0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρχην να πω πως πρεπει να διαβαστουν απο αναπληρωτες οι σελιδες 37-39 Εκει στην εφαρμοστικη ξεκαθαριζουν όλα1ον Θα επανακαταταγουν ολοι οι αναππληρωτες σε εικονικους βαθμους -Μ.Κ. γιατι η καταταξη τους ως τωρα ηταν λαθος και μαλιστα ευνοικη προς αυτους Αυτο θα εχει ως αποτελεσμα η προσωπικη διαφορα να ειναι μειωμενη αρα θα υπαρξουν μειωσεις και φετος.2ον Ναι αναφερει για αναπληρωτες πως αν τα μτπχ διδακτορικα δεν αποτελουν τυπικο προσον προσληψης (Πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος Κουλα -αυτος το θεσμοθετησε) δεν θα προσμετρουνται.
Για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος άρθρου, θεωρείται ότι οι υπάλληλοι ορισμένουχρόνου, κατά την 31-12-2015 έχουν καταταγεί μισθολογικά σύμφωνα με τις ισχύουσες κατά τηνίδια ημέρα διατάξεις του άρθρου 12 του ν. 4024/2011 και όχι αυτές της παρ. 7 του άρθρου 7 τουίδιου νόμου. Κατατάξεις που έχουν πραγματοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο θεωρούνται νόμιμεςκαι αποδοχές που έχουν καταβληθεί δεν αναζητούνταιΤο παραπανω αφορα την επανακαταταξηΠαρακατω διαβαζουμε τα εξης:Σε κάθε περίπτωση και προκειμένου να επιλυθεί οριστικά το θέμα που είχε προκύψει σχετικάμε την ορθή μισθολογική κατάταξη και εξέλιξη του εν λόγω προσωπικού, σύμφωνα με τιςμέχρι 31-12-2015 ισχύουσες διατάξεις του ν. 4024/2011, χρήζει να διευκρινισθούν τα εξήςσημεία:...Εξυπακούεται ότι από 14.4.2014, σύμφωνα με την αριθμ. 2/24529/0022/24-3-2014 κ.υ.α. (928
οι διεθυνσεις ασχολουνται με την αλλαγη των διευθυντων αντι να ζητησουν διευκρινισεις για τους αναπληρωτες απο το υπουργειο.
Κι εμένα το ίδιο μου είπαν όταν διορίστηκα τον Σεπτέμβριο του 2014 (παραμένω στον ΣΤ μέχρι να κλείσω διετία).Παρόλο που έχω δημόσια εκπαιδευτική προϋπηρεσία από τον Οκτώβρη του 2003 ως τον Ιούνιο του 2014 ως ωρομίσθιος σε ΤΕΕ και ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ (μέσα σε αυτή την περίοδο ήμουν και μία χρονιά ωρομίσθιος σε ΤΕΕ του Υπουργείου Παιδείας) δεν προσμετρήθηκε μισθολογικά αυτή η προϋπηρεσία. Δεν κατάλαβα αν θα γινόταν το ίδιο σε περίπτωση που διοριζόμουν και η μισθολογική εξέλιξη δεν ήταν παγωμένη... Ξέρει κανείς την απάντηση;Πάντως σε περίπτωση που μετρήσουν οι 50 μήνες ωρομισθίας (έχει γίνει αναγωγή στο πλήρες ωράριο) μαζί με τους 16 μήνες που θα έχω μέχρι 31/12/2015 θα φτάσω τους 66 μήνες προϋπηρεσίας. Θα μετρήσουν όμως;Μεταπτυχιακό δεν έχω και είμαι απόφοιτος ΤΕΙ. Άλλα δεδομένα δεν έχει το πρόβλημα!
Συναδελφοι, θα ήθελα να προσθέσω καποιες διευκρινήσεις οσον αφορα το νεο μισθολογιο, με κάθε επιφυλαξη, επειδη βλεπω οτι πολλοί αγχώνονται με το θεμα του μετςπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου.Στο νομοσχέδιο αναφέρεται ότι το μεταπτυχιακο μετράει μόνο αν είναι συναφές με το αντικείμενο και αν ήταν προυπόθεση στο διορισμό. Μην ξεχνάτε ότι το νομοσχέδιο αφορά ολους τους ΔΥ και υπάρχουν θέσεις πχ στο υπουργειο οικονομικων που ζητουσαν πχ αποφοιτο νομικης με μεταπτυχιακό στο φορολογικό δικαιο ή παρόμοιες περιπτώσεις. Σε αυτή την περίπτωση, αν ενας υπαλληλος του υπουργείου οικονομικών εχει μαστερ στην ιστορια τέχνης που το πήρε γιατί ήθελε να ασχοληθεί κε την ιστορια τεχνης, εννοείται ότι δεν ειναι συναφές με το αντικείμενό του. Στους εκπαιδευτικούς ομως, λίγο πολύ ολα τα μεταπτυχιακά ειναι συναφή με το αντικείμενό μας. Κάποιος φίλος που ήταν σε γραφείο μου είχε πει ότι όλα θεωρούνται συναφή. Ελπίζω να μην αλλάξει κατι.
Πολυ καθυστερουν να βγαλουν ανακοινωση οι διευθυνσεις για καταθεση μεταπτυχ.διδακτορικων απο τους αναπληρωτες και ο νεος νομος λεει οτι θα ληφθουν υποψη για την αλλαγη μ.κ. απο την ημερομηνια καταθεσης.