0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγινε η πληρωμη Μαιου 2016 με το νεο μισθολογιο. Παιδια εχω μια απορια αν μπορειτε να μου πειτε.Ημουν πριν
Τα αναδρομικά τι έγιναν ρε παιδιά;
συνάδερφοι, καλησπέραΑναρωτιέμαι πού βλέπετε εσείς τα μεικτά σας, εγώ βλέπω μόνο τι μπαίνει κάθε 15ήμερο στον τραπεζικό μου λογαριασμό.1η ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος πόση είναι η καθαρή αύξηση στο ΜΚ6;2η ερώτηση: Αν και γνωρίζω πως το σύνολο της αύξησης θα το πάρουμε σε βάθος τετραετίας, δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς θα γίνει αυτό (φυσικά μιλάμε για την περίπτωση που δεν θα αλλάξει κάτι, που το αποκλείω). Δηλαδή, θα πάρουμε πχ, φέτος +20 το μήνα και την επόμενη χρονιά +40 (20+20;) κάθε μήνα και την μεθεπόμενη 60 (20+20+20) το μήνα; κοκ; Αυτό βέβαια σημαίνει ότι δεν θα πάρουμε το σύνολο της αύξησης στην πραγματικότητα αλλά μέρος της (200 ευρω χ 12 (μήνες) χ (4 χρόνια) αντί 320 ευρω χ 12 (μήνες) χ (4 χρόνια)Είναι σωστά τα παραπάνω ή δική μου ερμηνεία;
Φέτος θα πάρετε αν ήσασταν πριν στο Ε2, 21 ευρώ καθαρά. Από 1/1/2017 θα πάρετε περίπου 25 γιατί του χρόνου δε θα γίνουν κρατήσεις για το ΜΤΠΥ στο ποσό, το ίδιο ποσό θα πάρετε και το 18 και το 19. Τα αναδρομικά θα δοθούν, δε θα παρακρατηθούν, αλλά λόγω αξιολόγησης αναβάλλονται μάλλον για τον άλλο μήνα.
Να ρωτησω κατι ,συναδερφοι.Ποσο ειναι το ποσοστο που καταλαμβανουν οι κρατησεις επι του ακαθαριστου μισθου;29%,30%;