0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπερα παιδια . Να ρωτησω κατι και εγω για την προκηρυξη εκπαιδευτων ΣΔΕ καθως δεν σηκωνουν τα τηλεφωνα τους στην Αθηνα στο ΙΔΕΚΕ . Αναφορικα με τα σεμιναρια λεει στην προκηρυξη πως θα πρεπει να αναγραφονται αναλυτικα οι ωρες πανω στην βεβαιωση του σεμιναριου . Τα δικα τους σεμιναρια το αναγραφουν αυτο , αλλα που εχω κανει οχι . Και ρωτω εαν πισω απο το επικυρωμενο απο ΚΕΠ σεμιναριο επισυναψω εγω ενα αντιγραφο του προγραμματος του σεμιναριου που εχω παρακολουθησει θα γινει αυτο δεκτο ως επιμορφωση ή θα μου το απορριψουν ? Ξερει κανεις/καμια ?
τους επερνα για ωρες τηλεφωνα για να τους ρωτησω πως μπορω να ξερω αν στο σδε που θελω να κανω αιτηση εχει θεση για ωρομισθιο της δικης μου ειδικοτητας και οταν πια βρηκα καποιον μου ειπαν οτι για να υπαρχει η προκυρηξη θα υπαρχει και θεση...........σας ακουγεται λογικο?δηλαδη δεν υπαρχουν μονιμοι στα σδε???
Παράθεση από: dimitrafish1 στις Αυγούστου 28, 2011, 08:25:51 amτους επερνα για ωρες τηλεφωνα για να τους ρωτησω πως μπορω να ξερω αν στο σδε που θελω να κανω αιτηση εχει θεση για ωρομισθιο της δικης μου ειδικοτητας και οταν πια βρηκα καποιον μου ειπαν οτι για να υπαρχει η προκυρηξη θα υπαρχει και θεση...........σας ακουγεται λογικο?δηλαδη δεν υπαρχουν μονιμοι στα σδε???υπάρχουν μόνιμοι, αλλά όχι όλων των ειδικοτήτων. Γι' αυτό δεν ήξερε να σου απαντήσει
Παράθεση από: psira στις Αυγούστου 28, 2011, 08:53:52 amΠαράθεση από: dimitrafish1 στις Αυγούστου 28, 2011, 08:25:51 amτους επερνα για ωρες τηλεφωνα για να τους ρωτησω πως μπορω να ξερω αν στο σδε που θελω να κανω αιτηση εχει θεση για ωρομισθιο της δικης μου ειδικοτητας και οταν πια βρηκα καποιον μου ειπαν οτι για να υπαρχει η προκυρηξη θα υπαρχει και θεση...........σας ακουγεται λογικο?δηλαδη δεν υπαρχουν μονιμοι στα σδε???υπάρχουν μόνιμοι, αλλά όχι όλων των ειδικοτήτων. Γι' αυτό δεν ήξερε να σου απαντήσειμετα τις αποσπασεις θα ξερουν ποιες ειδικοτητες χρειαζονται. θα παρεις τηλεφωνο το ΣΔΕ που θελεις να πας και θα μαθεις απο κει - οχι με βεβαιοτητα -αλλα σε σχεση με το ιδεκε , καλυτερα
Παράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 28, 2011, 10:50:30 amΠαράθεση από: psira στις Αυγούστου 28, 2011, 08:53:52 amΠαράθεση από: dimitrafish1 στις Αυγούστου 28, 2011, 08:25:51 amτους επερνα για ωρες τηλεφωνα για να τους ρωτησω πως μπορω να ξερω αν στο σδε που θελω να κανω αιτηση εχει θεση για ωρομισθιο της δικης μου ειδικοτητας και οταν πια βρηκα καποιον μου ειπαν οτι για να υπαρχει η προκυρηξη θα υπαρχει και θεση...........σας ακουγεται λογικο?δηλαδη δεν υπαρχουν μονιμοι στα σδε???υπάρχουν μόνιμοι, αλλά όχι όλων των ειδικοτήτων. Γι' αυτό δεν ήξερε να σου απαντήσειμετα τις αποσπασεις θα ξερουν ποιες ειδικοτητες χρειαζονται. θα παρεις τηλεφωνο το ΣΔΕ που θελεις να πας και θα μαθεις απο κει - οχι με βεβαιοτητα -αλλα σε σχεση με το ιδεκε , καλυτερανομίζω πως κάπως έτσι εχουν τα πράγματα όπως τα γράφουν παραπάνω, μπορεί να υπάρχει κενό αλλά να καλυφθεί με απόσπαση μονιμου αλλά μέχρι να βγουν οι αποσπάσεις θα χει λήξει η προθεσμία των αιτησεων μας, οποτε.... Πάντως πριν από 3-4 χρόνια στην πόλη μου κάναμε αιτησεις- συνεντέυξεις κλπ και τελικά δεν προέκυψε θέση για ωρομίσθιο
γιατι να γραφτει καποιος στο ΤΕ
θα περιμενεις νεα ειδοποιηση για να στειλεις τα δικαιολογητικα.Υποψιν οτι αν υπαρχουν πχ 2 θεσεις για καποιο σχολειο θα καλεσουν τους 4 πρωτους να στειλουν χαρτια.