριτική απόφαση του ΟΑΕΔ.Και δεν το έχουμε γιατί τα δικαιολογητικά τα στέλνουμε τώρα,αλλα η απόφαση βγαίνει τέλος Αυγούστου.Αν είναι δυνατον...Και γιατί παρακαλώ να θεωρηθώ άνεργη,αφού οταν βγήκε η προκύρηξη(20/6)ήμουν εργαζόμενη ορισμένου χρόνου?Αυτο είναι απαράδεκτο.Όταν όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν ημερομηνία,εως την ημερομηνία της προκύρηξης,γιατί σε εμάς τους αναπληρωτές να συμβαίνει αυτό και να χάνουμε 30 μόρια?Νομίζω οτι αυτό είναι παράνομο,και θα έπρεπε να αντιδράσουμε με ενστάσεις.Στα εισοδήματα ομως ξερουνε να υπολογίζουν την εποχή της εργασιας. Οπότε ειναι χειρότερα απο την ολική ανεργία. Ισως βεβαια θεωρούν δεδομένο οτι οι αναπληρωτες φετος θα ειναι άνεργοι. Οπως μου είπαν και μενα με άνεργο σύζυγο η πιθανοτητα να πάρουν το παιδι ειναι σχεδον μηδαμινές . Οσο για το εκπρόθεσμα της κάρτας ανεργίας περσυ απέρριψαν τη σύζυγο μου γι αυτόν ακριβως το λόγο. Πρεπει η έκδοση της κάρτας να ειναι πριν την έκδοση της εγκυκλίου ( δεν πρόσεξα αν άλλαξε αυτο φετος)