0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: firiki στις Ιουνίου 21, 2011, 10:40:51 pm20κι εγώ απασχολήθηκα πέρυσι στο ίδιο πρόγραμμα. είχα 12 ώρες. ευτυχώς πέρυσι δεν είχαμε τεβε, φέτος όμως είναι υποχρεωτικό. πες όμως και τα υπόλοιπα. ότι εργαστήκαμε η πλειονότητα των φιλολογων σε δημοτικά, ελλείψει δασκάλων (μπορεί να ήταν λίγοι στον αξιολογικό πίνακα, αλλά εξαντλήθηκαν γρήγορα). Λίγα γυμν΄σια λύκεια επιλέγησν πέρυσι. Ομως φέτος με την ανεργία να πλήττει και τον κλάδο των δασκάλων (κλείσιμο-συγχώνευση πάνω από 1500 δημοτικών, τάξεις με περισσότερους μαθητές, περιορισμός των ολοήμερων) χλωμό το βλέπω να μπούμε σε δημοτικά. όσοι επιλεγούμε βέβαια. φέτος θα γίενει χαμός. πέρυσι επιλέχτηκα αν και είχα 18 μόρια, γιατί από το νομό μου μόνο εγώ και μια άλλη το είχαμε πάρει χαμπάρι. φέτος θα πλάκώσουν ολοι, δυστυχώς, αφού το απθ είχε τη φαεινή ιδέα να μην το βάλει μόνο στην επιτροπή ερευνών, κακό χρόνο να χει, και πολλοί που δουλέψαμε θα βγούμε εκτός, παρά τα μόρια της προϋπηρεσίας που πήραμε.
20
Υπάρχει κάτι νεώτερο; Έχουν αναρτηθεί κάπου οι πίνακες; Πού μπορούμε να ενημερωθούμε, γνωρίζει κανείς;
αυτό το πρόγραμμα αφαρα απ οτι κατάλαβα μοναχά το απθ και την περιφέρειά του??
και γω έκανα τα χαρτιά μου, πως μας καλούν; μας παίρνουν τηλέφωνο;
Λέει προθεσμία μέχρι τις 20 Σεπ, πάω να κάνω την αίτηση, αλλά μου βγάζει Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί.