0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και εγω για την δική μου. υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να εχει δουλέψει σε τέτοια;;Επίσης από μαθηματικά και φιλολογικά τι γίνεται;;
Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;;;;;Η προσωπική μου άποψη έιναι από τους καλύτερους θεσμούς που υπάρχουν και εύχομαι να μην καταργηθούν.Οι μαθητές είναι δεμένα μεταξύ τους και με τους καθηγητές (τους συνδέει η μουσική) Εγω είμαι απο τους πρώτους απόφοιτους ήταν τέλεια. Οι φιλολόγοι ,οι μαθηματικοί όλοι οι καθηγητές είχαν σχέση με την μουσική, πέρα απο τους ωδειακούς καθηγητές μας που ήταν όλοι τους αστέρια με πλούσια επαγγελματική εμπειρία αλλά και ως δάσκαλοι στο μουσικό όργανο που μας διδάσκανε.υπήρχε πολύ αγάπη και δέσιμο που είναι σπάνιο να συμβεί στα κοίνά σχολεία.Τα καλύτερα έχω να θυμάμαι...
Η μικρή μου θα παει στην 6η απο σεπτεμβρη. Άρα μιλάμε από το επόμενο έτος.Όταν λες εξετάσεις τι εννοείς;;;Ασχολείται με το πιάνο.
Παράθεση από: oratios στις Ιουνίου 23, 2011, 05:53:46 pmΤι ακριβώς θέλεις να μάθεις;;;;;Η προσωπική μου άποψη έιναι από τους καλύτερους θεσμούς που υπάρχουν και εύχομαι να μην καταργηθούν.Οι μαθητές είναι δεμένα μεταξύ τους και με τους καθηγητές (τους συνδέει η μουσική) Εγω είμαι απο τους πρώτους απόφοιτους ήταν τέλεια. Οι φιλολόγοι ,οι μαθηματικοί όλοι οι καθηγητές είχαν σχέση με την μουσική, πέρα απο τους ωδειακούς καθηγητές μας που ήταν όλοι τους αστέρια με πλούσια επαγγελματική εμπειρία αλλά και ως δάσκαλοι στο μουσικό όργανο που μας διδάσκανε.υπήρχε πολύ αγάπη και δέσιμο που είναι σπάνιο να συμβεί στα κοίνά σχολεία.Τα καλύτερα έχω να θυμάμαι...Σε περίπτωση που φτάσει στην Α Λυκείου και πάει ΓΕΛ κατά πόσο θα είναι καλά προετοιμασμένη στα φιλολογικά και θετικά μαθήματα. Έχω ακούσει ότι δεν κάνουν όλες τις ώρες όπως δηλώνει το πρόγραμμα αλλά δίνουν βάρος στις ώρες της μουσικής.
..εννοω τυπικες 'εξετασεις" για να δουν οι της επιτροπης αν το παιδι εχει αισθηση του ρυθμου, αν διακρινει αριθμο απο νοτες, αν διακρινει πνευστα απο κρουστα κι εγχορδα, αν μπορει να αναπαραγαγει με τα χερια του ηχο κρουστο που ακουσε κλπ ... πολυ απλα πραγματα...