0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιώτα ότι καλύτερο εύχομαι και φέτος αλλά και μόνο ΑΚΩ να δήλωνες δεν έχεις πρόβλημα γιατί είσαι ψηλά στον πίνακα. Ασε Αφροδίτη...καλά λες διάβαζα έδωσα ΑΣΕΠ δεν δούλευα ένα χρόνο και έχω υποτίθεται κάποια μόρια για να μην υπάρχει αξιοκρατία και πάλι??Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει γι'αυτό δεν ξέρω τι να κάνω φέτος...Λοιπόν κορίτσια πραγματικά σας ευχαριστώ για την συμπαράστασή σας...θα πάω για ύπνο τώρα και θα τα ξαναπούμε αύριο!
Και εγώ έτσι ακριβώς την πάτησα. Με κάλεσαν 17 Νοέμβρη ως ΑΜΩ σε περιοχή που είχα δηλώσει και μετά από λίγο καιρό είδα προσλήψεις ΑΚΩ ατόμων που ήταν χαμηλότερα από μένα στον πίνακα. Πώς θα μπορούσα να το διακινδυνεύσω όμως με σειρά περίπου στο 1200 + ... Σκέφτηκα προκειμένου να μείνω χωρίς δουλειά ας είναι κ ΑΜΩ στην περιοχή μου. Γιατί με τα σημερινά δεδομένα κ την αλλαγή της μοριοδότησης νομίζω καλύτερα να είσαι ΑΜΩ στο σπίτι σου παρά ΑΚΩ στου διαόλου τη μάνα...
Παράθεση από: laura! στις Ιουλίου 04, 2011, 01:56:29 pmΚαι εγώ έτσι ακριβώς την πάτησα. Με κάλεσαν 17 Νοέμβρη ως ΑΜΩ σε περιοχή που είχα δηλώσει και μετά από λίγο καιρό είδα προσλήψεις ΑΚΩ ατόμων που ήταν χαμηλότερα από μένα στον πίνακα. Πώς θα μπορούσα να το διακινδυνεύσω όμως με σειρά περίπου στο 1200 + ... Σκέφτηκα προκειμένου να μείνω χωρίς δουλειά ας είναι κ ΑΜΩ στην περιοχή μου. Γιατί με τα σημερινά δεδομένα κ την αλλαγή της μοριοδότησης νομίζω καλύτερα να είσαι ΑΜΩ στο σπίτι σου παρά ΑΚΩ στου διαόλου τη μάνα...Laura ναι προκειμένου να μην έχεις να κάνεις τίποτα καλύτερα ΑΜΩ...αλλά όταν είσαι νέος, χωρίς υποχρεώσεις πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα τώρα. Έτσι σκέφτομαι εγώ, δεν μπορώ στα 40 μου να τρέχω στα νησιά. Τα μόρια για τους αναπληρωτές είναι 1 το μήνα ενώ για τους ΑΜΩ και τους ωρομισθίους πηγαίνει με την ώρα, δλδ νομίζω πρέπει να συγκεντρώσεις 30 ώρες εργασίες για 1 μόριο. (διορθώστε με αν κάνω λάθος) Εγώ ήμουν στα Μέγαρα από Οκτώβριο και βγήκαν στο τέλος 3 μήνες προυπηρεσία δλδ σαν να ήμουν αναπληρώτρια από τον Μάρτιο.Hello Aphro...!
Παράθεση από: M.kleopatra στις Ιουλίου 04, 2011, 02:54:17 pmΠαράθεση από: laura! στις Ιουλίου 04, 2011, 01:56:29 pmΚαι εγώ έτσι ακριβώς την πάτησα. Με κάλεσαν 17 Νοέμβρη ως ΑΜΩ σε περιοχή που είχα δηλώσει και μετά από λίγο καιρό είδα προσλήψεις ΑΚΩ ατόμων που ήταν χαμηλότερα από μένα στον πίνακα. Πώς θα μπορούσα να το διακινδυνεύσω όμως με σειρά περίπου στο 1200 + ... Σκέφτηκα προκειμένου να μείνω χωρίς δουλειά ας είναι κ ΑΜΩ στην περιοχή μου. Γιατί με τα σημερινά δεδομένα κ την αλλαγή της μοριοδότησης νομίζω καλύτερα να είσαι ΑΜΩ στο σπίτι σου παρά ΑΚΩ στου διαόλου τη μάνα...Laura ναι προκειμένου να μην έχεις να κάνεις τίποτα καλύτερα ΑΜΩ...αλλά όταν είσαι νέος, χωρίς υποχρεώσεις πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα τώρα. Έτσι σκέφτομαι εγώ, δεν μπορώ στα 40 μου να τρέχω στα νησιά. Τα μόρια για τους αναπληρωτές είναι 1 το μήνα ενώ για τους ΑΜΩ και τους ωρομισθίους πηγαίνει με την ώρα, δλδ νομίζω πρέπει να συγκεντρώσεις 30 ώρες εργασίες για 1 μόριο. (διορθώστε με αν κάνω λάθος) Εγώ ήμουν στα Μέγαρα από Οκτώβριο και βγήκαν στο τέλος 3 μήνες προυπηρεσία δλδ σαν να ήμουν αναπληρώτρια από τον Μάρτιο.Hello Aphro...! μόνο που έχει αλλάξει ο τρόπος μοριοδότησης της προϋπηρεσίας...
Σύμφωνα με το Ν.3848/2010 η πραγματική εκπαιδευτική προϋπηρεσία δίνει τις προσαυξήσεις ως εξής:- Η προϋπηρεσία από 0 έως και 8 μήνες: 0,10 μονάδες για κάθε μήνα- Η προϋπηρεσία από 8 έως και 16 μήνες: 0,15 μονάδες για κάθε μήνα- Η προϋπηρεσία από 16 έως και 24 μήνες: 0,20 μονάδες για κάθε μήνα- Η προϋπηρεσία από 24 έως και 32 μήνες: 0,30 μονάδες για κάθε μήνα- Η προϋπηρεσία από 32 έως και 40 μήνες: 0,35 μονάδες για κάθε μήνα- Η προϋπηρεσία από 40 έως και 60 μήνες: 0,40 μονάδες για κάθε μήνα