0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charm_quark στις Αυγούστου 10, 2011, 10:14:01 amΜόλις είδα την προκήρυξη και μου σηκώθηκε η τρίχα πρωινιάτικα!Χωρίς να θέλω να τους βάζω ιδέες... φαντάζεστε να γίνει το ίδιο και με τα Δ.ΙΕΚ που ανέλαβαν φέτος;Και να ισχύει και ο περιορισμός μόνο σε μία δομή του ΙΔΕΚΕ κάθε φορά.....Άμα δεν κάνω λάθος στα Δ.ΙΕΚ θα ισχύει η έκδοση ΑΠΥ
Μόλις είδα την προκήρυξη και μου σηκώθηκε η τρίχα πρωινιάτικα!Χωρίς να θέλω να τους βάζω ιδέες... φαντάζεστε να γίνει το ίδιο και με τα Δ.ΙΕΚ που ανέλαβαν φέτος;Και να ισχύει και ο περιορισμός μόνο σε μία δομή του ΙΔΕΚΕ κάθε φορά.....
Έφτιαξα το εξής...αν νομίζετε ότι έχει βάση...γενικά οι άποψη όλων θα ήταν καλό να ακουστεί. Εννοείται παρατηρήσεις, προσθήκες, αφαιρέσεις κλπ όλα ευπρόσδεκτα. Δεν είμαι δικηγόρος, πρόκειται για μία ερασιτεχνική προσπάθεια Είναι κάπως εκτενής, θα μπορούσε να είναι και περισσότερο, αλλά έβγαλα αρκετά από το αρχικό κείμενο που είχα φτιάξει. Αυτό που μπορώ να πω πάντως είναι ότι υπάρχουν ένα σωρό νόμοι, διατάξεις και λοιπά στους οποίου μπορούμε να στηριχθούμε, τελειωμό δεν έχουν και για την σύμβαση έργου και για την έκδοση Α.Π.Υ. Το λοιπόν (παραλείπω τα στοιχεία που παρατίθενται στην αρχή κάθε ένστασης και δίνω το κείμενο):ΕΝΣΤΑΣΗΤα ΣΔΕ ανήκουν στις δομές Δ.
Παράθεση από: Lucinda στις Αυγούστου 10, 2011, 03:53:10 amΈφτιαξα το εξής...αν νομίζετε ότι έχει βάση...γενικά οι άποψη όλων θα ήταν καλό να ακουστεί. Εννοείται παρατηρήσεις, προσθήκες, αφαιρέσεις κλπ όλα ευπρόσδεκτα. Δεν είμαι δικηγόρος, πρόκειται για μία ερασιτεχνική προσπάθεια Είναι κάπως εκτενής, θα μπορούσε να είναι και περισσότερο, αλλά έβγαλα αρκετά από το αρχικό κείμενο που είχα φτιάξει. Αυτό που μπορώ να πω πάντως είναι ότι υπάρχουν ένα σωρό νόμοι, διατάξεις και λοιπά στους οποίου μπορούμε να στηριχθούμε, τελειωμό δεν έχουν και για την σύμβαση έργου και για την έκδοση Α.Π.Υ. Το λοιπόν (παραλείπω τα στοιχεία που παρατίθενται στην αρχή κάθε ένστασης και δίνω το κείμενο):ΕΝΣΤΑΣΗΤα ΣΔΕ ανήκουν στις δομές Δ.
Αν είναι να το δει δικηγόρος αυτός θα πρέπει να είναι πολύ σχετικός με εκπαιδευτικά ζητήματα. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν τέτοιο.
Ο δικηγόρος χρειάζεται να βοηθήσει στην ένσταση και νομίζω όχι για να στείλουμε ένα έγγραφο στους δημοσιογράφους και στην πολιτική προϊσταμένη του ΙΔΕΚΕ που είναι η Φωφη, η οποία αμφιβάλλω αν γνωρίζει τι βρώμικα και απάνθρωπα σχέδια κάνουν οι ανώμαλοι του ΙΔΕΚΕ .Δυστυχώς η δική μου δικηγόρος δεν βρίσκεται εντός των τειχών της πόλης για να την ενοχλήσω.
Καλησπέρα! Έκανα σήμερα την αίτηση για τα ΣΔΕ και πάτησα υποβολή. Έπειτα μου έβγαλε μόνο 14 μόρια. Ενώ είμαι ΤΕΙ Πληροφορικής.Δεν θα έπρεπε να έχω παραπάνω?? Κι επίσης στην εγκύκλιο λέει ότι θα δοθεί και αριθμός πρωτοκόλου μετα την υποβολή της αίτησης, ενώ εγώ δεν πήρα τίποτα! Τι συμβαίνει?
Παράθεση από: giuli999 στις Αυγούστου 10, 2011, 05:10:11 pmΚαλησπέρα! Έκανα σήμερα την αίτηση για τα ΣΔΕ και πάτησα υποβολή. Έπειτα μου έβγαλε μόνο 14 μόρια. Ενώ είμαι ΤΕΙ Πληροφορικής.Δεν θα έπρεπε να έχω παραπάνω?? Κι επίσης στην εγκύκλιο λέει ότι θα δοθεί και αριθμός πρωτοκόλου μετα την υποβολή της αίτησης, ενώ εγώ δεν πήρα τίποτα! Τι συμβαίνει?όταν κανεις εκτύπωση της α'ιτησης θα σου βγάλει την ημερομηνία υποβολής
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 10, 2011, 05:15:22 pmΠαράθεση από: giuli999 στις Αυγούστου 10, 2011, 05:10:11 pmΚαλησπέρα! Έκανα σήμερα την αίτηση για τα ΣΔΕ και πάτησα υποβολή. Έπειτα μου έβγαλε μόνο 14 μόρια. Ενώ είμαι ΤΕΙ Πληροφορικής.Δεν θα έπρεπε να έχω παραπάνω?? Κι επίσης στην εγκύκλιο λέει ότι θα δοθεί και αριθμός πρωτοκόλου μετα την υποβολή της αίτησης, ενώ εγώ δεν πήρα τίποτα! Τι συμβαίνει?όταν κανεις εκτύπωση της α'ιτησης θα σου βγάλει την ημερομηνία υποβολήςμα εγω θέλω τον αριθμό πρωτοκόλου...οχι την ημερομηνία..