*

Αποστολέας Θέμα: προβλέψεις για Αγγλικούς  (Αναγνώστηκε 16772 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
Απ: προβλέψεις για Αγγλικούς
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 04, 2011, 01:10:53 am »
Γιώτα ότι καλύτερο εύχομαι και φέτος αλλά και μόνο ΑΚΩ να δήλωνες δεν έχεις πρόβλημα γιατί είσαι ψηλά στον πίνακα.

Ασε Αφροδίτη...καλά λες διάβαζα έδωσα ΑΣΕΠ δεν δούλευα ένα χρόνο και έχω υποτίθεται κάποια μόρια για να μην υπάρχει αξιοκρατία και πάλι??Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει γι'αυτό δεν ξέρω τι να κάνω φέτος...Λοιπόν κορίτσια πραγματικά σας ευχαριστώ για την συμπαράστασή σας...θα πάω για ύπνο τώρα και θα τα ξαναπούμε αύριο!

να'σαι καλα...κι εδω θα ειμαστε ενα καλοκαιρι να τα λεμε!  ;)
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:02:07 »

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 04, 2011, 01:13:54 am »
giota8, δεν διαφωνώ καθόλου!! Γι' αυτό, ας πάμε για ύπνο-να'χουμε τουλάχιστον τη φρεσκάδα και την ομορφιά μας!!
Kleo, κι εγώ που δεν είμαι ψηλά στον πίνακα δεν θα το ρισκάρω να βάλω ΑΜΩ. Στην τελική ας κάτσω σπίτι μου, τι να πω...
Κι όλα αυτά, βέβαια, ενώ δεν έχει βγει καν εγκύκλιος κι έχουμε πιάσει Ιούλιο...

Αποσυνδεδεμένος laura!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 04, 2011, 01:56:29 pm »
Και εγώ έτσι ακριβώς την πάτησα. Με κάλεσαν 17 Νοέμβρη ως ΑΜΩ σε περιοχή που είχα δηλώσει και μετά από λίγο καιρό είδα προσλήψεις ΑΚΩ ατόμων που ήταν χαμηλότερα από μένα στον πίνακα. Πώς θα μπορούσα να το διακινδυνεύσω όμως με σειρά περίπου στο 1200 + ... Σκέφτηκα προκειμένου να μείνω χωρίς δουλειά ας είναι κ ΑΜΩ στην περιοχή μου. Γιατί με τα σημερινά δεδομένα κ την αλλαγή της μοριοδότησης νομίζω καλύτερα να είσαι ΑΜΩ στο σπίτι σου παρά ΑΚΩ στου διαόλου τη μάνα...

Αποσυνδεδεμένος Κλεοπάτρα.Μ

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 04, 2011, 02:54:17 pm »
Και εγώ έτσι ακριβώς την πάτησα. Με κάλεσαν 17 Νοέμβρη ως ΑΜΩ σε περιοχή που είχα δηλώσει και μετά από λίγο καιρό είδα προσλήψεις ΑΚΩ ατόμων που ήταν χαμηλότερα από μένα στον πίνακα. Πώς θα μπορούσα να το διακινδυνεύσω όμως με σειρά περίπου στο 1200 + ... Σκέφτηκα προκειμένου να μείνω χωρίς δουλειά ας είναι κ ΑΜΩ στην περιοχή μου. Γιατί με τα σημερινά δεδομένα κ την αλλαγή της μοριοδότησης νομίζω καλύτερα να είσαι ΑΜΩ στο σπίτι σου παρά ΑΚΩ στου διαόλου τη μάνα...

Laura ναι προκειμένου να μην έχεις να κάνεις τίποτα καλύτερα ΑΜΩ...αλλά όταν είσαι νέος, χωρίς υποχρεώσεις πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα τώρα. Έτσι σκέφτομαι εγώ, δεν μπορώ στα 40 μου να τρέχω στα νησιά.

Τα μόρια για τους αναπληρωτές είναι 1 το μήνα ενώ για τους ΑΜΩ και τους ωρομισθίους πηγαίνει με την ώρα, δλδ νομίζω πρέπει να συγκεντρώσεις 30 ώρες εργασίες για 1 μόριο. (διορθώστε με αν κάνω λάθος) Εγώ ήμουν στα Μέγαρα από Οκτώβριο και βγήκαν στο τέλος 3 μήνες προυπηρεσία δλδ σαν να ήμουν αναπληρώτρια από τον Μάρτιο.

Hello Aphro...! ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:02:07 »

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 04, 2011, 03:05:39 pm »

Laura ναι προκειμένου να μην έχεις να κάνεις τίποτα καλύτερα ΑΜΩ...αλλά όταν είσαι νέος, χωρίς υποχρεώσεις πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα τώρα. Έτσι σκέφτομαι εγώ, δεν μπορώ στα 40 μου να τρέχω στα νησιά.

Τα μόρια για τους αναπληρωτές είναι 1 το μήνα ενώ για τους ΑΜΩ και τους ωρομισθίους πηγαίνει με την ώρα, δλδ νομίζω πρέπει να συγκεντρώσεις 30 ώρες εργασίες για 1 μόριο. (διορθώστε με αν κάνω λάθος) Εγώ ήμουν στα Μέγαρα από Οκτώβριο και βγήκαν στο τέλος 3 μήνες προυπηρεσία δλδ σαν να ήμουν αναπληρώτρια από τον Μάρτιο.

Hello Aphro...! ;)

μόνο που έχει αλλάξει ο τρόπος μοριοδότησης της προϋπηρεσίας...

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 04, 2011, 03:26:43 pm »
Οπότε τα πράγματα είναι ρευστά και στον αριθμό ΑΜΩ ή ΑΚΩ....

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 04, 2011, 05:04:40 pm »

Hello Aphro...! ;)

μόνο που έχει αλλάξει ο τρόπος μοριοδότησης της προϋπηρεσίας...

Tι εννοείτε βρε παιδιά?Έτσι δεν είναι τα μόρια?και ποιος είναι ο καινούργιος τρόπος? :o

Αποσυνδεδεμένος laura!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 04, 2011, 05:17:22 pm »
Kleopatra... Μέχρι κ το σχολικό έτος 2009-10, 1 μήνας προυπηρεσίας= 1 μόριο. Από εκεί κ έπειτα τα πράγματα αλλάζουν. Τώρα πλέον 1 μήνας προυπηρεσίας= 0,10 μόρια κ πάει με κλίμακα. Αν ψάξεις λίγο στο Forum θα βρεις το αντίστοιχο θέμα. Γι΄αυτό έγραφα παραπάνω για αλλαγή του τρόπου μοριοδότησης. Όσο για τους ΑΜΩ τα μόρια μάλλον πάνε αναλογικά όπως κ τα χρήματα φαντάζομαι. Επομένως, εφόσον είναι δύσκολο να προσληφθώ ΑΚΩ στην περιοχή μου, θα προτιμήσω να είμαι ΑΜΩ (με 15ωρο) εδώ παρά ΑΚΩ σε μια περιοχή μακριά, με τη λογική ότι τα μόρια είναι ελάχιστα κ τα επιπλέον χρήματα που θα παίρνω  θα τα τρώω σε μεταφορικά.   

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 04, 2011, 05:50:01 pm »
Σύμφωνα με το Ν.3848/2010 η πραγματική εκπαιδευτική προϋπηρεσία δίνει τις προσαυξήσεις ως εξής:

- Η προϋπηρεσία από 0 έως και 8 μήνες: 0,10 μονάδες για κάθε μήνα

- Η προϋπηρεσία από 8 έως και 16 μήνες: 0,15 μονάδες για κάθε μήνα

- Η προϋπηρεσία από 16 έως και 24 μήνες: 0,20 μονάδες για κάθε μήνα

- Η προϋπηρεσία από 24 έως και 32 μήνες: 0,30 μονάδες για κάθε μήνα

- Η προϋπηρεσία από 32 έως και 40 μήνες: 0,35 μονάδες για κάθε μήνα

- Η προϋπηρεσία από 40 έως και 60 μήνες: 0,40 μονάδες για κάθε μήνα
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος daffodils

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 04, 2011, 06:04:34 pm »
και οι μέρες εργασίας για πλήρη ασφάλιση ΑΚΩ είναι 25.
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
                 WILLIAM BLAKE

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 04, 2011, 08:44:29 pm »
Σύμφωνα με το Ν.3848/2010 η πραγματική εκπαιδευτική προϋπηρεσία δίνει τις προσαυξήσεις ως εξής:

- Η προϋπηρεσία από 0 έως και 8 μήνες: 0,10 μονάδες για κάθε μήνα

- Η προϋπηρεσία από 8 έως και 16 μήνες: 0,15 μονάδες για κάθε μήνα

- Η προϋπηρεσία από 16 έως και 24 μήνες: 0,20 μονάδες για κάθε μήνα

- Η προϋπηρεσία από 24 έως και 32 μήνες: 0,30 μονάδες για κάθε μήνα

- Η προϋπηρεσία από 32 έως και 40 μήνες: 0,35 μονάδες για κάθε μήνα

- Η προϋπηρεσία από 40 έως και 60 μήνες: 0,40 μονάδες για κάθε μήνα

To ίδιο ισχύει και για ΑΚΩ και για ΑΜΩ???

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 04, 2011, 08:54:39 pm »
Και για ΑΚΩ και για ΑΜΩ και ωρομίσθιους και στην Πρωτοβάθμια και στην Δευτεροβάθμια.
Και η προϋπηρεσία αυτή θα προσμετρηθεί στα αποτελέσματα του επόμενου ΑΣΕΠ.
Μέχρι τότε (και από τον Σεπτέμβριο του 2010) καμμία προϋπηρεσία δεν εμφανίζεται (δεν μετράει δηλαδή) στους υπάρχοντες πίνακες.

Αποσυνδεδεμένος maro06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 04, 2011, 08:59:47 pm »
παιδιά...σήμερα μιλούσαμε τον προιστάμενο Αθμιας της περιοχής μου και όταν τον ρώτησα πόσους αναπληρωτές θα πάρουν φέτος μου απάντησε ότι έχουν εντολή να πάρουν πολύ λίγους και να τα βολέψουν όπως μπορούν...εσείς έχετε καμία ενημέρωση?το κακό είναι ότι παρατάμε τα φροντιστήρια που κάνουμε και μετά μπορείς να μείνεις εντελώς άνεργος στα καλά καθούμενα αφού και τα παιδιά κανονίζουν μετά με άλλους καθηγητές.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 04, 2011, 09:04:44 pm »
Προσοχή: Για έναν αμω με 15 ώρες την εβδομάδα ο μήνας αντιστοιχεί στα 15/21 ή 15/24  της προϋπηρεσίας του ακω, γίνεται δηλαδή αναγωγή με βάση τις εβδομαδιαίες ώρες. Μετά πολλαπλασιάζουμε με τον αντίστοιχο συντελεστή.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)