*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας  (Αναγνώστηκε 100719 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: εγκύκλιος ΣΔΕ;;;
« Απάντηση #126 στις: Αυγούστου 10, 2011, 11:18:05 am »
Μόλις είδα την προκήρυξη και μου σηκώθηκε η τρίχα πρωινιάτικα!
Χωρίς να θέλω να τους βάζω ιδέες... φαντάζεστε να γίνει το ίδιο και με τα Δ.ΙΕΚ που ανέλαβαν φέτος;
Και να ισχύει και ο περιορισμός μόνο σε μία δομή του ΙΔΕΚΕ κάθε φορά.....

Άμα δεν κάνω λάθος στα Δ.ΙΕΚ θα ισχύει η έκδοση ΑΠΥ
ο περιορισμός σε μια δομή ισχύει απο το εαρινό εξάμηνο του 2011, όσο για ΑΠΥ μόνο όσοι έιχαν ΑΠΥ δούλευαν σε δυο δομές τοιυ ιδεκε, το ξέρω σίγουρα το μισο ιεκ παραιτήθηκε  το περασμένο εξάμηνο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:05:23 »

Αποσυνδεδεμένος smaranda

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Αυγούστου 10, 2011, 11:21:30 am »
Έφτιαξα το εξής...αν νομίζετε ότι έχει βάση...γενικά οι άποψη όλων θα ήταν καλό να ακουστεί. Εννοείται παρατηρήσεις, προσθήκες, αφαιρέσεις κλπ όλα ευπρόσδεκτα. Δεν είμαι δικηγόρος, πρόκειται για μία ερασιτεχνική προσπάθεια  :) Είναι κάπως εκτενής, θα μπορούσε να είναι και περισσότερο, αλλά έβγαλα αρκετά από το αρχικό κείμενο που είχα φτιάξει. Αυτό που μπορώ να πω πάντως είναι ότι υπάρχουν ένα σωρό νόμοι, διατάξεις και λοιπά στους οποίου μπορούμε να στηριχθούμε, τελειωμό δεν έχουν και για την σύμβαση έργου και για την έκδοση Α.Π.Υ. Το λοιπόν (παραλείπω τα στοιχεία που παρατίθενται στην αρχή κάθε ένστασης και δίνω το κείμενο):

ΕΝΣΤΑΣΗ
Τα ΣΔΕ ανήκουν στις δομές Δ.
ΠΕ.Ο4.02

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Αυγούστου 10, 2011, 11:26:29 am »
Έφτιαξα το εξής...αν νομίζετε ότι έχει βάση...γενικά οι άποψη όλων θα ήταν καλό να ακουστεί. Εννοείται παρατηρήσεις, προσθήκες, αφαιρέσεις κλπ όλα ευπρόσδεκτα. Δεν είμαι δικηγόρος, πρόκειται για μία ερασιτεχνική προσπάθεια  :) Είναι κάπως εκτενής, θα μπορούσε να είναι και περισσότερο, αλλά έβγαλα αρκετά από το αρχικό κείμενο που είχα φτιάξει. Αυτό που μπορώ να πω πάντως είναι ότι υπάρχουν ένα σωρό νόμοι, διατάξεις και λοιπά στους οποίου μπορούμε να στηριχθούμε, τελειωμό δεν έχουν και για την σύμβαση έργου και για την έκδοση Α.Π.Υ. Το λοιπόν (παραλείπω τα στοιχεία που παρατίθενται στην αρχή κάθε ένστασης και δίνω το κείμενο):

ΕΝΣΤΑΣΗ
Τα ΣΔΕ ανήκουν στις δομές Δ.

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Αυγούστου 10, 2011, 11:38:09 am »
Αν είναι να το δει δικηγόρος αυτός θα πρέπει να είναι πολύ σχετικός με εκπαιδευτικά ζητήματα. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν τέτοιο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:05:23 »

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Αυγούστου 10, 2011, 11:57:35 am »
Αν είναι να το δει δικηγόρος αυτός θα πρέπει να είναι πολύ σχετικός με εκπαιδευτικά ζητήματα. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν τέτοιο.
Ξέρει κανείς κάποιο δικηγόρο να ασχοληθεί?

Αποσυνδεδεμένος anax

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Αυγούστου 10, 2011, 12:35:36 pm »
Ο δικηγόρος χρειάζεται να βοηθήσει στην ένσταση και νομίζω όχι για να στείλουμε ένα έγγραφο στους δημοσιογράφους και στην πολιτική προϊσταμένη του ΙΔΕΚΕ που είναι η Φωφη, η οποία αμφιβάλλω αν γνωρίζει τι βρώμικα και απάνθρωπα σχέδια κάνουν οι ανώμαλοι του ΙΔΕΚΕ .

Δυστυχώς η δική μου δικηγόρος δεν βρίσκεται εντός των τειχών της πόλης για να την ενοχλήσω.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Αυγούστου 10, 2011, 12:46:13 pm »
Ο δικηγόρος χρειάζεται να βοηθήσει στην ένσταση και νομίζω όχι για να στείλουμε ένα έγγραφο στους δημοσιογράφους και στην πολιτική προϊσταμένη του ΙΔΕΚΕ που είναι η Φωφη, η οποία αμφιβάλλω αν γνωρίζει τι βρώμικα και απάνθρωπα σχέδια κάνουν οι ανώμαλοι του ΙΔΕΚΕ .

Δυστυχώς η δική μου δικηγόρος δεν βρίσκεται εντός των τειχών της πόλης για να την ενοχλήσω.
λογικο δεν είναι? γιατί νομίζετε διάλεξαν αρχές Αυγούστου να βγάλουν την προκήρυξη?????? αλλά μου κάνει εντύπωση ότι εκτός από εμάς τους 5 με 10 ανθρώπους που είμαστε στο φόρουμ, τόσοι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στα σδε περιμένουν τα κορόιδα να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά............ Μάλλον το υπουργείο ξέρει τι είναι το σινάφι μας...... συγνώμη αλλά θυμώνω και με τους αδιάφορους συναδέλφους μας  από όλες τις ειδικότητες>:( >:( >:( >:( >:( >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2011, 12:47:47 pm από mpesg »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Αυγούστου 10, 2011, 01:06:28 pm »
Παιδιά καταθέστε την ένσταση και χωρίς γνώμη δικηγόρου. Εξάλλου μία ένσταση είναι δεν κάνουμε αγωγή.

Αποσυνδεδεμένος e-labor

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Αυγούστου 10, 2011, 04:50:15 pm »
Το κείμενο της ένστασης θα το στείλει ο καθένας σας ατομικά ή θα συνυπογραφεί;
Εγώ έχω επικοινωνήσει με έναν νομικό αλλά δε νομίζει ότι υπάρχει χρόνος για να μελετηθεί η υπόθεση τόσο άμεσα και να εκφέρει τη γνώμη του. Η θέση του ωστόσο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για μετέπειτα ενέργειες. Θα ενημερώσω.

Αποσυνδεδεμένος giuli999

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Αυγούστου 10, 2011, 05:10:11 pm »
Καλησπέρα! Έκανα σήμερα την αίτηση για τα ΣΔΕ και πάτησα υποβολή. Έπειτα μου έβγαλε μόνο 14 μόρια. Ενώ είμαι ΤΕΙ Πληροφορικής.Δεν θα έπρεπε να έχω παραπάνω?? Κι επίσης στην εγκύκλιο λέει ότι θα δοθεί και αριθμός πρωτοκόλου μετα την υποβολή της αίτησης, ενώ εγώ δεν πήρα τίποτα! Τι συμβαίνει?
ΠΕ20

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Αυγούστου 10, 2011, 05:15:22 pm »
Καλησπέρα! Έκανα σήμερα την αίτηση για τα ΣΔΕ και πάτησα υποβολή. Έπειτα μου έβγαλε μόνο 14 μόρια. Ενώ είμαι ΤΕΙ Πληροφορικής.Δεν θα έπρεπε να έχω παραπάνω?? Κι επίσης στην εγκύκλιο λέει ότι θα δοθεί και αριθμός πρωτοκόλου μετα την υποβολή της αίτησης, ενώ εγώ δεν πήρα τίποτα! Τι συμβαίνει?
όταν κανεις εκτύπωση της α'ιτησης θα σου βγάλει την ημερομηνία υποβολής

Αποσυνδεδεμένος giuli999

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Αυγούστου 10, 2011, 05:19:01 pm »

μα εγω θέλω τον αριθμό πρωτοκόλου...οχι την ημερομηνία..
ΠΕ20

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Αυγούστου 10, 2011, 05:19:13 pm »
κάνε 2 εκτυπώσεις , στείλε την μια και κράτα την άλλη, μην ξεχάσεις να υπογράψεις στο τέλος

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Αυγούστου 10, 2011, 05:21:28 pm »

μα εγω θέλω τον αριθμό πρωτοκόλου...οχι την ημερομηνία..
το ίδιο έκανα και εγώ, αφού γράφει υπεβλήθη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144