0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπαρχει πιθανοτητα δηλωνοντας ΑΜΩ να χασεις θεση πληρους. πολλοι την πατησαν ετσι φετος
Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώτα μου...αλλά είμαι παθούσα με πήρανε ΑΜΩ και μετά συνεχίσανε με πλήρους γι'αυτό έχω φοβηθεί φέτος!1110 είμαι στον πίνακα,ΑΜΩ δεν δηλώνω το αποφάσισα αλλά για ολοήμερα το σκέφτομαι!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 04, 2011, 12:03:12 amυπαρχει πιθανοτητα δηλωνοντας ΑΜΩ να χασεις θεση πληρους. πολλοι την πατησαν ετσι φετοςΑν δλδ δηλώσεις στη σειρά προτίμησης-τελευταία-και ΑΜΩ αλλά επιλέξεις και το ΝΑΙ σε όλη την Ελλάδα ως ΑΚΩ, ποια σειρά ακολουθείται;
Παράθεση από: M.kleopatra στις Ιουλίου 04, 2011, 12:32:27 amΣ'ευχαριστώ πολύ Γιώτα μου...αλλά είμαι παθούσα με πήρανε ΑΜΩ και μετά συνεχίσανε με πλήρους γι'αυτό έχω φοβηθεί φέτος!1110 είμαι στον πίνακα,ΑΜΩ δεν δηλώνω το αποφάσισα αλλά για ολοήμερα το σκέφτομαι!Πότε σε κάλεσαν; Είχες δηλώσει και το ΝΑΙ σε όλα; Κι εκεί που νόμιζα ότι είχα καταλάβει τη λογική, μόλις μπερδεύτηκα...
Παράθεση από: aphrodite στις Ιουλίου 04, 2011, 12:35:33 amΠαράθεση από: M.kleopatra στις Ιουλίου 04, 2011, 12:32:27 amΣ'ευχαριστώ πολύ Γιώτα μου...αλλά είμαι παθούσα με πήρανε ΑΜΩ και μετά συνεχίσανε με πλήρους γι'αυτό έχω φοβηθεί φέτος!1110 είμαι στον πίνακα,ΑΜΩ δεν δηλώνω το αποφάσισα αλλά για ολοήμερα το σκέφτομαι!Πότε σε κάλεσαν; Είχες δηλώσει και το ΝΑΙ σε όλα; Κι εκεί που νόμιζα ότι είχα καταλάβει τη λογική, μόλις μπερδεύτηκα... το ΝΑΙ σε ολα το ειχα δηλωσει αλλα δεν ειχα βαλει καθολου ΑΜΩ. με την πρωτη φουρνια εφυγα
Παράθεση από: aphrodite στις Ιουλίου 04, 2011, 12:33:10 amΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 04, 2011, 12:03:12 amυπαρχει πιθανοτητα δηλωνοντας ΑΜΩ να χασεις θεση πληρους. πολλοι την πατησαν ετσι φετοςΑν δλδ δηλώσεις στη σειρά προτίμησης-τελευταία-και ΑΜΩ αλλά επιλέξεις και το ΝΑΙ σε όλη την Ελλάδα ως ΑΚΩ, ποια σειρά ακολουθείται;Έτσι ακριβώς τα δήλωσα ΑΚΩ σε όλα τα νησιά και στα δυσπρόσιτα, ΝΑΙ στο κουτάκι και τις υπόλοιπες επιλογές ΑΜΩ και με καλέσανε 17 Νοεμβρίου σε ολοήμερο ΑΜΩ και 2 βδομάδες μετά ξαναβγάζουν πλήρους και πήρανε άτομα πιο κάτω στον κάτάλογο από μένα.....και μετά κατάλαβες τι επακολούθησε.....τράβαγα τα μαλλιά μου και απλά απορούσα.Ποιος είναι ο λόγος λοιπόν που υφίστατο ο κατάλογος αφού παίρνουν ανακατεμένα??
Πραγματικά!! Μπέρδεμα κανονικό!! Είναι μην σου τύχει δηλ. M.kleopatra, φαντάζομαι πώς μπορεί να αισθάνεται κν που βλέπει τους «πιο κάτω» να προσλαμβάνονται ΑΚΩ!! Εμένα μου έκαναν εντύπωση και οι προσλήψεις στη