0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τουλαχιστον θα εχουν βγει πινακες ως τις 31/8 για να δουμε αν ειμαστε σε καλη σειρα ωστε να στειλουμε το χαρτομανι ή πρεπει να το στειλουμε ετσι και αλλιως?
ωχχχχ δεν το γλιτωνουμε το χαρτομανι δλδ....παντως καλου κακου λεω να περιμενω ως τελευται στιγμη προτου τα καταθεσω...
Παράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 29, 2011, 09:29:41 amτουλαχιστον θα εχουν βγει πινακες ως τις 31/8 για να δουμε αν ειμαστε σε καλη σειρα ωστε να στειλουμε το χαρτομανι ή πρεπει να το στειλουμε ετσι και αλλιως?Όχι, δεν θα έχουν βγει οι πίνακες γιατί λέει ότι θα βγει ένας μόνο πίνακας που θα περιέχει τόσο τα μόρια που δηλώσαμε στην ηλεκτρονική αίτηση όσο και όσα τελικά πήραμε αφού κοίταξαν τα δικαιολογητικά μας.
Παράθεση από: loella στις Αυγούστου 29, 2011, 10:31:21 amΠαράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 29, 2011, 09:29:41 amτουλαχιστον θα εχουν βγει πινακες ως τις 31/8 για να δουμε αν ειμαστε σε καλη σειρα ωστε να στειλουμε το χαρτομανι ή πρεπει να το στειλουμε ετσι και αλλιως?Όχι, δεν θα έχουν βγει οι πίνακες γιατί λέει ότι θα βγει ένας μόνο πίνακας που θα περιέχει τόσο τα μόρια που δηλώσαμε στην ηλεκτρονική αίτηση όσο και όσα τελικά πήραμε αφού κοίταξαν τα δικαιολογητικά μας.και μενα, για ένα λάθος που έκανα στην αίτηση την ηλεκτρονική και δεν δήλωσα προυπηρεσία, μου είπαν να στείλω τα δικαιολογητικά μαζί με μία υπεύθυνη δήλωση για να προσμετρηθούν τα μόρια... αρα υποθέτω ότι οι πίνακες θα βγουν μαζί με τα δικαιολογητικά, και όχι απο την ηλεκτρονική μόνο, αίτηση.
ωχ !! με μπερδεύεις!μου είπαν οτι υπολογίζουμε τα μόρια με βάση τις ώρες αλλα ο αριθμός που γράφουμε τελικά είναι τα μόρια και όχι οι ώρες. όχι;
Υπέβαλα σήμερα την αίτηση και μου βγάζει ως ημερομηνία υποβολής 23/08/2011 που αναγράφεται και στην εκτυπώσιμη μορφή !!!!!!!!!! Τι έγινε ότι να ναι ημερομηνίες βγάζει το σύστημα;Eγώ ως αναπληρωτήε υπολόγισα τους μήνες προυπηρεσίας μου σε ώρες με βάση το γεγονός ότι ένας μήνας έχει 87,5 ώρες. Αν δεν το δεχτούν θα τους σκίσω