0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι αίτηση προσπαθείς να κάνεις; Έχει λήξει η προθεσμία εδώ και μήνες.
καλα αυτό πότε έγινε και δεν πήρα τίποτε χαμπάρι???πλάκα μας κάνουν???
δεν κατηγορώ κανεναν επειδη αυτος ενημερώθηκε και εγω οχι...αυτο που λεω ειναι πως δεν γίνεται όλοι μας να είμαστε πάνω απο έναν υπολογιστή...εγω προσωπικά έχω ξαναδουλέψει σε ανάλογο πρόγραμμα του εσπα και ιδεκε και περίμενα μια ενημέρωση ή στο υπεπθ ή στο σαιτ του ιδεκε.δεν πιστευω πως αυτο που λέω είναι λάθος. περαν τουτου, αυτο που γίνεται τώρα με το πρόγραμμα του απθ είναι πέρα για πέρα λάθος καθότι είναι ανεπίτρεπτο να περνάει την πορτα του σχολείου εκπαιδευτικός που δεν έχει ενταχθει και επιλεγει απο τον ενιαιο πίνακα και απο προκύρηξη του υπεπθ. τα λέω γιατι ξερω πώς λειτουργει το π.ι ή πώς τουλάχιτον λέει οτι λειτουργει...εγω, όπως και πολλοι άλλο συνάδελφοι δεν έχουμε την άνεση να ψάχνουμε κάθε μερα τα σαιτ του εσος ή του αλφαβήτα για να ενημερωνόμαστε... έλεος πού ζούμε??? πρέπει τέτοιου είδους ανακοινώσεις να ανακοινώνονται σε επίσημα σαιτ του υπουργειου... επίσης, αυτο που γίνεται τώρα με το απθ έρχεται σε αντιπαράθεση με τον νεο νόμο περι ζεπ και ενίσχυσης αλλοδαπών στα σχολεία , όπου οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω του ενιαίου πίνακα...δλδ ενδέχεται να υπάρχει στο ίδιο σχολείο ένας εκπαιδευτικός μέσω απθ και ένας μέσω ενιαίου πίνακα???! τρέχα γύρευε...να γιατί θυμώμω ...το ίδιο θα θύμωνα και αν έιχα δει την προκύρηξη...αυτο δεν καταλαβάινετε μαλλον...οτι μας παιζουν και λέμε και ευχαριστώ και χαιρόμαστε που εμεις μάθαμε κάτι που αλλοι δεν το μάθανε...αυτο λέγετε κατάντια ....